- 9 Kasım 2022
- 175
- 71
- 36
-
- Konu Sahibi perineymis
İnşallah herşey istediğiniz gibi olur.herkese hayırlı akşamlar..
Göğüs büyütme +dik. Ameliyatıma iki gün kaldı arkadaşlar..Heyecan korku hepsi birbirine karıştıumarım buraya sonuç hakkında güzel şeyler yazmak nasip olur,pişman olmaktan sağlıkla ilgili problem yaşamaktan endişe ediyorum.. göğüs büyütme amelyatı olup sohbet etmek isteyen tavsiyesi olan varsa buyurunuz
Amin çok teşekkür ederim..bende çok zor karar verdim eğer istiyorsanız ertelemeyin.ameliyattan sonra da aynı fikirde olur muyum bilmiyorum ama yaptıran biriyle konuşup ne kadar güzel olduklarını görünce daha çok heveslendim :) isteyen herkes için sorunsuz bir sonuç olsun inşaAllahİnşallah herşey istediğiniz gibi olur.Büyütme istiyorum henüz yaptırmadım . Korkularımı yenersem ben de olcam inşallah
İnşaAllah çok teşekkür ederim..bende zor karar verdim zoru atlattım tek duam skntısız kullanmak hiiiç revizyonlarla uğraşacak gücüm yokİnşallah çok memnun kalırsınız. Bende senelerdir isteyip bir türlü cesaret edemiyorum.
Peki şuan nasılsınız? Ameliyat sonrası ağrı gerçekten çok mu zor? Buradaki yorumları okuyup korkuyorum. Ameliyat sonrası ağrıdan durmayacak, nefes alamayacak kadar kötü olursam diyorumİnşaAllah çok teşekkür ederim..bende zor karar verdim zoru atlattım tek duam skntısız kullanmak hiiiç revizyonlarla uğraşacak gücüm yokiyi düşünelim iyi olsun inşaAllah :)
Detaylı anlattım başlık açıp :) benim beş çocuğum var en küçüğüm 2 buçuk yaşında annem sağ olsun çocukların başında bende kardeşimde kalıyorum..ev işi çoluk çocuk açısından zor bi süreç umarım eşiniz isyan etmezPeki şuan nasılsınız? Ameliyat sonrası ağrı gerçekten çok mu zor? Buradaki yorumları okuyup korkuyorum. Ameliyat sonrası ağrıdan durmayacak, nefes alamayacak kadar kötü olursam diyorum2 çocuğum var ve 15 gün izinden sonra iş başı yapmam gerek. Ameliyatı sadece eşim bilecek. Dolayısıyla tüm ev, yemek işi ona kalacak, hepsinin altından kalkabilir mi şüphelerim var ben aynı anda 2 ameliyat olmak istiyorum. Meme protezi ve labioplasti.
İnşallah ben de sizin gibi kolay atlatırım ve burada tecrübelerimi patlaşırımDetaylı anlattım başlık açıp :) benim beş çocuğum var en küçüğüm 2 buçuk yaşında annem sağ olsun çocukların başında bende kardeşimde kalıyorum..ev işi çoluk çocuk açısından zor bi süreç umarım eşiniz isyan etmezinşaAllah sağlıkla kolaylıkla atlatırsınız.
Bende dolgulu sütyen kullanıyordum sadece hastane için s değilde m beden pijama aldım bol oksun rahat olsun diye..onun dışında dış kıyafetlerim oluyor ve belli olmuyor trençlerim şişme yeleğim falan oldu ama ev içi normal kıyafet giymedim daha hiç pijamalarla geziyorum evde 4 gündür :) bir de ben normalde de oversıze giyiniyorum daha salaş bol şeyler belki o yüzden skntı yaşamıyor da olabilirimİnşallah ben de sizin gibi kolay atlatırım ve burada tecrübelerimi patlaşırımkesin karar verme süreci çok zor. Bir şey daha sormak istiyorum. Ben şimdi dolgulu sütyen kullanıyorum. Ameliyat sonrası dıştan beni gören biri göğüslerimin büyüdüğünü anlar mı? İlk zamanlar ödem vs.. oluyormuş. Salaş kıyafetler almalı mıyım? Yoksa eski kıyafetlerimi kullanabilir miyim.
İnşallah sizin de geri kalan süreciniz çok güzel geçer
Hayırla sağlıkla skntısız atlatmak nasip olsun inşaAllahCevabınız için teşekkür ederim. Ben de Allah nasip ederse ramazan ayı başında olmak istiyorum. Sonrasında sürecimi muhakkak paylaşacağım.