Yaa sonuç negatif çıktı çok üzüldüm benHadi bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa sonuç negatif çıktı çok üzüldüm benHadi bakalım
Hadi ya buraya da atsaydin beklemiş haliniYaa sonuç negatif çıktı çok üzüldüm ben
bu belirtiler gebelik :)Kasıklarda ara ara tatlı sancılar uykudan uyandırıp idrara çıkmalar göğüslerde şişlik
Hadi ya buraya da atsaydin beklemiş halini![]()
Reglime 3 gün kaldı az önce test yaptım negatif çıktıbu belirtiler gebelik :)
Reglime 3 gün kaldı az önce test yaptım negatif çıktı
Eşim her defasında cok heycanlanıyor o yuzden reglim gecmeden vermek istemiyorum hayal kırıklığına ugruyor sonraKan testi versen belki idrara geçmemiştir.
ne bilim beklesem iyi olcak bende kötü olcam yoksa hem eger regl olcaksam yarın başlar benim karın agrılarım baslarsa gitmem baslamazsa yarın gidebilirimCanım c de çok silik bence bı kan ver sen ha üç gün önce ha üç gün sonra
Bugün gidebilirim o zaman kan testine simdi suphe düştü aklima bide uyandığımdan beri idrar yolumda bi yanma var nedense yabu testt olmami canm yeterince idrar damlatmamisiniz birdr benm adet gunumde bile cikmadi gecikmeden sonra 3 sonra ikinci cizgi pembe oldu
bence gecikmeni bekle insan uzuluyorBugün gidebilirim o zaman kan testine simdi suphe düştü aklima bide uyandığımdan beri idrar yolumda bi yanma var nedense ya
birde benm cok kokulara karsi hasasiyetim vardi sol kasigima batma oluyordu. sanki icinde kelebekler ucusuyordu ates basmasi cok oldu atesim hep 37 idi genelde ates yukseliyoBugün gidebilirim o zaman kan testine simdi suphe düştü aklima bide uyandığımdan beri idrar yolumda bi yanma var nedense ya
Canım bat geçsin öyle git en azından kimyasal gebelik falan riski de kalkar ortadan biraz sabret canım zor ama emin olursun en azından. İdrar yollarında ki yanma için bol su iç canım. Hamileysen de faydalı enfeksiyon varsa da faydalı olur su içmekBugün gidebilirim o zaman kan testine simdi suphe düştü aklima bide uyandığımdan beri idrar yolumda bi yanma var nedense ya
Ay kızlar bekleyeyim bari ya zaten test baya üzdü bari 3 gün daha hevesim kalsın tavsiyelerine uycam ayrıca teşekkür ederimCanım bat geçsin öyle git en azından kimyasal gebelik falan riski de kalkar ortadan biraz sabret canım zor ama emin olursun en azından. İdrar yollarında ki yanma için bol su iç canım. Hamileysen de faydalı enfeksiyon varsa da faydalı olur su içmek
Rica ederim canımAy kızlar bekleyeyim bari ya zaten test baya üzdü bari 3 gün daha hevesim kalsın tavsiyelerine uycam ayrıca teşekkür ederim
İnşallah vardır sonucu merak ediyorumAy kızlar bekleyeyim bari ya zaten test baya üzdü bari 3 gün daha hevesim kalsın tavsiyelerine uycam ayrıca teşekkür ederim
Bende pazartrsi test yaptim çıkmadı perşembe aksami yaptim hiç umudum yoktu bir anda ikinci çizgi belirdi. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin adet gününüzü bekleyin.Ay kızlar bekleyeyim bari ya zaten test baya üzdü bari 3 gün daha hevesim kalsın tavsiyelerine uycam ayrıca teşekkür ederim
Inanın çok büyük bir umutla bekliyorum ama bugun testi yaptıktan sonra karnımda saatlerdir gecmeyen sabit bi ağrı var sanki regl sancısi gibi ama oyle şiddetli değil hafif bi ağrı inşallah regl olmamBende pazartrsi test yaptim çıkmadı perşembe aksami yaptim hiç umudum yoktu bir anda ikinci çizgi belirdi. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin adet gününüzü bekleyin.