son adet tarihi 10 ocak olup hamile kalmayı umut edenler

Biraz da farklı şeylerden bahsedelim. Kaç yasındasın? Nerede yaşıyorsun? Bebişin olursa (insallah olacak) ilk mi olacak?

25 yaşındayım tatlım bursa da yaşıyorum bebişim ilk olucak 4 aylık evliyim daha ilk deneme ilk tohum annemle babmın ilk torunu :))) sen nerelerdesin adında 11 yazıyor bilecikmi yoksa

25 yaşındayım tatlım bursa da yaşıyorum bebişim ilk olucak 4 aylık evliyim daha ilk deneme ilk tohum annemle babmın ilk torunu :))) sen nerelerdesin adında 11 yazıyor bilecikmi yoksa

Ben de Bursa'da dogdum buyudum. Evlenince Bandırma ya yerleştim. Evliligin daha çok yeniymiş. :)) aramızda tam 9 yaş var. Bende evliligimin 9.yılındayım. Bursa da hangi semttesin? Annemler Ataevlerde oturuyor. Hemen hemen her hafta sonu gelirim bursaya

o zaman ablamsın eşimin yaşı var biraz aramızda 10 yaş var o yüzden bebişi fazla uzatmadık . eriklide oturuyorum ben bakalım kısmet ya 2-3 günüm kaldı

Az önce bir iki damla acık kahve rengi lekelenmem oldu ( sanırım gerisi bu gece kırmıziya dönusmuş şekilde gelir...

inş devamı gelmez bnde beklıyorum bakalım ne olcak ALLAH tan hayrlısını dılıyorum hepıız için..

yok bu ay yapmadım daha 4 undeydı bnm 32 gunde bır oldgumdan beklemek ıstyrm stresten olmuyor dıye dusunuyorum.

hamile degilmisin? hamile takvimi var?

hayirlisi canim...allahtan ümit kesilmez.

10 ocak ise en son adet tarihin belki gec döllenme olmustur?

hamile takvimini kaldiramadim..ben yazin dusuk yasadim..bebegimi kaybettim..tekrar basladik calismalara ama her ay fiyasko..kismet bakalim..benim 5 yasinda bir oglum var..o sebeple doktorlar olur diyorlar...olmamasi icinde hic bir sebep yok zaten ama bekliycez sanirim biraz

benimde son adetim 9 ocaktı
yaklaşık 8 yıldır evliyim ilk kez adetim bu kadar gecikti ve ben çok umutlandım...
heyecanla pozitif alacağım ,hamilesin diyecekleri günü bekledim ama yine olmadı yine nasip değilmiş az önce
korkarak test yaptım yine koca bir tek çizgi gördüm...
allahım ne olur artık bana ve tüm isteyenlerede hamile kalmayı nasip et ne olur
dayanamıyorum......

Son düzenleme:

öyle selamsız sabahsız yazıyorum ama 8 yıldır olmamasının sebebi nedir merak ettim ?? tüp bebekleri denemediniz mi hiç ?? yani ne bilim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…