Sabah kalktığımdan beri kafamda yine bir insanlarla ilgili soru işareti boş boş bakarken etrafa, aldığım bu mesajla yüzüm güldü bu sefer de Şeniz
(Bu soru işaretini evcil başlığında anlatacağım daha sonra...)
Ama-ama-ama şimdi daha da çok acıktım hem Bulut hem Püsküüt geçiyor cümlenin içinde cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
Eminim çok lezzetlidir, Bulut'um sevdiğine göre :asigim:
Ve yine günün bilgisini edindim sayende a.s. Arama motoruna yazınca Oscar Wilde çıktı karşıma... Konusu hakkında kısa bilgiler buldum; sanırım mektup şeklinde yazılmış bir roman. Daha fazla araştıracağım ama bir sorum olacak; birkaç yerde diğer eserleri okunduktan sonra okunmalı falan gibi cümlelere rastladım. Açıkçası ben sözlerinden tanıyor, takdir ediyorum kendisini alkisalkisalkis Sen ne dersin Püsküütüm?
Not: Başka bir anlamı daha vardır belki diye düşünemedim, ne yalan söyleyeyim, Oscar Wilde'ı görünce yerimseniben
(Bu soru işaretini evcil başlığında anlatacağım daha sonra...)
Ben sana hemen işin aslını anlatayım.. bundan sonra otokontrol eğitimine ihtiyacın kalmaz belki de..
Örnek replik:
- Buluuuuttt! Püsküüt ister misin?tıkır.. tıkır.. (taşta seken pati sesleri)
Ama-ama-ama şimdi daha da çok acıktım hem Bulut hem Püsküüt geçiyor cümlenin içinde cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
Eminim çok lezzetlidir, Bulut'um sevdiğine göre :asigim:
Sonra da bir çırpınma dönemi geçirmiştim.. Rumuz değiştirdim.. De_Profundis olmaya çalıştım.. Olamadı tabii.. Adımız çıkmış Püsküüte, inemedi (!) De_Profundis' e.. yerimseniben
Ve yine günün bilgisini edindim sayende a.s. Arama motoruna yazınca Oscar Wilde çıktı karşıma... Konusu hakkında kısa bilgiler buldum; sanırım mektup şeklinde yazılmış bir roman. Daha fazla araştıracağım ama bir sorum olacak; birkaç yerde diğer eserleri okunduktan sonra okunmalı falan gibi cümlelere rastladım. Açıkçası ben sözlerinden tanıyor, takdir ediyorum kendisini alkisalkisalkis Sen ne dersin Püsküütüm?
Not: Başka bir anlamı daha vardır belki diye düşünemedim, ne yalan söyleyeyim, Oscar Wilde'ı görünce yerimseniben
Son düzenleme: