• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son adet tarihi 10 ocak olup hamile kalmayı umut edenler

icini ferah tut canim...ayyy insallah olur

biliyorum cok endiselisin ama kötü seyler düsünme lütfeeennn

doktora ne zaman gideceksin?
hadi ya bize güzel haberler verrrr :49:

teşekkür ederim dün gittim testimi yaptırdım ve keseyide gördük çok şükür inşallah kucağıma almayida nasip eder allah herkesinn gönlüne göre versin :)

teşekkür ederim dün gittim testimi yaptırdım ve keseyide gördük çok şükür inşallah kucağıma almayida nasip eder allah herkesinn gönlüne göre versin :)

ayy cok sevindim canim yaa.....
ohhh beee, bize bir umut oluyorsun....daha yeni degilmi? kac haftalik dedi doktor hesapladimi?

ayy cok sevindim canim yaa.....
ohhh beee, bize bir umut oluyorsun....daha yeni degilmi? kac haftalik dedi doktor hesapladimi?

saol canım benim 5 haftalik suan 2 hafta sonra yine gidicem kalp atislari için ins herşey yolunda gider

hmm cok güzel yaaa...insallah hersey yolunda gider...kese nasildi? esinde geldimi?
cok güzel bir duygu degilmi?

inşallah
allah isteyen herkese tattirsin acayip heycanliydim tabi eşim yoktu çünkü biz test için gittik doktorun bakicagini bilmiyoduk randevumda yoktu rica üstüne baktı bide ilk hamilelikdede ona gidiyoduk kırmadı sonrakilere beraber gideriz ama :)

inşallah
allah isteyen herkese tattirsin acayip heycanliydim tabi eşim yoktu çünkü biz test için gittik doktorun bakicagini bilmiyoduk randevumda yoktu rica üstüne baktı bide ilk hamilelikdede ona gidiyoduk kırmadı sonrakilere beraber gideriz ama :)

ne güzel :)

ya cok güzel birsey..mucize

anliyorum canim ne hissediklerini....bende cok heycanli olurdum....#

Back