• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 5 kilo verme sorunum bana katılmak isteyen var mı?

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
268
Hatunlar benim serüvenim Kasım 20 de başladı. 62.5 kilo ile basladim 10.5 kilo verdim 52 kiloyum ve kaldı 5 kilo hedefim 47 olmak inşaAllah biraz inatçı çıktı bu az kilo kaldığı için bana katılıp birbirimizi destek ve motive etmeye ne dersiniz?

Kurallar=
  1. Her sabah uyanır uyanmaz 1 büyük bardak su içilecek.
  2. 30 dk sonra 1 fincan şekersiz türk kahvesi yada sade nescafe.
  3. Sabah sporu 30,45,60 dk olmak şartıyla.
  4. Kahvaltı uyanır uyanmaz 2 saat içinde yapılmış olacak.
  5. Kahvaltı sıkı yapılacak mutlaka yumurta olmalı(haşlama,tava farketmiyor).
  6. 2 ara öğün yapılacak (meyve, kuru meyve,kuru yemiş).
  7. Öğlen yemeği en geç 14.00 da bitecek (istisna hariç kahvaltı geç olursa ileri alınır akşam yemeği yenmez).
  8. Akşam mümkünse çok az yemek yada salata tarzı beslenmek.
  9. En geç 18.00 da yemek işi bitmeli.
  10. Bitki çayları çok önemli mümkünse 4 5 fincan yeşil çay,biberiye,hibiskus gibi çaylar tüketilmeli.
  11. 18.00 dan sonra kesinlikle ağıza 1 lokma bile girmeyecek.
  12. En önemlisi su en az 2 lt en çok 3 lt içilecek.

Son düzenleme:
Hatunlar benim serüvenim Kasım 20 de başladı. 62.5 kilo ile basladim 10.5 kilo verdim 52 kiloyum ve kaldı 5 kilo hedefim 47 olmak inşaAllah biraz inatçı çıktı bu az kilo kaldığı için bana katılıp birbirimizi destek ve motive etmeye ne dersiniz?

Boyun kaç canım

Benim.1.57

Hedefim 49

Takımlardan misin canım ben 10. Takımdayım şu son kilolar zor gidiyor diyorlardı gerçekten çok sıkıntı bende biraz dikkat etmedim 2 3 haftadır bugün son günüm yarın sabah tekrar diyete başlayacağım bu akşam son pudingimi yiyeceğim :D ya manyak gibi çikolata yiyorum yeter valla ya çok sıkıldım emeklerim boşa gidecek diye korkuyorum :(

Takımlardan misin canım ben 10. Takımdayım şu son kilolar zor gidiyor diyorlardı gerçekten çok sıkıntı bende biraz dikkat etmedim 2 3 haftadır bugün son günüm yarın sabah tekrar diyete başlayacağım bu akşam son pudingimi yiyeceğim :KK70: ya manyak gibi çikolata yiyorum yeter valla ya çok sıkıldım emeklerim boşa gidecek diye korkuyorum :KK43:

Ben de Yarışmadayım canım 8 haftalik :)

Bende 3 ay oldu gireli :) sen de zorlanıyor musun son kilolarda

Geçen hafta ilk haftamdi ilk hafta hızlı gider ya 55.2 den 54e indim 10 günde

Bu cuma ikinci hafta olacak bakalım ne kadar gitmiş olacak :)
Maasallah canım hiç durmadan verirsin hemen kilonu :)

Hayırlı sabahlar günlüğüm :KK37:

Sabah 08.50 da uyandım 1 büyük bardak su içtim sonra sade türk kahvesmi içtim
1 saat spor yaptim leslie 45+15 (3-5mil)
Şimdi kahvaltı zamanı :)

Kahvaltımı yaptım ara öğünümü yaptım sonra ev temizliği derken öğlen yemeği kaçtı arada bende akşam yemeği yedim 1 saat sonra nar yedim bu günü kazasız kapattım çok şükür :)

boyumuz kilomuz aynı.ben kilonuzun iyi olduğunu düşünüyorum ama. 5 kilo verirseniz kötü olmazmı bilemedim şimdi

boyumuz kilomuz aynı.ben kilonuzun iyi olduğunu düşünüyorum ama. 5 kilo verirseniz kötü olmazmı bilemedim şimdi
Canım aslında 45 kilo olmak istiyorum malum ramazan ayı yaklaştı normal kilo 50 51 doğru ama bu kiloyla ramazan ayına girersem ben rahat 5 6 kilo geri alırım diye düşünüyorum

Devam mı diyete?
ben bir aydır diyetteyim . Başlamadan önce tartıda 63 ü görmüştüm şimdi tok karnına kıyafetle 61,9 geliyorum. Aç karnına 60,5 ... Ama bu seviyeye 2 haftada geldim sonra tık yok:110: Tabi son iki haftadır çok kaçamak yaptım .. Geçenlerde kendimi bir sosisli poğaça yerken buldum hem de akşam 7de:olamaz: Bugün tekrar işi elime aldım..

Back