Yeni memelerin hayırlı,uğurlu olsun canımm:))Memeleeim var artık benimmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni memelerin hayırlı,uğurlu olsun canımm:))Memeleeim var artık benimmmmm
Memeleeim var artık benimmmmm
kıyamam ben sana yaaaa... artık çatalı varmış. :)) hayırlı olsun yeni memişlerin. ilk günler zorlama kendini.sonra benim gibi acısını çekersin...Iyiyim mutluyum :))) 300 cc kas zari alti dedi doktorum....mutluluk artik catalim varrr biliyo musun
![]()
Benim eşim ameliyata girerken bile vazgeçmem için beni ikna etmeye çalıştıHayirli olsun çok sevindim darısı benim de başıma esim son anda taş koymazsa tabii...hala durup durup vazgecirmeye çalışıyor oysa 20 yıldır bunu bekliyorum![]()
Cok tesekkur ederim arkadaslar...evime geldim az bucuk agrim var ....ama o da gecer :) allergan mis memislerim :)))
Canim cok korkuyordum ..hic kollarimi oynatamicam diye dusunuyordum...ama hic de oyle degilmis gayet rahatim .....hic korkma arkadasim hersey cok güzel olacak...kas altida olsa cok agrin olmicak ..walla su görüntü icin herseye deger :)Canim cok yorma kendini hayırlı uğurlu olsun memintolarin :))) benimki kas alti olacagi icin senin kadar rahat olamiyacam muhtemelen ama yine gun gun nasil oldugunu yazmayi unuunutma lutfenn
Benim koltuk altından kas altı olmasına rağmen tuvalete hep kendim gittim.sadece ilkinde tansiyonum düştüğü için başım döndü.yemek yerken de sadece ilk gün eşim yardımcı oldu.sonra hep kendim yedim.en büyük problem yatıp kalkarken.ben cumartesi olmuştum,eşim pazartesi işe gitti.yattığımda kalkamazsam diye tüm gün oturdum:))Canim cok yorma kendini hayırlı uğurlu olsun memintolarin :))) benimki kas alti olacagi icin senin kadar rahat olamiyacam muhtemelen ama yine gun gun nasil oldugunu yazmayi unuunutma lutfenn
Canım çok geçmiş olsun! hastanedeymişsin, umarım Sağlıkla çıkarsınÇok geçmiş olsun foto gayet güzel duruyor bu aralar meme forumuna pek takılmıyorum bende şu an hastanedeyim bacağı yağ enjeksiyonu oldum sorunsuz süreçlerin olsun sağlıkla
Saol canim eve geldim sabah cikardilar git evine yiter gari dedilerCanım çok geçmiş olsun! hastanedeymişsin, umarım Sağlıkla çıkarsın![]()
Anammmm bu bana deilmis ya :))))Canım çok geçmiş olsun! hastanedeymişsin, umarım Sağlıkla çıkarsın![]()
Canim hayirli olsun memislerinn aramiza hosgeldin..agrin sizin yokmus sanirim masallah cok sevindimmMemeleeim var artık benimmmmm