Sence bu test yanlış mı 5 saattir böyle tamam negatif bir sonuç ama ona ragmen çok fazla silik değil mi ustelik 4 5 damla damlattım tekrar yapsam mı yarın acabaBende pazartrsi test yaptim çıkmadı perşembe aksami yaptim hiç umudum yoktu bir anda ikinci çizgi belirdi. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin adet gününüzü bekleyin.
Sence bu test yanlış mı 5 saattir böyle tamam negatif bir sonuç ama ona ragmen çok fazla silik degil mi ustelik 4 5 damla damlattım tekrar mı yapsam acabaCanım bat geçsin öyle git en azından kimyasal gebelik falan riski de kalkar ortadan biraz sabret canım zor ama emin olursun en azından. İdrar yollarında ki yanma için bol su iç canım. Hamileysen de faydalı enfeksiyon varsa da faydalı olur su içmek
Sence bu test yanlış mı tamam negatif bir sonuç ama ona ragmen cok silik degil mi ustelik 4 5 damla damlattım tekrar mi yapsam acababirde benm cok kokulara karsi hasasiyetim vardi sol kasigima batma oluyordu. sanki icinde kelebekler ucusuyordu ates basmasi cok oldu atesim hep 37 idi genelde ates yukseliyo
Canım markası ne testin? Aslında bozuk olabilir çünkü daha önce hiç bu kadar silik c çizgisi görmemiştim. Hep koyu çıkarSence bu test yanlış mı 5 saattir böyle tamam negatif bir sonuç ama ona rağmen çok fazla silik değil mi üstelik 4 5 damla damlattım tekrar mı yapsam test
Ay hic hatırlamıyorum markayı canim ya ama bana da yanlış gibi geldi daha once yaptıklarım da hic boyle çıkmamıştıCanım markası ne testin? Aslında bozuk olabilir çünkü daha önce hiç bu kadar silik c çizgisi görmemiştim. Hep koyu çıkar
Idrar az damlatmis olabilir misiniz. Çizgi baya soluk. Yarın sabah tekrardan yapabilirsiniz.Sence bu test yanlış mı 5 saattir böyle tamam negatif bir sonuç ama ona ragmen çok fazla silik değil mi ustelik 4 5 damla damlattım tekrar yapsam mı yarın acaba
Karin ağrısı bendede oldu. Regl belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı gibi zaten.Inanın çok büyük bir umutla bekliyorum ama bugun testi yaptıktan sonra karnımda saatlerdir gecmeyen sabit bi ağrı var sanki regl sancısi gibi ama oyle şiddetli değil hafif bi ağrı inşallah regl olmam
Yaptinmiiii canımAy hic hatırlamıyorum markayı canim ya ama bana da yanlış gibi geldi daha once yaptıklarım da hic boyle çıkmamıştı
Yaptım bu sabah buda negatif ya aglayacam artıkYaptinmiiii canım
Artık su 2 gün geçsede kan testi yaptırsam ya eşimde iyice heveslendi üzülmesini istemiyorumKarin ağrısı bendede oldu. Regl belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı gibi zaten.
Tekrar yaptım bu sabah ama yine negatif sonuç bi yerde okumuştum bebek rahme 10 gunde yerlesiyormus 5 gun sonra da hgc salgılanmaya basliyormus benim yumurtlamamdan 12 gun gecti daha o yuzden çikmıyor olabilir miIdrar az damlatmis olabilir misiniz. Çizgi baya soluk. Yarın sabah tekrardan yapabilirsiniz.
Sen kan verTekrar yaptım bu sabah ama yine negatif sonuç bi yerde okumuştum bebek rahme 10 gunde yerlesiyormus 5 gun sonra da hgc salgılanmaya basliyormus benim yumurtlamamdan 12 gun gecti daha o yuzden çikmıyor olabilir mi
Dünden bu yana kasık ağrım var ve bugün afedersiniz ama kanli sümüksü bi akıntım oldu acaba yerleşme kanımıdır oYaptım bu sabah buda negatif ya aglayacam artık
Dünden bu yana kasık ağrım devam ettu çok nadir azaldı bugün de Afedersiniz ama kanlı sümüksü bi akıntim oldu yerleşme kanımıdır oKarin ağrısı bendede oldu. Regl belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı gibi zaten.
Adet olacağin içinde olabilir o tarz bı akıntı ile adet olan arkadaşlarda oldu hamile kalanda canım ama inşallah hamissindirDünden bu yana kasık ağrım devam ettu çok nadir azaldı bugün de Afedersiniz ama kanlı sümüksü bi akıntim oldu yerleşme kanımıdır o
Biraz daha bekleyin yerleşme kanaması adet gibi sürekli olmuyor sanirim lekelenme gibi olup bitiyor.devam ederse adet oluuyorsunuzdur.Dünden bu yana kasık ağrım devam ettu çok nadir azaldı bugün de Afedersiniz ama kanlı sümüksü bi akıntim oldu yerleşme kanımıdır o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?