Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende ilk defa sanki kasigimin tam ortasında bişey var hafif hafif ağrı yapıyor gibi hissediyorum. Genelde oturunca yada yatınca oluyor ağrısı.

Çokta umitlenmek istemiyorum. İlk defa yaşayınca böyle "acaba mi" da demiyor değilim :)

Kızlar bende ilk defa sanki kasigimin tam ortasında bişey var hafif hafif ağrı yapıyor gibi hissediyorum. Genelde oturunca yada yatınca oluyor ağrısı.

Çokta umitlenmek istemiyorum. İlk defa yaşayınca böyle "acaba mi" da demiyor değilim :)

Ay senin ne kadr vardi bata kuzum neden olmasin

Canım bende pko var. O yüzden belli bir tarihimiz yok malesef. Ama 4 Kasım'da ovulasyon testiyle pik gördüm. Değerlendirdim. Kısmet bakalım.

Ayy bu pilikstikover kötü demi adet olmuomusun yani 3 aydan1 2 ayda 1 gibimi oyle olunca tani insan sasarr peki gecmiomu bu pko kuzumm

Ayy bu pilikstikover kötü demi adet olmuomusun yani 3 aydan1 2 ayda 1 gibimi oyle olunca tani insan sasarr peki gecmiomu bu pko kuzumm
Bol bol yürüyüş yapmak iyi geliyor bana. O yüzden hergun çıkıp en az 1 saat yürüyorum. En etkili şey pkoda kilo vermekmis canım . En son adetimi 3 Ekim'de oldum. İnşallah regl olmam ve hamiş haberimizi alırız :)

Canım bende pko var. O yüzden belli bir tarihimiz yok malesef. Ama 4 Kasım'da ovulasyon testiyle pik gördüm. Değerlendirdim. Kısmet bakalım.
Canım senin tutsa bile rahme yerleşmesi 9-10 kasım gibi olur.20 kasım da anca belli olur.Gönlünce olsun

Yani normal bi kadının yumurtaliklarinda maximum 4-5 yumurta olur her ay,biri gelişip atılır.,ama bizde 25-30 :) beyin hangisini geliştirip dışarı atsam diye düşünmekten en sonunda hiçbiri gelişip atılmıyor.Kısır bi döngü malesef..he tabi bu olay her ay olacak diye bişey yok.bazen yumurtluyoruz,ama denk getirebilmek mesele :KK66:

Benim doktorum bu olayı şuna benzetiyor.Bugün ne giysem diye gardrobun karşısında düşünüp en sonunda giyinmeyi bosverip,gideceği yere gitmekten vazgeçen bi kadına benzetiyor :)

Saat 03:29 ben hala ayaktayım kasiklarima okadr ragatsiz edici batmalar ve sancilar giriyorki anlatamam usenmesem acile gidicem ama hic halim yok belirsizlik gercekten kötü yaa gerci sonunda ya adet olucam yada bebis olucak baska secenek yok heveslenmek isyemiyorum kapilmakta istemiorum aslinda hissettigim sey hamilelik sanki karnimda suan tutunmaya calisan bir minik var deisik rüyalar goruyorum kac gundur hamilesin ve kizin olucak mi demediler ben de beyza mi demedim bilinc altimi bilmiorum ama gercekten testte yapmamaya karar verdim sizlerle tam pazartesi sabahi ilk idrarla yani bat günümde yapicazz bakalimm artikk ne görücezz negatiwe mi pozitiw mi hayırlısı olsun dua edin bana ayy bir duygusallik geldii suan aglamamak icin zor tutiuorum kendimi gece gece

X