son adet tarihi 10 ocak olup hamile kalmayı umut edenler

bu arada ben de beklemedeydim. ama bu sabah adet oldum.. bikaç gündür kahverengi akıntım var yoğun bişekilde, adet başlangıcımı lekelenmenin başladıgı zaman olarak mı saymalıyım yoksa kırmızıların geldiği gün olarak mı, ne dersiniz kızlar

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın dualarında bizi de unutma..

Bemimde 9 ocaktı. Bugün olacak gibi agrim var ama olmadı hala. Koyu renkli bir akıntı gördüm az önce ne olabilir sizce bilginiz var mı?

benimde 9 ocak bugün bat günüm beklemedeyim..koyu renk derken kahverengi m? yerleşme akıntısıda olabilir..adetin başlamışda olabilir biraz daha bekle canım..

kahverengi leke geldiği an adetin başlamış demektir canım..

Benim son adet tarihim 10 ocak. Ve son 4 gunum kaldı. Merakla bekliyorum, insllah bebisim bu sefer gelmiştir.

İnşllh hamilesinizdir..

Biz de sabırsızlıkla bekliyoruz ablam için , onunda son adeti 9 ocaktı..

Şu an sabırsız ve umut dolu bir bekleyiş içindeyiz inşllhhh 1 kaç gün sonra çok seviniriz tabiki sizler de sevinirsiniz inşllh..AMİN..

amin... bizimde bu mesajları yazıcagımız günler gelicek arkadasım.. sen ne kadardır bekliyosun

Benim 7 yaşında dunya tatlısi bir kızim var. Kızimdan sonra dış gebelik geçirdim ve ameliyat ile sol tupum alındı. Aradan uzun zaman geçti ve son 6 aydır tekrar denemelere başladık. Sonuç hep husran. Hayırlısı Allah'tan. Bu sabah da negatifi gordum. Dedigim gibi sanırım hava degisimi etkiledi beni

bence bebişin var tatlım eğer negatifse hiç bişey çıkmaması lazım çok hafifte görsen 2. çizgiyi bebiş var demektir. kan testi yaptır istersen

Ayangell,insallah bebişin gelmistir. Ben bu sabah test yaptım sonuc negatif ( ama halâ gelen giden yok. Şu an da yurt dışındayım muhtemelen hava degişımi etkiledi. Çunku 26 gunde bir olurum. Bugun 29.gun... off of

idrarda yaptysan guvenme teste o kadar..umidini yitirme..olacak

Geçen ayların aksine bu ay hiç bir belirtim yok. Sadece adet olacakmışım gibi karnım gurul gurul :))

bende kendimi heran adet olucakmışım gibi hissediyorum wc ye gitmeye korkuyorum bende bi kaç belirti var ama kendmi dinliyorum ondanda olabilir. göğüslerimin etrafı ağrıyo kasıklarımda hafif hafif batmalar oluyo özellikle sağ tafarım birde temizlik malzemesi kokuları öğürtüyo hemn içimi kaldırıyo..

Temizlik malzemelerine hassasiyet benim ilk hamileligimde ki belirtiydi. :)) hadi insallah seninde öyle olmuştur

Temizlik malzemelerine hassasiyet benim ilk hamileligimde ki belirtiydi. :)) hadi insallah seninde öyle olmuştur

ayy inşallah bi andan çok ümitliyim bi yandanda ilk denememiz olmasından dolayı ümitsizleniyorum. bide bazen acaip tatlı yiyesim geliyo dün akşam kaşık kaşık kayısı receli yedim adet olucam içinmi bebek varda ondan mı bilmiyorum

Aslında çok stres yapmasak su gunler çok kolay geçecek. Ben bu ay pek duşunup strese girmedim. Daha dogrusu fırsat bulamadım çunku cok yogundum. Taa ki son 2 gune kadar :)) şimdi de bu 2 gun nasıl gececek diye kendimi harap ediyorum. Sabır,sabır,sabır...

evett tatlım ya sabır sabır sabır.... aynen 10 unda kırmızılar gelmezzse testimi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…