Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adetime 6 gun varken öğrenmiştim idrar testinde erken gebelik testi felanda degildi normal ucuz testlerdendi ama ben döllenmeyi felan hissetmiştim aşırı kasik ve bacak agrım olmuştu o gün sonrada kasıkta ve rahimde batmalar geçmedi zaten göğsümde döllenmeden hemen sonra agrimaya ve acımaya baslamistiKasıklarda ara ara tatlı sancılar uykudan uyandırıp idrara çıkmalar göğüslerde şişlik
Herkesde aynı olmadığı için alıp negatif çıkar da umutsuzluğa kapılırım diye az daha bekleyeyim dedimBen adetime 6 gun varken öğrenmiştim idrar testinde erken gebelik testi felanda degildi normal ucuz testlerdendi ama ben döllenmeyi felan hissetmiştim aşırı kasik ve bacak agrım olmuştu o gün sonrada kasıkta ve rahimde batmalar geçmedi zaten göğsümde döllenmeden hemen sonra agrimaya ve acımaya baslamisti
Ay kız bi heycan yaptım simdi test almaya çıkıyorum merakima yenik düştümBen adetime 6 gun varken öğrenmiştim idrar testinde erken gebelik testi felanda degildi normal ucuz testlerdendi ama ben döllenmeyi felan hissetmiştim aşırı kasik ve bacak agrım olmuştu o gün sonrada kasıkta ve rahimde batmalar geçmedi zaten göğsümde döllenmeden hemen sonra agrimaya ve acımaya baslamisti
Kız gününu bekleseydin dur dedigin gibi herkes aynı olmazAy kız bi heycan yaptım simdi test almaya çıkıyorum merakima yenik düştüm
4 gün kaldı ya oda geçsin olmazsam ilk kanda baktircam zaten de iste merak erkenden dogal yollardan Ogrenmeye çalışıyorumKanda baktirin varsa cikar
Sonuç ne canımNöbetçi eczane bulamadım zaten eşime söyledim unutmazsa alcak gelirken inşallah
Eşim almamış utanmış canım ya ama galiba var çünkü göğüs uçlarım falan çok acıyorSonuç ne canım
Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruzEşim almamış utanmış canım ya ama galiba var çünkü göğüs uçlarım falan çok acıyor
Hemen yazcam buraya hamişmiyim degilmiyimYarın hayırlı haberlerini bekliyoruz
Sabah al alır almaz yap idrarini tut almadanHemen yazcam buraya hamişmiyim degilmiyim
İlk idrar diyorlarya sabah erken kalk al idrarını tut amaHemen yazcam buraya hamişmiyim degilmiyim
Ay kız nasıl dayancam bu son 1 haftadır geldiğinde patlayacak gibi oluyorum tutabilcem miİlk idrar diyorlarya sabah erken kalk al idrarını tut ama![]()
Tutan kız yakın mi yarinki nöbetçi eczane netten baksaydonAy kız nasıl dayancam bu son 1 haftadır geldiğinde patlayacak gibi oluyorum tutabilcem mi
Baktım da bilmiyorum ki yakın mı konumla gitcem yabancı yere evlendim hic bi yer bilmiyorumTutan kız yakın mi yarinki nöbetçi eczane netten baksaydon
Hadi bakalımBaktım da bilmiyorum ki yakın mı konumla gitcem yabancı yere evlendim hic bi yer bilmiyorum