son adet tarihimden 33 gün geçti.hamile olabilirmiyim?

ayy hadi maaşallh cnm.ALLAH kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşalhh.hemen göbeğime bakayım ben bii

cnm bnde söleme dediysem doğurana kadr sakla demiyorum en azndan 3 ayı atlatana kadr söleme anlamında dedim... tepki geliceğini tahmin edemedim... dediğin gibi herkesn niyeti bir olmuyo... bir kez düşük yaşadım küretaj oldum o acıyı okdr iyi biliyorum ki kimsenın yaşaması istemediğim için söyleme dedim.

tebrik ederm canım RABBİM sağ salim kucagına almayıda nasip etsin işanlahh...:)

Allah hayırlısını nasip etsin cnm sanada.inşallh sende tekrar en kısa zamanda hamiş olursun.hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip eder.

ayy hadi maaşallh cnm.ALLAH kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşalhh.hemen göbeğime bakayım ben bii

çok saol canım. umarım sende aynı duyguyu en kısa zamanda tadarsın. ben göbek olayını duymuştum ama çok önemsememiştim. ama görünce şok oldum. vücut kendini gebeliğe hazırkarken genişliyormuş. bu nedenle çizgi oluşuyormuş

baktım cnm yok çizgi bende :-(

KK arkadaşım tepki vermedim ben, aksine katılıyorum sana, yanlış anlaştık heralde. nazar var sonuçta. Ama kendim henüz hamile olmasam da, o arkadaşların da heyecanını anlayabiliyorum, kesin birileriyle paylaşmak istiyorlardır.

rabbim herkesin bebeğini korusun...

Allah hayırlısını nasip etsin cnm sanada.inşallh sende tekrar en kısa zamanda hamiş olursun.hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip eder.

işnlh cnm RABBİM anne olmak isteyen herkese nasip etsn .. hamileysen söleme dedim umarm yanlış anlamamışındr düşük yaşadım o acıyı kımsenın cekmesını istemem dicen nazrdan mı oldu hayr belki olacagıo vardı nazarla alakası yok ama herkesn niyeti bir değil kötülük için söylemedim cnm ...

kızlar ben çıkmak zorundayım.yemek yapacam Allah herkezin gönlüne göre versin.inşallah hayırlı haberlerle görüşürüz.ken.ii bakın..

baktım cnm yok çizgi bende :-(

dur daha üzülme bi kaç gün geçsin gebeysen kendini belli etmeye başlar. ayrıca sen eğer şuanda hamileysen idrar testi hemen cevap verir. benim dediğim gibi son bat 35. gün dü. bu ay 31. gün test yaptım çıktı. ayrıca geç döllenme yoluyla olmuştu. ovulasyon testiyle bakmıştım yumurtlamaya. sendede olduğu gibi sadece gögüslerim ağrıdı. bir sabah gögüslerim çok ağrır bi şekilde uyandım. o zaman bu ağrının farklı olduğunu anladım

yok cnm snde haklısın bn düşük yaşadım ama şuan hamile oldugumu öğreneyim yine birilerine söleme ihtiyacı duyarım ama bu heerkesn öğreneceği şeklde olmaz en azında ilk aylar snra kimse merak etmesin zaten duymayan kalmaz :):) ayyy ALLAHIM en kısa zmnda nasip edr işnlh bizlere ya :)

selam kızlar benim de şu an 3-4 gün gecikti bi kaza olmuştu :) ama hamile olcağımı pek sanmıyodum hala sanmıyorum..4-5 gündür göğüslerim acıyo belim ağrıyo karnım şiş sancılanıyorum ki normalde az bi sancım olduktan sonra hemen adet olurum kaç gündür sancım var ama bişe yok..idrar testi yaptım dün ikinci çizgi çok silikti dikkatli bakınca gözüküyodu dibine girince hehe bi kere daha yapıcam bakalım nolcak Allah hepimize hayırlısını versin

slm arkadaşlar aylardır sizi takip ediyorum
çocuk çok istiyorum ama olmuyor iki defa ameliyat oldum aşılama yaptık tutmadı 3 ay kendi haline bırakalım dedi dr bu ay adet olmadım 5 gün geçiyo ama adet olucam gibi kasıklarım ağrıyo ara ara göğüslerim ağrıyo ateş basıyo yemek yiyince midem bulanıyo ama sürekli acıkıyorum akıntım var 2 gecedir de adet ağrısına kalkıyorum ama adet de olmuyorum korkuyorum dr a gitmeye ne yapayım bilmiyorum????

ben de bugün de tık yok göğüslerim acıyo ama adet olmuyorum hala idrar testi yaptım yine bişe çıkmadı ama idrar testine ne kadar güvenmek gerekir bilmiyorum

merhaba kızlar dün gebelik testi yapmıştım evde negatif çıkmıştı ama benim asıl adet günüm 18 aralık yarın tekrar evde test yapsam sonuç kesin belli olur mu yoksa bekleyip 18nde mi yapsam testi çok merak ediyorum

daha adet gunune 3 gun var cani acele etme adet tarihin gecsin olmazsan o zaman yap INSALLAH HAMILESINDIR ALLAH GONLUNE GORE VERSIN(AMIN)

daha adet gunune 3 gun var cani acele etme adet tarihin gecsin olmazsan o zaman yap INSALLAH HAMILESINDIR ALLAH GONLUNE GORE VERSIN(AMIN)

amin inşallah hepimizin çok merak ediyorum ama sonucu pozitifte olsa negatifte olsa sonucu bilemek istiyorum dün akşam dün akşam kahve yaptım eşimle beraber içtik fal bakıcak mısın bana dedi bilmiyorum bakmayı ama atarım bişeyler dedim sonra açtım fincanı öyle baktım bişeyler söyledim sonra şakasına bak burda bebek çıkmış hamile haberi alıcaksın dedim şaşkın şaşkın yüzüme baktı hamile misin yoksa dedi yoo hamile değilim olsam söylerdim sana zaten dedim he dedi başka bişey demedi bilmiyorum ama ben biraz aceleciyim sabredemiyorum

Son düzenleme:
Slm 25,26 günde bi adet oluyorum cumartesi adet günümdü ama bugun 3.gun olmasına ragmen olmadım cok düzenli olurdum bebekte cok istiyoruz hamile olblrmiym gògüslrmde birz agrlık ve uçlrda sızlyo kusura bkmyn uzun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…