Aynı durum geçen ay bende oldu. hiç bir belirti yoktu sadece gögüslerim acıyordu. adetim en son 35 gün sonra olmuştu. 31. gün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. tek belirttide gögüs ağrısıydı. birde geçen yıl hamile kalan arkadaşım göbeğinin altına bak belli belirsiz bir çizgi mutlaka vardır dedi. gerçektende göbek deliğimin çok altında altıma doğru ortada hafif kahverengi dikey bir çizgi oluşmuştu. şuan 5 haftalık hamileyim
Bence duyurma demeyelim arkadaşım da geç duyur diyelim. yani riskli dönemi atlatınca haber verilse belki daha iyi olur. Biz her okuduğumuz habere maşallahımızı diyoruz,değmesin diyoruz ama herkes aynı niyetle okumuyor olabilir tabi.
Ama insan sevincini de paylaşmak istiyor, hem başkalarına umut moral oluyor. O nedenle belki gebeliğin başında değil ama ilerleyen zamanlarda haber verilebilir.
ben Allah kısmet eder de hamile kalırsam mesela, iş yerinde bir süre saklamayı düşünüyorum. İyi niyetinden şüphe ettiğim insanlar var
Aynı durum geçen ay bende oldu. hiç bir belirti yoktu sadece gögüslerim acıyordu. adetim en son 35 gün sonra olmuştu. 31. gün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. tek belirttide gögüs ağrısıydı. birde geçen yıl hamile kalan arkadaşım göbeğinin altına bak belli belirsiz bir çizgi mutlaka vardır dedi. gerçektende göbek deliğimin çok altında altıma doğru ortada hafif kahverengi dikey bir çizgi oluşmuştu. şuan 5 haftalık hamileyim
cnm bnde söleme dediysem doğurana kadr sakla demiyorum en azndan 3 ayı atlatana kadr söleme anlamında dedim... tepki geliceğini tahmin edemedim... dediğin gibi herkesn niyeti bir olmuyo... bir kez düşük yaşadım küretaj oldum o acıyı okdr iyi biliyorum ki kimsenın yaşaması istemediğim için söyleme dedim.
ayy hadi maaşallh cnm.ALLAH kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşalhh.hemen göbeğime bakayım ben bii
çok saol canım. umarım sende aynı duyguyu en kısa zamanda tadarsın. ben göbek olayını duymuştum ama çok önemsememiştim. ama görünce şok oldum. vücut kendini gebeliğe hazırkarken genişliyormuş. bu nedenle çizgi oluşuyormuş
tebrik ederm canım RABBİM sağ salim kucagına almayıda nasip etsin işanlahh...:)
cnm bnde söleme dediysem doğurana kadr sakla demiyorum en azndan 3 ayı atlatana kadr söleme anlamında dedim... tepki geliceğini tahmin edemedim... dediğin gibi herkesn niyeti bir olmuyo... bir kez düşük yaşadım küretaj oldum o acıyı okdr iyi biliyorum ki kimsenın yaşaması istemediğim için söyleme dedim.
Allah hayırlısını nasip etsin cnm sanada.inşallh sende tekrar en kısa zamanda hamiş olursun.hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip eder.
baktım cnm yok çizgi bende :-(
KK arkadaşım tepki vermedim ben, aksine katılıyorum sana, yanlış anlaştık heralde. nazar var sonuçta. Ama kendim henüz hamile olmasam da, o arkadaşların da heyecanını anlayabiliyorum, kesin birileriyle paylaşmak istiyorlardır.
rabbim herkesin bebeğini korusun...
kızlar ben çıkmak zorundayım.yemek yapacamAllah herkezin gönlüne göre versin.inşallah hayırlı haberlerle görüşürüz.ken.ii bakın..
merhaba kızlar dün gebelik testi yapmıştım evde negatif çıkmıştı ama benim asıl adet günüm 18 aralık yarın tekrar evde test yapsam sonuç kesin belli olur mu yoksa bekleyip 18nde mi yapsam testi çok merak ediyorum
daha adet gunune 3 gun var cani acele etme adet tarihin gecsin olmazsan o zaman yap INSALLAH HAMILESINDIR ALLAH GONLUNE GORE VERSIN(AMIN)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?