Gebeliğe Hazırlık Son 4 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20181216_120354.jpg
    20181216_120354.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 79
Canım c de çok silik bence bı kan ver sen ha üç gün önce ha üç gün sonra

N
Canım c de çok silik bence bı kan ver sen ha üç gün önce ha üç gün sonra
ne bilim beklesem iyi olcak bende kötü olcam yoksa hem eger regl olcaksam yarın başlar benim karın agrılarım baslarsa gitmem baslamazsa yarın gidebilirim

bu testt olmami canm yeterince idrar damlatmamisiniz birdr benm adet gunumde bile cikmadi gecikmeden sonra 3 sonra ikinci cizgi pembe oldu

bu testt olmami canm yeterince idrar damlatmamisiniz birdr benm adet gunumde bile cikmadi gecikmeden sonra 3 sonra ikinci cizgi pembe oldu
Bugün gidebilirim o zaman kan testine simdi suphe düştü aklima bide uyandığımdan beri idrar yolumda bi yanma var nedense ya

Bugün gidebilirim o zaman kan testine simdi suphe düştü aklima bide uyandığımdan beri idrar yolumda bi yanma var nedense ya
birde benm cok kokulara karsi hasasiyetim vardi sol kasigima batma oluyordu. sanki icinde kelebekler ucusuyordu ates basmasi cok oldu atesim hep 37 idi genelde ates yukseliyo

Canım bat geçsin öyle git en azından kimyasal gebelik falan riski de kalkar ortadan biraz sabret canım zor ama emin olursun en azından. İdrar yollarında ki yanma için bol su iç canım. Hamileysen de faydalı enfeksiyon varsa da faydalı olur su içmek

Canım bat geçsin öyle git en azından kimyasal gebelik falan riski de kalkar ortadan biraz sabret canım zor ama emin olursun en azından. İdrar yollarında ki yanma için bol su iç canım. Hamileysen de faydalı enfeksiyon varsa da faydalı olur su içmek
Ay kızlar bekleyeyim bari ya zaten test baya üzdü bari 3 gün daha hevesim kalsın tavsiyelerine uycam ayrıca teşekkür ederim

Arkadaşlar iğneyi olalı bugün 16. Gün ve adet olacakmışım gibi belim kasıklarım ağrıyor hamile olanlar bu ağrıların şidddeti nasıldı sizde

Ay kızlar bekleyeyim bari ya zaten test baya üzdü bari 3 gün daha hevesim kalsın tavsiyelerine uycam ayrıca teşekkür ederim
Bende pazartrsi test yaptim çıkmadı perşembe aksami yaptim hiç umudum yoktu bir anda ikinci çizgi belirdi. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin adet gününüzü bekleyin.

Bende pazartrsi test yaptim çıkmadı perşembe aksami yaptim hiç umudum yoktu bir anda ikinci çizgi belirdi. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin adet gününüzü bekleyin.
Inanın çok büyük bir umutla bekliyorum ama bugun testi yaptıktan sonra karnımda saatlerdir gecmeyen sabit bi ağrı var sanki regl sancısi gibi ama oyle şiddetli değil hafif bi ağrı inşallah regl olmam

Back