• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son 7 gün!!!!

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam arkadaşlar !!!evet beklemedeyım son 7 gün şükür bu günlere gelebıldım hergun ayrı bır stress yumurta olacakmı kac tane olacak kalıtelerı nasıl olacak döllenecekmı derken hepsi geçti 4 tane 1inci kalite embriyo başarılı bir transferle annelerıne kavustular umarım hıc bırakmazlar...hergün dua edip benı bırakmamaları için rabbime yalvarıyorum....allahım bebek özlemi çeken herkesın kucagını doldursun...

canımm aminnn insallah bebeslorın sana sımsıkı tutunurlar annesii insallah anne olursun hakkında hayırlısı olsun canım ya

canım inş. bebişlerin seninledir Allah yardımcın olsun. benim son 3 günüm ama çok karnım ağrıyo adet olucakmışım gibi o yüzden çok ağlıyorum. bugünde 1-2 damla koyu kahverengi lekelendim iyice ümidim bitti. sende böyle şikayetler var mı acaba?

hayırlı olsun canım inşallah bebişler annelerine sıkı sıkı tutunur ve hiç bırakmazlar

selam arkadaşlar !!!evet beklemedeyım son 7 gün şükür bu günlere gelebıldım hergun ayrı bır stress yumurta olacakmı kac tane olacak kalıtelerı nasıl olacak döllenecekmı derken hepsi geçti 4 tane 1inci kalite embriyo başarılı bir transferle annelerıne kavustular umarım hıc bırakmazlar...hergün dua edip benı bırakmamaları için rabbime yalvarıyorum....allahım bebek özlemi çeken herkesın kucagını doldursun...

Canım ıns sıkı sıkı tutunurlar darısı tum bebısı olamyanalara olsun.Hayırlı evlatlar versın rabbımkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

canım inş. bebişlerin seninledir Allah yardımcın olsun. benim son 3 günüm ama çok karnım ağrıyo adet olucakmışım gibi o yüzden çok ağlıyorum. bugünde 1-2 damla koyu kahverengi lekelendim iyice ümidim bitti. sende böyle şikayetler var mı acaba?

canım hıc moralını bozma öle aglayıp bebegınıde sıkıntıya sokma dur bakalım daha test yaptırmadın hıc bısey bıtmıs degıl sen erkenden üzülmeye baslamıssın bu sıtede senın durumunda olup sonradan gebe olan o kadar cok arkadas varkı hatta cok fazla kanaması olup sonucu pozıtıf cıkan ne olur üzme kendını...bende hıc belırtı yok süreklı oldugunu bu kez başardıgımı düsünmeye calışıyorum çekım yasası olumlu düşün olumlu olsun....

Adacım çok haklısın, olumlu düşün olumlu olsun.. oldu bu kez inşallah.. hayırlı haberlerini bekliyorum..senin test günün ben de tedaviye başlıyorum inşallah... meleklerini 9 ayın sonunda sağlıkla kucağına almanı o kadar çooook istiyorum ki, inşallah oldu oldu...

Amin canım inş...Benim de şu an gece 12 sonrası itibariyle şafak 6 diyebilirim..turkbayragi

Aminnnnn....

Rabbim seninle beraber dileyen isteyen herkese yaşatsın anneliği ve hayırlı evlatlar versin...

sagolun arkadaslar inşallah bakalım 1 gün daha yaklaştım son a....umarım mutlu son olurda burdan sevınçle müjdelerım size...

inşallah bebeklerin sımsıkı tutunur sana bir daha hiç ayrılmazsınız dualarımız seninle bu arada problem neydi nerede yaptırdın tğp bebeği

Rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlı evlatlar versin inşallah.
:nazar:
Sonrada bize burdan dua edersiniz :CüvCüv:

inşallah bebeklerin sımsıkı tutunur sana bir daha hiç ayrılmazsınız dualarımız seninle bu arada problem neydi nerede yaptırdın tğp bebeği
sagol canım ınsallah...problem benım endometrıozısım var laparoskopı yapıldı yumurta rezervım az... 3 denemeyı yenı yaptırdık anatolıada ucude aynı merkezde oldu dr um bulent tıraş...

Back
X