normalde adet döngün kaç gün oluyordu??
eczanaden test almamak için bugün pazara bile gitmedimtam sınırdasın yani, inşallah hamilesindir yaaa
evde bir idrar testi yap bence, ben olsam dayanamaz yapardım sanıyorum
cnm karşmak gibi olmasın ama eğer üzülecksen hiç test falan yapma zatn gebelk vrsa adet görmeyeceksin birz daha bekle kesin olsun baktn 2-3 gün geçti hala bişey yok gider kan testi yaptırırsın. RABBİM gnlüne göre versn hayrlı haberler almanı nasip etsn işnlh...
cnm karşmak gibi olmasın ama eğer üzülecksen hiç test falan yapma zatn gebelk vrsa adet görmeyeceksin birz daha bekle kesin olsun baktn 2-3 gün geçti hala bişey yok gider kan testi yaptırırsın. RABBİM gnlüne göre versn hayrlı haberler almanı nasip etsn işnlh...
haklısın cnm benim.ama beklemekte zor olacak benim için.cumaya kadar bekleyim en iyisi.uykusuz 2 gün eğer adet olmazsam.sanki olacak gibiyim delircem yaa
çok ii anlıyorum senı cnm ama test yapsan tek çizgi görsen buyuk bir hayal kırıkliğı kan testi yapsan 0.1 sonucu görsen yine hayal kırıklığı... hani adet olsan dersn gebelk yokmuş demkkki stresten geckti ama adet oldum yok bu zman içinde test yapsan tek çizgi çıksan ve snra adet olsan tek çizgi çıktığında hayal kırıklığı adet olunca yine bi umutsuzluk çok yaşadım o yüzden beklemenın en doğru seçim oldugunu anladım :)
hıhı..haklısın cnm.dediğin gibi en iyisi beklemek.hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah hayırlısıyla hamişimdir.
işnlh cnm işnlh RABBİM hamilelik haberiyle sevndirir seni ve aileni :)
Beklemek zor ama, hayal kırıklığı yaşamamak için en iyisi 3-5 gün daha beklemek gibi. Geç gönlenme bile olmuş olabilir ve idrar testinde bir süre görünmeyebilir bile.
Göğüs ağrın iki nedenden de olabilir. Onu düşünmemeye çalış.
İnşallah adet olmasın ve beklediğin sonucu alırsın
aminn canım çok sağol..inşallah cumaya kadar adet olmam ve burdan müjdeli haberi duyururum
işnlh olmazsın ve o müthiş haberi alırsın canım... işine karşmak gibi olmasın canım ama eğer hamileysen burdan duyrma bence böle şeylern nazara geldiğini düşünüyorumsöylemk istediklerine özelden msj gönder umudumz kasım ayı topiğinde bi çok arkadaşımzn gebeliği düşükle sonçlandı RABBİM sana yaşatmasın.... bende yaşadım çoookk zor bir süreç
işnlh olmazsın ve o müthiş haberi alırsın canım... işine karşmak gibi olmasın canım ama eğer hamileysen burdan duyrma bence böle şeylern nazara geldiğini düşünüyorumsöylemk istediklerine özelden msj gönder umudumz kasım ayı topiğinde bi çok arkadaşımzn gebeliği düşükle sonçlandı RABBİM sana yaşatmasın.... bende yaşadım çoookk zor bir süreç
amin cnm inşallah.başka belirtide yok zaten.okuyorum bazen akıntı falan oluyormuş.hiç birşey yok göğüs acımıasından başka.oda herzamankinden biraz daha çok acıyor okadar.dediğiniz gib en iyisi biraz daha beklemek.
Allah kousun cnm.Hakısın özelden msj atarım eğer ööle bişi var ise.inşallah vardır.Allah sanada sabır versin cnm.tekrar hamile kaldın mı peki ? nezaman düşük yaptın.
Bence duyurma demeyelim arkadaşım da geç duyur diyelim. yani riskli dönemi atlatınca haber verilse belki daha iyi olur. Biz her okuduğumuz habere maşallahımızı diyoruz,değmesin diyoruz ama herkes aynı niyetle okumuyor olabilir tabi.
Ama insan sevincini de paylaşmak istiyor, hem başkalarına umut moral oluyor. O nedenle belki gebeliğin başında değil ama ilerleyen zamanlarda haber verilebilir.
ben Allah kısmet eder de hamile kalırsam mesela, iş yerinde bir süre saklamayı düşünüyorum. İyi niyetinden şüphe ettiğim insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?