- 6 Aralık 2009
- 1.183
- 4
-
- Konu Sahibi VikingPrincess
Masallah iyi dayanmis saclarin.
Ben de saclarimi uzun islemlere hazirliyorum. Bol bol acicilar boyalar gececek kafamdan. Siyahtan küllü sariya cevirecegim. Sen ve senin gibi saclarini acarak istedigi renge kavusan arkadaslar feci gaz verdiniz bana.Kuaförde tek seferde oryalle acilip yanacagina, bir yandan saclarimi acarken bir yandan da sinameki kürüyle uzatir ve hafif yipranmalarla atlatirim bu yolu. Saclarinla cok ugrasmissin ama degmis, güle güle kullan saclarini.
aynı gün yapanlar var kuaförlerde de hemen açıcının arkasından boya yapıyorlar ama ben 1-2 gün bekledim hepsize birşey sormak istiyorum... saç açıcıyla açtıktan sonra aynı gün hemen boyayabiliyormuyuz yoksa yıpranmasın diye beklemekmi gerekiyor
çok hoş olmuşş cnm:)
benzer aşamalardan bende geçtim ama 2 ay içersinde sağolsun benim saçlarda iyi dayandısabretmek lazım canım ben de en son küllü kumrala boyamadan önce 4 gün gezdim turuncu kafayla iyice sarartana kadar 3 kere açmam gerekti.benim de saçım çok yıprandı ama istediğim renge çok yaklaştım sonunda
benzer aşamalardan bende geçtim ama 2 ay içersinde sağolsun benim saçlarda iyi dayandısizinkiler çokkk güzel olmuşşş güle güle kullanın benimkilerde fena sayılmaz:44:evdekiler yiter artık diyoo yakana kadar uğraşma
benimde öyle ama evde bol bol bakım yapıyorum kafama sümediğim şey kalmadı doğal zeytinyağ bal sirke maya ne ararsanız ama saçım hayatında görmediği bakımı gördü bu sayede toparlandılar vallasağol canımben de çok korktum saçlarım elimde kalıcak diye ama benimki deli cesareti işte çok yıprandı ama toparlayabilecek miyim bilmiyorum
benimde öyle ama evde bol bol bakım yapıyorum kafama sümediğim şey kalmadı doğal zeytinyağ bal sirke maya ne ararsanız ama saçım hayatında görmediği bakımı gördü bu sayede toparlandılar vallaeskiden dökülen saçlarım artık hiç dökülmüyolar saçlarım bile çoğaldı bu sayede ama sanırım birazda saç yapısıyla ilgili herkes aynı sonucu alamıyor genede riskli bunları yazarken tabi kimseye tavsiye etmem kısa sürede bukadar boya ve açmayı zamana yaymak en iyisi