son adet tarihi 10 ocak olup hamile kalmayı umut edenler

Canim 10 ocak başlangıcı mi.kac gunde bir adet oluyorsun ...baslangicsa bugun 28.gun oluyor da:S

merhaba kızlaar :) son adet tarihim bugün henüz kırmızıları görmedim ama sanki heran olacak mışım gibi hissediyorum ama inşallah yanılırım.beklemek çok zooor :)

Insallah gönlune gore olur hersey. Test alıp yapmayı duşunmuyormusun? Ben dayanamam şahsen. Bugunu bir atlatsam yarın ilk işım test yapmak olacak :))

Insallah gönlune gore olur hersey. Test alıp yapmayı duşunmuyormusun? Ben dayanamam şahsen. Bugunu bir atlatsam yarın ilk işım test yapmak olacak :))

düşünüyorum canım ama biraz daha sabret diyorum kendime, daha garanti olsun diye sonra yine bi belirsizlik olmasın, yine üzülmek istemiyorum inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin :)

Arkadaşlar benim son adet tarihim 9 ocak ve dün hamile olduğumu öğrendim. Daha önce 2 kimyasal ve bir de 7 haftalık düşük olunca sevinemedim açıkçası kaybetme korkusundan.

Ama şu an hamileyim ve bu mesaj bu başlık için uğur olur inşallah,1-2 güne hepiniz hamileyim diye yazarsınız...

çok sevindim sağlıcakla kucağına alırısın inşallah :) inşallah ben de güzel haberler veririrm bu ay size

selamun aleykum kızlar bnmde bat ocak 4 ama 32 gunde bı oluyorm daha olmadm bnde cok hycanlyım olcakmısım gıbıme glıo

Bemimde 9 ocaktı. Bugün olacak gibi agrim var ama olmadı hala. Koyu renkli bir akıntı gördüm az önce ne olabilir sizce bilginiz var mı?

kizlar merhaba herkese hayirli evlat versin rabbim...
benimde son adet tarihim 10 ocak ayin 31inde ve birinde kahverengi lekeler geldi..ve o gunden beri bel ve kasiklarim hafif hafif agrior..sizce???

Ayangell,insallah bebişin gelmistir. Ben bu sabah test yaptım sonuc negatif ( ama halâ gelen giden yok. Şu an da yurt dışındayım muhtemelen hava degişımi etkiledi. Çunku 26 gunde bir olurum. Bugun 29.gun... off of

günaydın kızlar :) dün test yaptım yani dün hasta olmam lazımdı olmadım ve dayanamayıp akşam test yaptım ikinci çizgi ince , pembe bir çizgi olarak kaldı. çizginin netleşmesi mi lazım bilgi verirseniz sevinirim :)

kalın olmasına gerek yok canım, hamilesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…