Gebeliğe Hazırlık Son 4 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende pazartrsi test yaptim çıkmadı perşembe aksami yaptim hiç umudum yoktu bir anda ikinci çizgi belirdi. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin adet gününüzü bekleyin.
Sence bu test yanlış mı 5 saattir böyle tamam negatif bir sonuç ama ona ragmen çok fazla silik değil mi ustelik 4 5 damla damlattım tekrar yapsam mı yarın acaba

Eklentiler

• 20181216_120354.jpg
    20181216_120354.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 49
Sence bu test yanlış mı 5 saattir böyle tamam negatif bir sonuç ama ona rağmen çok fazla silik değil mi üstelik 4 5 damla damlattım tekrar mı yapsam test

Eklentiler

• 20181216_120354.jpg
    20181216_120354.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 44
Canım bat geçsin öyle git en azından kimyasal gebelik falan riski de kalkar ortadan biraz sabret canım zor ama emin olursun en azından. İdrar yollarında ki yanma için bol su iç canım. Hamileysen de faydalı enfeksiyon varsa da faydalı olur su içmek
Sence bu test yanlış mı 5 saattir böyle tamam negatif bir sonuç ama ona ragmen çok fazla silik degil mi ustelik 4 5 damla damlattım tekrar mı yapsam acaba

birde benm cok kokulara karsi hasasiyetim vardi sol kasigima batma oluyordu. sanki icinde kelebekler ucusuyordu ates basmasi cok oldu atesim hep 37 idi genelde ates yukseliyo
Sence bu test yanlış mı tamam negatif bir sonuç ama ona ragmen cok silik degil mi ustelik 4 5 damla damlattım tekrar mi yapsam acaba

Eklentiler

• 20181216_120354.jpg
    20181216_120354.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 33
Sence bu test yanlış mı 5 saattir böyle tamam negatif bir sonuç ama ona rağmen çok fazla silik değil mi üstelik 4 5 damla damlattım tekrar mı yapsam test
Canım markası ne testin? Aslında bozuk olabilir çünkü daha önce hiç bu kadar silik c çizgisi görmemiştim. Hep koyu çıkar

Canım markası ne testin? Aslında bozuk olabilir çünkü daha önce hiç bu kadar silik c çizgisi görmemiştim. Hep koyu çıkar
Ay hic hatırlamıyorum markayı canim ya ama bana da yanlış gibi geldi daha once yaptıklarım da hic boyle çıkmamıştı

Sence bu test yanlış mı 5 saattir böyle tamam negatif bir sonuç ama ona ragmen çok fazla silik değil mi ustelik 4 5 damla damlattım tekrar yapsam mı yarın acaba
Idrar az damlatmis olabilir misiniz. Çizgi baya soluk. Yarın sabah tekrardan yapabilirsiniz.

Inanın çok büyük bir umutla bekliyorum ama bugun testi yaptıktan sonra karnımda saatlerdir gecmeyen sabit bi ağrı var sanki regl sancısi gibi ama oyle şiddetli değil hafif bi ağrı inşallah regl olmam
Karin ağrısı bendede oldu. Regl belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı gibi zaten.

Idrar az damlatmis olabilir misiniz. Çizgi baya soluk. Yarın sabah tekrardan yapabilirsiniz.
Tekrar yaptım bu sabah ama yine negatif sonuç bi yerde okumuştum bebek rahme 10 gunde yerlesiyormus 5 gun sonra da hgc salgılanmaya basliyormus benim yumurtlamamdan 12 gun gecti daha o yuzden çikmıyor olabilir mi

Tekrar yaptım bu sabah ama yine negatif sonuç bi yerde okumuştum bebek rahme 10 gunde yerlesiyormus 5 gun sonra da hgc salgılanmaya basliyormus benim yumurtlamamdan 12 gun gecti daha o yuzden çikmıyor olabilir mi
Sen kan ver

Dünden bu yana kasık ağrım devam ettu çok nadir azaldı bugün de Afedersiniz ama kanlı sümüksü bi akıntim oldu yerleşme kanımıdır o
Adet olacağin içinde olabilir o tarz bı akıntı ile adet olan arkadaşlarda oldu hamile kalanda canım ama inşallah hamissindir

Dünden bu yana kasık ağrım devam ettu çok nadir azaldı bugün de Afedersiniz ama kanlı sümüksü bi akıntim oldu yerleşme kanımıdır o
Biraz daha bekleyin yerleşme kanaması adet gibi sürekli olmuyor sanirim lekelenme gibi olup bitiyor.devam ederse adet oluuyorsunuzdur.

Back