hiram06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2009 897 1 96 Ankara 24 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ada67 #21 ayy cnm inş hayırlı haberlerini bekliyorum adacım bugün anatolyada süperdi hep pozitifti sonuçlar bizde o kervana katılırız inş aminnnnnn
ayy cnm inş hayırlı haberlerini bekliyorum adacım bugün anatolyada süperdi hep pozitifti sonuçlar bizde o kervana katılırız inş aminnnnnn
A ada67 Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2008 1.525 11 158 Diğer 24 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ada67 #22 hiram06 .!.: ayy cnm inş hayırlı haberlerini bekliyorum adacım bugün anatolyada süperdi hep pozitifti sonuçlar bizde o kervana katılırız inş aminnnnnn Genişletmek için tıkla... hıram senın tedavın basladı degılmı ne durumdasın dr un kım...valla haberın umut oldu bana ....hergun kan aldırırken soruyordum bende bugun gebe cıkan varmıydı dıye ..allahım ınsallah haftaya bizdeeeee!!!!!!!!!
hiram06 .!.: ayy cnm inş hayırlı haberlerini bekliyorum adacım bugün anatolyada süperdi hep pozitifti sonuçlar bizde o kervana katılırız inş aminnnnnn Genişletmek için tıkla... hıram senın tedavın basladı degılmı ne durumdasın dr un kım...valla haberın umut oldu bana ....hergun kan aldırırken soruyordum bende bugun gebe cıkan varmıydı dıye ..allahım ınsallah haftaya bizdeeeee!!!!!!!!!