- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
-
- Konu Sahibi Betul_20162010
Ben kizim olursa adini Emîra koymak istiyorum (prenses demek)
Diger sevdigim isimler:
Hafsa, Erva, Feyza, Betül, Berîre...
Soylediginiz isimlere gelince, Derin ismi bana cok guzel cagrisim yapmiyor. Duru ismi guzel ama bu ara cok yaygin kullaniliyor. Deniz ismi de dediginiz gibi ya Deniz adinda bir erkege asik olursaEce ve Ecem isimleri de Elif ismiyle guzel olur. Elif Ece, Elif Ecem gibi. Yine Nisa ismi de Elif Nisa olarak kullanılabilir.
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah kızınızı.
eger duru ismini cok seviyosaniz koyun ne olacak halanizin kizida koyduysa icinizde kalmasin bence ama derin deniz duru beren acayip cok bu isimli cocuklardan. ben yerinizde olsam elif nisa koyardim hem oglunuzun dedigide olr hemde ruyanizda gordugunuz isimde olmus olur
Amin inşallah ..Allah razı olsun cevap içinEğer iki isim seven biri iseniz, Nisa Nur koyabilirsiniz.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Teşekkür ederim cevap için siz siz olun son güne bırakmayın işin içinden cikilmiyorHayırlısı olsun,
Nisa yı bende düşünmüştüm cok beğendiğim bir isimdi anlamı Kadın demek. O yüzden vazgeçtim anlamlı olmasını istedim.
Sena koydum kızımın adını .
Esma adını da beğeniyorum
Seçtiklerinz arasından Deniz de güzel isim
Sevgiler,
Isim kanusu tam bir kabus bi kazak gibi olmayınca 30 gün içinde iadesi yokki valla çok zor bir durum bu arada cevap ve öneriler için cokkk teşekkür ederimDerin, Duru, Beren, Elif, Ece, Nisa isimleri son senelerde doğan kız çocuklarında çok sık rastlanan isimler.
Özellikle Elif.
(Ki ben Elif ismini şahsen sevmem. Sadece bir harf ismi, aynı A gibi... Sırf Arapça diye Islami sanılması hata bence)
Neyse, konuya dönelim
Sizin yazınızdan anladığım kadarıyla siz de şu an çok popüler olan bir isim istemiyorsunuz.
Ecem güzel. Çok fazla da kullanılmıyor.
Deniz de güzel, bilindik bir isim. Her dönemde kullanılıyor ama hiçbir zaman çok popüler olmadı.
Beren değil de Zeren ismi güzel bence. Anlamı da hoş. Zeki demek.
Esra da listenizdeki isimler gibi kısa ve kolay anlaşılır.
Esra Peygamber Efendimiz'in miraçtaki gece yolculuğu.
Ebru, Inci, Buse, Ezgi, Ayça, Aylin, Selin, Selen gibi isimler de güzel. :)
Ben sizin seçeneklerden Cansu yu begendim Rabbim hayirlisini nasip etsin gerçekden zor bir durum bende oğlumu bir seferde koydum ve kararimin ne kadar doğru olduğunu Heran görüyorum inşallah kizimdada hiç pişman olmamGercekten zor bir durum suan ayni durumdayim ordan biliyorum :)
Ogluma tek seferde koyduk ismini ama kizima bir turlu yakistiramiyor hicbir ismi
su ana kadar bulup vazgectiklerim
cansu
beyza
Verda
selin
esim ;merve diyor
oglum; eda
be ise suan FEYZA da karar kildim
ilk defa babam dun feyza derin olsun dedi :))
Ama erva ve berra ismide hosuma gidiyor
gelde cik isin icinden :))
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Kızlar deniz ismine karar verdik doguma 3 gün kaldi