son adet tarihimden 33 gün geçti.hamile olabilirmiyim?

yesim84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
1.537
5
66
İzmir
slm..adetim biraz gecikti.ama sanki adet olacakmışım gibi göğüslerim acıyor.sizce biraz daha beklemelimiyim test için ?

tam sınırdasın yani, inşallah hamilesindir yaaa
evde bir idrar testi yap bence, ben olsam dayanamaz yapardım sanıyorum

tam sınırdasın yani, inşallah hamilesindir yaaa
evde bir idrar testi yap bence, ben olsam dayanamaz yapardım sanıyorum
eczanaden test almamak için bugün pazara bile gitmedim hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.acaba göğüslerimin acıması adet olucam diemi..yoksa hamişde olsam acırmıydı

cnm karşmak gibi olmasın ama eğer üzülecksen hiç test falan yapma zatn gebelk vrsa adet görmeyeceksin birz daha bekle kesin olsun baktn 2-3 gün geçti hala bişey yok gider kan testi yaptırırsın. RABBİM gnlüne göre versn hayrlı haberler almanı nasip etsn işnlh...

amin canım BENİM..aLLAH İSTEĞEN HERKEZİN Gönlüne göre versin.ben en iyisi cumaya kadar bekleyim.inşallah adet olmam.ama sanki adet olacakmışım gibi geliyor.delircem ya..uyku yok artık eğer adet olmazsam cumaya kadar..

haklısın cnm benim.ama beklemekte zor olacak benim için.cumaya kadar bekleyim en iyisi.uykusuz 2 gün eğer adet olmazsam.sanki olacak gibiyim delircem yaa

haklısın cnm benim.ama beklemekte zor olacak benim için.cumaya kadar bekleyim en iyisi.uykusuz 2 gün eğer adet olmazsam.sanki olacak gibiyim delircem yaa

çok ii anlıyorum senı cnm ama test yapsan tek çizgi görsen buyuk bir hayal kırıkliğı kan testi yapsan 0.1 sonucu görsen yine hayal kırıklığı... hani adet olsan dersn gebelk yokmuş demkkki stresten geckti ama adet oldum yok bu zman içinde test yapsan tek çizgi çıksan ve snra adet olsan tek çizgi çıktığında hayal kırıklığı adet olunca yine bi umutsuzluk çok yaşadım o yüzden beklemenın en doğru seçim oldugunu anladım :)

hıhı..haklısın cnm.dediğin gibi en iyisi beklemek.hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah hayırlısıyla hamişimdir.

Beklemek zor ama, hayal kırıklığı yaşamamak için en iyisi 3-5 gün daha beklemek gibi. Geç gönlenme bile olmuş olabilir ve idrar testinde bir süre görünmeyebilir bile.
Göğüs ağrın iki nedenden de olabilir. Onu düşünmemeye çalış.
İnşallah adet olmasın ve beklediğin sonucu alırsın

amin cnm inşallah.başka belirtide yok zaten.okuyorum bazen akıntı falan oluyormuş.hiç birşey yok göğüs acımıasından başka.oda herzamankinden biraz daha çok acıyor okadar.dediğiniz gib en iyisi biraz daha beklemek.

aminn canım çok sağol..inşallah cumaya kadar adet olmam ve burdan müjdeli haberi duyururum

işnlh olmazsın ve o müthiş haberi alırsın canım... işine karşmak gibi olmasın canım ama eğer hamileysen burdan duyrma bence böle şeylern nazara geldiğini düşünüyorum söylemk istediklerine özelden msj gönder umudumz kasım ayı topiğinde bi çok arkadaşımzn gebeliği düşükle sonçlandı RABBİM sana yaşatmasın.... bende yaşadım çoookk zor bir süreç

Allah kousun cnm.Hakısın özelden msj atarım eğer ööle bişi var ise.inşallah vardır.Allah sanada sabır versin cnm.tekrar hamile kaldın mı peki ? nezaman düşük yaptın.

Bence duyurma demeyelim arkadaşım da geç duyur diyelim. yani riskli dönemi atlatınca haber verilse belki daha iyi olur. Biz her okuduğumuz habere maşallahımızı diyoruz, değmesin diyoruz ama herkes aynı niyetle okumuyor olabilir tabi.

Ama insan sevincini de paylaşmak istiyor, hem başkalarına umut moral oluyor. O nedenle belki gebeliğin başında değil ama ilerleyen zamanlarda haber verilebilir.
ben Allah kısmet eder de hamile kalırsam mesela, iş yerinde bir süre saklamayı düşünüyorum. İyi niyetinden şüphe ettiğim insanlar var

Aynı durum geçen ay bende oldu. hiç bir belirti yoktu sadece gögüslerim acıyordu. adetim en son 35 gün sonra olmuştu. 31. gün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. tek belirttide gögüs ağrısıydı. birde geçen yıl hamile kalan arkadaşım göbeğinin altına bak belli belirsiz bir çizgi mutlaka vardır dedi. gerçektende göbek deliğimin çok altında altıma doğru ortada hafif kahverengi dikey bir çizgi oluşmuştu. şuan 5 haftalık hamileyim

Allah kousun cnm.Hakısın özelden msj atarım eğer ööle bişi var ise.inşallah vardır.Allah sanada sabır versin cnm.tekrar hamile kaldın mı peki ? nezaman düşük yaptın.

yok cnm küretaj oldugum için 5 ay ara verdim şimdi çalışıyorz işte bnde pco var o yüzden bu ay yumrtlamayı desdekleyici ilaç kullanıcam hayrlısını versn rabbim napalım ....

ben daha bebek düşünmeden önce diyordum hamiş kalırsam ilk 3 ay sölemem diye.ama şimdi iş ciddiye binince hamiş olursam sölerim içimde tutamam diyorum.adetim bile gecikti eşime söledim hemen.aslında sölemiyecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…