sorunumuz spermler canım sayı var ama hareket morfoloji kötüöyle selamsız sabahsız yazıyorum ama 8 yıldır olmamasının sebebi nedir merak ettim ?? tüp bebekleri denemediniz mi hiç ?? yani ne bilim ?
sorunumuz spermler canım sayı var ama hareket morfoloji kötü
5 kez tüp bebek denedik ama hiç birinde gebelik oluşmadı...
kan da negatif..ama hala butun belirtileri yasiyorum..adette olmadim.bir hafta once 2gun kahverengi leke..patliycam artik..rabbim hayirlisini ver...
arkadaşım düşükten sonra gebelik takvimini kaldıramadım demişsin :) istersen yardımcı olayım.sayfanın en üstüne çık sağ en üst köşede mesajlarına baktığın yerin yanında kullanıcı kontrol paneli var oraya tıklıyorsun.çıkan sayfada sola bak mesajlarım falan yazıyor biraz aşağı in orada profilim yazıyor ..ona tıklıyorsun gelen profilinde biraz aşağı in.çocukla ilgili şeyler yazıyor ve orada çizelge var.o çizelgenin yanında bi link gözüküyordur sende onu oradan silip sayfayı en alttan kaydediyorsun :))) bu kadar
rabbim daha fazla bekletmesin sizi inşallah.bu yıl rabbim size 3 tane birden versin :)))benm eşimdede morfoloji düşük ama bende çikolata kisti olduğu için doktorlar ona hiç bakmıyor bile..
güzel dua için kocaman amin diyorumcanım inşh.
idrar testim negatif çıkmış olsada düne kadar hala umudum vardı ama bugün adetim başladı...
olacağına kendimi inandırmak bile çok mutlu etti beni inş rabbim büyük tüm isteyenleri sevindirir bigün.
eşinde sorun varsa eğer tüpbebek falan deneyecekseniz eşinin spermlerini iyileştirmeden tedavi olmayın derim çünkü kaliteli sperm kaliteli embriyo oluşturur biz hep direk tüp bebek yaptırdık olmadı şu an eşime bitkisel takviyelerle sayılarını iyileştirmeye çalışıyorum inş fayda eder...
2 hafta önce laporoskopi oldum canım nasıl olduysa sigaradan tiksindim birden bire ameliyattan sonra 2,3 tane içtim ama zehir gibi geldi.attım hemenkesinlikle katılıyorum.önce sigarayı bırakmaya karar verdik.nikotin sakızı aldık bugün.bitkisel bişeyde buldum.önce sigarayı bırakıyoruz.sonra keçiboynuzu falan.en son tüp bebek.rabbim bizleri çok bekletmez.yeterki sabırla isteyelim
2 hafta önce laporoskopi oldum canım nasıl olduysa sigaradan tiksindim birden bire ameliyattan sonra 2,3 tane içtim ama zehir gibi geldi.attım hemen
inşallah bir daha başlamam
bebek için bunuda yapmamız lazım canım
bizler çok fedakarız bunu bilir bunu söylerim
haklısın canım ama stres yapmamak elde değil ki dün gece rüyama bile geldiharikasın sen :))) bende laparoskopi olmuştum ama o halimlede içtim sonrada içtim halada içiyorum içmeyen eşim bile beni görüp sigaraya başladı.tüp bebek denedik o dönemde bile bırakamadık.gitti bi dünya para :))) ama artık kararlıyız.inşallah bırakıcaz :)))) sende stresten uzak dur muhakkak.yoksa bebek gelmiyo biliyosun :)
haklısın canım ama stres yapmamak elde değil ki dün gece rüyama bile geldi
kafaya takmamak en doğrusu ama nerdeeee
canım hiç istemiyor sigara bende 8,9 senedir içiyorum oysa ki
inşallah sende bırakırsın canım yaa
içmemek en doğrusu uzmanlar bile diyor ki
gebelik düşünenler sigarayı bırakmalı falan..
hamile takvimini kaldiramadim..ben yazin dusuk yasadim..bebegimi kaybettim..tekrar basladik calismalara ama her ay fiyasko..kismet bakalim..benim 5 yasinda bir oglum var..o sebeple doktorlar olur diyorlar...olmamasi icinde hic bir sebep yok zaten ama bekliycez sanirim biraz
benimde son adetim 9 ocaktı
yaklaşık 8 yıldır evliyim ilk kez adetim bu kadar gecikti ve ben çok umutlandım...
heyecanla pozitif alacağım ,hamilesin diyecekleri günü bekledim ama yine olmadıyine nasip değilmiş az önce
korkarak test yaptım yine koca bir tek çizgi gördüm...
allahım ne olur artık bana ve tüm isteyenlerede hamile kalmayı nasip et ne olur
dayanamıyorum......
bebek gelismedi canim..kalp atisi olusmadi..doktor dusmezse kurtaj olacak dedi ama bebegim 8.haftada bizi ve abisini terketti...oglum cok uzuldu..aglaya aglaya kardes istiyor..gecmis olsun canim...düsük neden oldu, yani bir nedeni varmi?
bende bos gebelik gecirdim yazin
bebek gelismedi canim..kalp atisi olusmadi..doktor dusmezse kurtaj olacak dedi ama bebegim 8.haftada bizi ve abisini terketti...oglum cok uzuldu..aglaya aglaya kardes istiyor..
rabbim onun masumiyeti hurmetine bize bir evlat versin istiyoruz...dua ile...
bende 9 ocakta son adetımı oldum dun ıdarar testınde pozıtıf cıktı yarında kan testı yaptırcam ınsallah bı terslık cıkmaz yazın benımde basımdan dusuk gecti
anladim canim...bende aynisini yasadim, bos gebelik gecirdim...olusmadi bendede...kürtaj oldum ben. benimkini düsürmeye calistirlar ilaclarla olmadi
allahim insallah bizede nasip eder.
sen sanslisin canim, bir oglun var bile, evlat sevgisi ne oldugunu biliyorsun...hic olmayanlari düsün olurmu?
haklisin canim..sukredecek cok sey var..umarim en kisa zamanda guzel haberler veririz birbirimize..sabra ihtiyacimiz var ve dua ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?