Son 3 ayda burun estetiği yaptıranlar

damlacimcim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
137
80
33
Merhaba, Aralık ayında burun ameliyatı oldum. Burun estetiği ile ilgili forumda okumadığım konu neredeyse kalmadı. Fakat yine de benimle aynı zamanda ameliyat olan kişilere ulaşıp süreç takibi yapmak istiyorum çünkü aklıma takılan bir sürü şey oluyor. Son 3 ay içinde yeni burnuna kavuşanlar ses versin :)

genelleme yapılamaz süreç hakkında cilt,kullanılan teknik,doktorun el hassasiyeti,buruna yapılan işlem bir sürü etken var sizde olan komplikasyon başkasında olmayabilir yani

Tabi ki öyle fakat genel olarak durum paylaşılabilir, psikolojik olarak destek olunabilir. Sonuçta forumda olmamızın nedeni de bu aslında

Benim sıkıntım burun içinin iyileşmemiş olması. Dışarda ki dikişlerin hepsi eridi fakat burun içinde ki dikişler özellikle silikon aparatı kullanırken inanılmaz canımı yakıyor. Tam olarak ne zaman iyileşiyor burun içi? Henüz erken olduğunu tahmin edebiliyorum ancak burnum aksa bile canım yanıyor, sanırım silikonu takarken tahriş olmasına sebep oldum :/

Bende ocak 7 de ameliyat oldım burnumda akıntı durdu ama içindeki beyaz dıkısler ne zaman erır o kadar sınır oluyorum kı beyaz dıkıslere

Benim 1 senem doldu ve 3 ay çok erken ödemler oluyor burun şekliniz bile degisiyor 1 sene içinde 3 ay iyilesme bende de geç olmuştu biraz sabır istıyor suan bile halem sıslıgım var

Benim 5 haftayı geçti iç tarafta ki dikişler hala duruyor. Gerçekten sabır istiyor süreç. Beklemek gerekiyor.

Burun ameliyatın olalı bugub 15 gun ama dıkıs yerınfe. Sıvı gelıyor kesı yerınfe. Damla damla su gelen varmı acaba burun akıntımda var ama dıkıs ızınden su gelmesı korkutdu bnı

Burun ameliyatın olalı bugub 15 gun ama dıkıs yerınfe. Sıvı gelıyor kesı yerınfe. Damla damla su gelen varmı acaba burun akıntımda var ama dıkıs ızınden su gelmesı korkutdu bnı
Bunu ilk defa duyuyorum. Dikiş yerinden geldiğine emin misin? Eğer eminsen bir doktora danışsan iyi olur bence

Evde bakımını cok ıyı yapıyorum mıjtop kapma olasılıgı o kafR azki oksijenlı suyla temzlıyorum kremı duzenlı suruyorum makyaj yapmıyorum yzumu cok ıyı temzlıyorum mıkrop kapmamısdır ama burun akıntım oluyor ıkı gun oluyor bı gun hıc akmıyor gecdı dıyorum tekrar akıyor ama. Bugu dıkıs ızımden akdı

ameliyat olan arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun, kapalı teknikle mi açık teknikle mi ameliyatoldunuz? ikisinin farkı nedir? nefes alma sorunu olan kişiler açık teknikle ameliyat mı olmalıdır yoksa kapalı teknikle bu sorun çözülür mü, aynı zamanda estetik de olmak istiyorum. yardımcı olabilen, araştırma yapmış olan varsa çok memnun olurum.

Ben açık teknikle yaptırdım ve şahsi görüşüm en azından estetik açısından en iyi sonucu bu tekniğin verdiği yönünde. Kapalı ameliyatla da sonuçtan memnun olanlar var ancak ben riske girmek istemedim. Açık ameliyatta burnun ön kısmından ve kanatlardan kesi atılıyor ve kıkırdak doku görünene kadar burun kaldırılıyor. Kapalı teknikte burnun bir deliğinden giriliyor herhangi bir şekilde dışarda dikiş izi olmuyor bütün işlem içerden yapılıyor. Haliyle iyileşme süreci daha hızlı oluyor.

Ben de 1 buçuk ay önce oldum İstanbul'da. Çok iri çok kemikli görenlerin o ne be diyeceği bir burundu. Normal hale evrildi fakat parmağımla burun sırtıma masaj yaparken çıkıntı bir kemik hissediyorum. Önceden dışarıdan gözükmüyordu şiş olduğu için. Şu an yandan bakınca hafif gözüküyor. Doktorum dedi ki kemiğin üstündeki zardır o, iner zamanla dedi ama bildiğin kemik. Çok moralim bozuluyor ya doktor kabul etmeyecek asla. 14 bin lira da para verdim
Merhaba, Aralık ayında burun ameliyatı oldum. Burun estetiği ile ilgili forumda okumadığım konu neredeyse kalmadı. Fakat yine de benimle aynı zamanda ameliyat olan kişilere ulaşıp süreç takibi yapmak istiyorum çünkü aklıma takılan bir sürü şey oluyor. Son 3 ay içinde yeni burnuna kavuşanlar ses versin

Ben de 1 buçuk ay önce oldum İstanbul'da. Çok iri çok kemikli görenlerin o ne be diyeceği bir burundu. Normal hale evrildi fakat parmağımla burun sırtıma masaj yaparken çıkıntı bir kemik hissediyorum. Önceden dışarıdan gözükmüyordu şiş olduğu için. Şu an yandan bakınca hafif gözüküyor. Doktorum dedi ki kemiğin üstündeki zardır o, iner zamanla dedi ama bildiğin kemik. Çok moralim bozuluyor ya doktor kabul etmeyecek asla. 14 bin lira da para verdim
Çok geçmiş olsun, hangi doktora olmuştunuz ameliyat?

X