Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım duayı buldumHeyecan tavan durumda umarim gece uyuyabilirim :/ sabah 9 bucukta hastanede olucam.....hepinize cok cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin :) mutluluk2015 ozelliklede sana cok tesekkur arkadasim dualari icin
Aminnnn cok aminCanım duayı buldum
Bnm icin yazmstim hmde hahaElvuuuu, canım yarın ameliyatın di mi???? Hadi canım çok öpüyorum seni? yarın çok güzel geçer inşallah !!! Ben bi ameliyat duası yazmıştım, ama hangi foruma yazdığımı hatırlamıyorum??? Ariim bi
Canım duayı buldum ama kopyalayın yapıştıramadımBnm icin yazmstim hmde haha
Canım çıktın mı? nasılsın şimdi )Memeleeim var artık benimmmmm
Iyiyim mutluyum :))) 300 cc kas zari alti dedi doktorum....mutluluk artik catalim varrr biliyo musunCanım çıktın mı? nasılsın şimdi )
Gecmis olsun mutlulugun daim olsun agrisiz surec dilerim sanda aramiza hosgeldin :)Iyiyim mutluyum :))) 300 cc kas zari alti dedi doktorum....mutluluk artik catalim varrr biliyo musun
Cok hos buldummmmmGecmis olsun mutlulugun daim olsun agrisiz surec dilerim sanda aramiza hosgeldin :)
Canim cok gecmis olsun. Insallah agrin olmaz. Foto bekliyoruz ilk firsatta.Korkulacak kadar agrim yok suanda hayya kafeterya da cay içiyorum
Canım çok sevindim çoook tüm memeli arkadaşlarımı öpüyorum çoookIyiyim mutluyum :))) 300 cc kas zari alti dedi doktorum....mutluluk artik catalim varrr biliyo musun
Canım belli ki çok rahat bir ameliyat sonrası dönemi geçireceksin.İNŞALLAH.Ama şansını çok zorlama, aktif dinlen ama yorulma .Resimler tmm bakabilirsiniz.... @mutluluk20015 bende ondan korkuyorum :/