kalın olmasına gerek yok canım, hamilesin:)
ay hadi bakalım inşallah :) her geçen dakika daha bi hayecanlanıyorum ...
bence sen evde heyecanlanmayı bırak, doktora koş:)
Tebrik ederim cnm. Allah bize de silikte olsa o pembe çizgiyi görmeyi nasip eder insallah
Tebrik ederim cnm. Allah bize de silikte olsa o pembe çizgiyi görmeyi nasip eder insallah
Arkadaşlar benim son adet tarihim 9 ocak ve dün hamile olduğumu öğrendim. Daha önce 2 kimyasal ve bir de 7 haftalık düşük olunca sevinemedim açıkçası kaybetme korkusundan.
Ama şu an hamileyim ve bu mesaj bu başlık için uğur olur inşallah,1-2 güne hepiniz hamileyim diye yazarsınız...
Bemimde 9 ocaktı. Bugün olacak gibi agrim var ama olmadı hala. Koyu renkli bir akıntı gördüm az önce ne olabilir sizce bilginiz var mı?
bu arada ben de beklemedeydim. ama bu sabah adet oldum.. bikaç gündür kahverengi akıntım var yoğun bişekilde, adet başlangıcımı lekelenmenin başladıgı zaman olarak mı saymalıyım yoksa kırmızıların geldiği gün olarak mı, ne dersiniz kızlar
Benim son adet tarihim 10 ocak. Ve son 4 gunum kaldı. Merakla bekliyorum, insllah bebisim bu sefer gelmiştir.
amin... bizimde bu mesajları yazıcagımız günler gelicek arkadasım.. sen ne kadardır bekliyosun
Benim son adet tarihim 10 ocak. Ve son 4 gunum kaldı. Merakla bekliyorum, insllah bebisim bu sefer gelmiştir.
günaydın kızlar :) dün test yaptım yani dün hasta olmam lazımdı olmadım ve dayanamayıp akşam test yaptım ikinci çizgi ince , pembe bir çizgi olarak kaldı. çizginin netleşmesi mi lazım bilgi verirseniz sevinirim :)
Ayangell,insallah bebişin gelmistir. Ben bu sabah test yaptım sonuc negatif( ama halâ gelen giden yok. Şu an da yurt dışındayım muhtemelen hava degişımi etkiledi. Çunku 26 gunde bir olurum. Bugun 29.gun... off of
benimde 9 ocaktı ve 2günüm kaldııı hem merakla hem stresle bekliyorum belirtilerin var mı?
idrarda yaptysan guvenme teste o kadar..umidini yitirme..olacak
Geçen ayların aksine bu ay hiç bir belirtim yok. Sadece adet olacakmışım gibi karnım gurul gurul :))
bende kendimi heran adet olucakmışım gibi hissediyorum wc ye gitmeye korkuyorum bende bi kaç belirti var ama kendmi dinliyorum ondanda olabilir. göğüslerimin etrafı ağrıyo kasıklarımda hafif hafif batmalar oluyo özellikle sağ tafarım birde temizlik malzemesi kokuları öğürtüyo hemn içimi kaldırıyo..
Temizlik malzemelerine hassasiyet benim ilk hamileligimde ki belirtiydi. :)) hadi insallah seninde öyle olmuştur
ayy inşallah bi andan çok ümitliyim bi yandanda ilk denememiz olmasından dolayı ümitsizleniyorum. bide bazen acaip tatlı yiyesim geliyo dün akşam kaşık kaşık kayısı receli yedim adet olucam içinmi bebek varda ondan mı bilmiyorum
Aslında çok stres yapmasak su gunler çok kolay geçecek. Ben bu ay pek duşunup strese girmedim. Daha dogrusu fırsat bulamadım çunku cok yogundum. Taa ki son 2 gune kadar :)) şimdi de bu 2 gun nasıl gececek diye kendimi harap ediyorum. Sabır,sabır,sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?