selam arkadaşlar !!!evet beklemedeyım son 7 gün şükür bu günlere gelebıldım hergun ayrı bır stress yumurta olacakmı kac tane olacak kalıtelerı nasıl olacak döllenecekmı derken hepsi geçti 4 tane 1inci kalite embriyo başarılı bir transferle annelerıne kavustular umarım hıc bırakmazlar...hergün dua edip benı bırakmamaları için rabbime yalvarıyorum....allahım bebek özlemi çeken herkesın kucagını doldursun...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
son 7 gün!!!!
- Konu Sahibi ada67
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?selam arkadaşlar !!!evet beklemedeyım son 7 gün şükür bu günlere gelebıldım hergun ayrı bır stress yumurta olacakmı kac tane olacak kalıtelerı nasıl olacak döllenecekmı derken hepsi geçti 4 tane 1inci kalite embriyo başarılı bir transferle annelerıne kavustular umarım hıc bırakmazlar...hergün dua edip benı bırakmamaları için rabbime yalvarıyorum....allahım bebek özlemi çeken herkesın kucagını doldursun...
Canım ıns sıkı sıkı tutunurlar darısı tum bebısı olamyanalara olsun.Hayırlı evlatlar versın rabbımkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
canım inş. bebişlerin seninledir Allah yardımcın olsun. benim son 3 günüm ama çok karnım ağrıyo adet olucakmışım gibi o yüzden çok ağlıyorum. bugünde 1-2 damla koyu kahverengi lekelendim iyice ümidim bitti. sende böyle şikayetler var mı acaba?
canım hıc moralını bozma öle aglayıp bebegınıde sıkıntıya sokma dur bakalım daha test yaptırmadın hıc bısey bıtmıs degıl sen erkenden üzülmeye baslamıssın bu sıtede senın durumunda olup sonradan gebe olan o kadar cok arkadas varkı hatta cok fazla kanaması olup sonucu pozıtıf cıkan ne olur üzme kendını...bende hıc belırtı yok süreklı oldugunu bu kez başardıgımı düsünmeye calışıyorum çekım yasası olumlu düşün olumlu olsun....
E
EU2
Ziyaretçi
aminn canım...inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar...
Allah hepimize nasib etsin inşallah..sağlıkla...opuyorumnanaktan:Saruboceq:
sagol canım ınsallah...problem benım endometrıozısım var laparoskopı yapıldı yumurta rezervım az... 3 denemeyı yenı yaptırdık anatolıada ucude aynı merkezde oldu dr um bulent tıraş...inşallah bebeklerin sımsıkı tutunur sana bir daha hiç ayrılmazsınız dualarımız seninle bu arada problem neydi nerede yaptırdın tğp bebeği