Son 3 ayın 1 haftası..

Aileler tanışmış ve martta nisanda bir şeyler düşünen bir çift gibi değil de lise de üniversitede ne istediğini bilmeyen öylesine takılan çiftler gibi bir ilişki gördüm okuduğumda.

hastanelik olmuşsunuz bir şekilde ona haber veriyorsunuz ve onda bir karşılığı yok bunun.. o noktada bitirmeliydiniz ilişkiyi.

ayrılın bu adamdan. Önünüze bakın. Tek kendinizi dert etmek daha kolay olur. Atanmış veya bir yere girmiş düzgün bir beyefendi bulun. Hayatınızı kurun. O öyle ergen ergen vakit harcasın orda burda..

Di
Direk ayrıl bu adamdan .Resmen senın ayrılman ıcın elınden gelen her seyı yapmış.

En büyük hata çok fazla üzerine düşmek olmuyorsa olmuyordur modunda olan çoğu insan daha fazla değer veriyor cepte hissedildin mi bu benden vazgeçemez moduna girdimi nasılsa geri dönünce beni bekliyor düşüncesinde olup istediği gibi davranabiliyor. Size geri döner kırk bahaneyle ama hemen kabul ederseniz bi sonrakinde daha fazla yıpranırsınız hırslısınıx üzgünsünüz biliyorum geri döner onu da biliyorum ama geri döndüğünde uzun bi süre sessiz kalın hiç bişey tek kelimelik mesaj bile atmayın sanki hiç yokmuş olmamış hayatınıza girmemiş gibi. Seviyorsunuz kabul edersinix onu da biliyorum ama sağlam durmassan değersizleşirsin

Okurken içime dokundu yaşadıklarınız. Bu kadar alttan almayı çok sevdiysek yapabiliyoruz. Ama karşınızdaki kişi şu an bunların değerini anlayamayacak kadar size kendisini kapatmış. Üzülsenizde güçlü durun yol verin gitsin

Arama, sorma, yazma. Ararsa açma, yazarsa dönme. Bakalım ne yapacak? Toparlama derdi varsa çaba gösterir ki yok gibi. Çaba gostermezse de doğru karar vermiş olursun en azından gururun kalır

Baaka biriyle mesgul sanki bu aralar. Ve iliskiyi o kafasinda bitirmis ama sizi de yan cepte mi tutuyor medir yoksa sizin mi bitirmenizi bekliyor. Daha cok sizin bitirmenizi bekliyor gibi geldi.
Ben olsam boyle bir adama arayip ya da mrsajla dahi olsa bityi bile demezdim. Demwye gerek yok bitmis zaten. Ne hali varsa gorsun. Salin evrene gitsin.

senin yerinde taş olsa çatlardı ne arıyor ne soruyor sessizce ayrıl bu adamdan tam zamanı msj yazarsa veya ararsa açma lütfen burdan benim içimi soğutursun o derece sinir oldum senin adına yani üzülmene bile değmez üzülceğin zamanlar bu yazını oku sevinirsin ayrıldığına.

Arkadaşa katılıyorum mesaj atmayın aramayın eğer sizi arar ya da mesaj atarsa sakın cevap yazmayın konuşmayın. Böyleleri kaale alıp bitti diye konuşmayı bile haketmiyor. Kendi debelenip dursun

Canim ben de ayrilik asamasindayim. Benim iliskim de beni cok yordu. Buradaki bir arkadas Adil Yildirim'in videolarini tavsiye etmist. Biraz izledim. Kendime geldim.
Erkegi 30 gun boyunca aramamak altin kuralmis. 30 gun sonra o erkek seni arayip pisman olmuyorsa zaten ondan sana hayir gelmeyecegini dusunup yoluna devam etmek gerekir diyor. Ben benimkine 45 gun sure verdim (kendisi super yavas bir yapiya sahip oldugu icin) bu surede kendime odaklanacagim. Mesela kk'da diyet gruplarina girdim. Bahar da geliyor, biraz zayif guzellesmeyi kim istemez. Onun disinda isime odaklanacagim. Belki haftasonlari baska yerlere gezmeye giderim

Sen de benzer seyler yapabilirsin. Bakaljm bu surede sana sönüş yapacak mi?

Duyguları hiç olmamış ki. Klasik bir öküz adam,,duygulanan, fazla düşünen kız hikayesi. Hiç dönüp bence dram da yapmayın, konuşarak bu aşamadan sonra bir şey çözemezsiniz. Hırs yapmayın, açıklama beklemeyin. Bir daha aramasına cevap vermeyin. Belirli bir zaman sonra zaten merak edip yoklayacaktır, sizi yora yora evlenseniz bile bu şekilde size değer vermeden devam edecektir. Burada yazılanları okuyun, sadece kendi sorularınıza cevapları okumayın. O kadar çok aynı tipte ilişkiler var ki. Böyle karaktersiz, sizi sevmeyen, kullanan bir insanla nereye kadar? Bu kadar mı kendinize değer vermiyorsunuz? Bu kadar mı saygınız yok? Saf olmayın. İnanın herkes burada sizin iyiliğinizi istiyor.

Şuna bak ya bir gün iki gün değil, aylarca belirsizlikle süründürmüş. Alacaksın eline meşe sopasını, yer misin yemez misin...
Yaptıgı şey insafsızca, bencilce ve bu adamdan bi cacık olmaz.
Ararsa zaten emin ol şu an vakit ayırdığı kişiden tekme yerse arar. Yok bunalımdaydım yok bilmem ne sakın düşme.
Hıyar ağası.

Yarısına kadar okudum içim daraldı sonra sonuna baktım böyle öküz bir adama sizi terketme fırsatı vermişsiniz çok kızdım sizin onu beş kere terketmeniz lazımdı

Yanlıs anlasılma oldu , aileler tanışmadı birbirimizin ailesiyle tanıstık. Bu detayın onemi var mı bilemiyorum ama.
Üzgünüm gercekten cok

Benımde cok içime dokunuyor, gecmiyor bu döngü bitmiyor. Eskiden de aynısını yasattı bana. Yemın ederim daha bile beteri olabilir. Yasamayım diye ne dualar ettim kabul olmuyor. Sanki Allah sesimi duymuyor

Arkadaşa katılıyorum mesaj atmayın aramayın eğer sizi arar ya da mesaj atarsa sakın cevap yazmayın konuşmayın. Böyleleri kaale alıp bitti diye konuşmayı bile haketmiyor. Kendi debelenip dursun
Kimsenin arayacagı olduğunu falan zannetmiyorum. Duygu yok cunku onda bana karsı

Evet baskası var bencede. Cunku bu kadar birini yoksa su hale getiremezdi bunun farkındayım ve bu degıl canımı yakan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…