son 2 :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi elvu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elvuuu geçmiş olsun. Ben de kas zarı altı ameliyatı olmuştum. Lütfen sıfır ağrı diye kendini yorma. Ben ameliyatın ertesi günü kıyafet bile denedim. Sen de bu hızla böyle yapacaksın gibi geliyor. Aman diyorum tecrübeyle sabit,bu ilk bir kaç gün kolları yorma,uslu kız ol. Biliyorum için içine sığmıyor birkaç gün sabır.. Çoooook geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun foto gayet güzel duruyor bu aralar meme forumuna pek takılmıyorum bende şu an hastanedeyim bacağı yağ enjeksiyonu oldum sorunsuz süreçlerin olsun sağlıkla

Tatlım gecmis olsun :) iyi olmana sevindim gün geçtikçe daha iyi olacaksin:) hayırlı olsun memislerin fotoğraf bende gorebilir miyim?

Hayirli olsun çok sevindim darısı benim de başıma esim son anda taş koymazsa tabii...hala durup durup vazgecirmeye çalışıyor oysa 20 yıldır bunu bekliyorum :(

Ya sorma bi anlamıyorlar ta yıllardır ne çektiğimizı ne gereği var ki deyip çıkıyorlar sinir oluyorum onlarin erkekliğin simgesi sayılabilecek bi yerleri varla yok arası olsaydı bu kadar rahat olabilirler miydi acaba!!

Cok tesekkur ederim arkadaslar...evime geldim az bucuk agrim var ....ama o da gecer :) allergan mis memislerim :)))

Canim cok yorma kendini hayırlı uğurlu olsun memintolarin :))) benimki kas alti olacagi icin senin kadar rahat olamiyacam muhtemelen ama yine gun gun nasil oldugunu yazmayi unuunutma lutfenn

Canim cok yorma kendini hayırlı uğurlu olsun memintolarin :))) benimki kas alti olacagi icin senin kadar rahat olamiyacam muhtemelen ama yine gun gun nasil oldugunu yazmayi unuunutma lutfenn
Canim cok korkuyordum ..hic kollarimi oynatamicam diye dusunuyordum...ama hic de oyle degilmis gayet rahatim .....hic korkma arkadasim hersey cok güzel olacak...kas altida olsa cok agrin olmicak ..walla su görüntü icin herseye deger :)

Benim koltuk altından kas altı olmasına rağmen tuvalete hep kendim gittim.sadece ilkinde tansiyonum düştüğü için başım döndü.yemek yerken de sadece ilk gün eşim yardımcı oldu.sonra hep kendim yedim.en büyük problem yatıp kalkarken.ben cumartesi olmuştum,eşim pazartesi işe gitti.yattığımda kalkamazsam diye tüm gün oturdum:))

Back
X