Nereye elimizi atsak şiddet var zaten... İnsanoğlunun ruhunda mı var acaba? Atalarımızdan genlerimize mi gelmiş? Bence Adem ve Havva da şiddet içerikli davranışlar var mıydı onu araştırmak gerekiyor? Mesela Adem Havva yı dövüyor muydu? Al sana bebek gibi bir kitap konusu alkisalkisalkis
:lepi: Ben beğendim bu konuyu! :lepi:
Aşk teması olmayan filmler ilgi çekmiyor maalesef dediğin gibi... Bkz: Devrim Arabaları demişsin. Onca ödül aldı ama kimse doğru düzgün ilgilenmedi... Nedenmiş, çünkü eleştirmenler film hakkında iyi eleştiri yapmamış. Ben onların neden iyi eleştiri yapmadığını anlıyorum... Zaten filmde de bunu çok güzel açıklıyorlar: Türkiye de hiç bir başarı cezasız kalmaz!
Sinemaya gitmekten fazla zevk aldığım söylenemez. Büyük ekran bir televizyona bakmak için o kadar zahmete katlanmak anlamsız geliyor. Bir de tabii DVD imkanı olduğu için artık gecikmeli olarak izlemek için, sayılıdır yıl içinde sinemaya gittiğim günler. Tiyatrodan aldığım zevkin 1/40'ını vermiyor bana :sm_confused: Ancak sinemada izlemeye layık gördüğüm filmler de nedense ilgi çekmeyen ve salonda bazen 2 -3 kişi ya da ancak salonun yarısının dolduğu çok olmuştur kaydirigubbakcemile3
Kitap bölümünü bile evcile çevirdim ya ben gidem anavatanımabenneyaptımkidelikafadulden[/B]
Dön tabii,dön! :mymeka:
A-aaa ben de şaşırdım başlıkta adını görünce.. delikafadulden :1hug:
:roflol:
Not: Bir Kedi, Bir Adam, Bir Ölüm kitabı dün gece, şey yani bu sabah bitti. Zoombi, zooombi, zo -zo - zooo mirmirmirmir Ters köşe yapmak sözü bu kitap için uygun düşecek sanırım. yerimseniben
Son düzenleme: