son 17 gün :$

isimsiz965

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
5.077
10.602
248
Kızlar çok heyecanlıyım ..Düğünümün başlamasina Allah izin verirse 17 gun kaldi ve benim elim ayağım dolaşmiş halde..Herşeyim hazır ama ben hala telasliyim..geceleri 3 e 4 e kadar uyuyamiyorum korku stres heyecan sevinc üzüntü hepsi bir arada benim gibi olanlar ve bu durumu aşmis evli arkadaşlarımız buyrun konuşalım :)

Al benden de o kadar tatlim gece kabuslar görüyordum ama 2 gündür kendimi teskin ediyorum daha rahatladım şimdilik :)

Sakin oluun sevdiğinizle evleniyorsunuz. Çok heyecanlı bir gün ok. Ama balayı tatil fln gibi evlilikten sonrasına evinize fln odaklanmaya çalışın :)

Sakin oluun sevdiğinizle evleniyorsunuz. Çok heyecanlı bir gün ok. Ama balayı tatil fln gibi evlilikten sonrasına evinize fln odaklanmaya çalışın :)

Ahh bi olabilsem bi ilac icsem uyusam 15 gun sonra uyansam keske ..

Valla ben uyusam ruya gorecegim ama uyuyamiyorumki 3 4 demeden uyuyamiyorum gece
Arkadaş doğru diyo tatlım sevdiğimiz insanla evleniyoruz bu yuvayı biz istedik.. Görücü usulü kendinden yaşlarca büyük hiç tanımadığı insanları düşün bizim durumumuz kat kat daha iyi..
İkimizin derdi aynı rahat batıyo bize :) senin de herşeyin hazırmış kafamızı hazırlıklara takmıyoruz o konuda rahatız şimdi işin stresi geriyo bizi :)
Birbirimize destek olarak atlatıcaz bu günleri :) benim ilk düğünüme 12 gün kaldı tecrübelerimle daha da destek olcam inşallah sana :)

Aynen rahat batiyor valla canim :) hayirlisiyla atlatacagiz insAllah desteklerini bekliyorumm :)

Bende uyuyamiyorum ustelik alerjim var astima dogru gidiyorum surekli hapsiriyorum ama bildiginiz gibi degil 5 6 kere pes pese beynim zonkluyor resmen gozlerimin alti morarmis bu gece de buru bandi taktim belki rahat nefes alirsam dogru duzgun uyurum diye dusunuyorum yarin tum gun disarda islerimiz var eger hapsirmasam yarin burun bandi takip disari cikmayi bile dusunuyorum

Geçmiş olsun canım umarım düzelir. ? Hep strestten oluyor benim ki seninde ki oyle

Kızlaarr napıyosunuz nasıl gidiyor???
Ben bugün kendi evime götüreceğim kıyafetleri ayıkladım evde kalan bi kaç eşyam vardı onları bi araya topladım yarın kutulara koyucam.. Son 11 gün :)

Kızlaarr napıyosunuz nasıl gidiyor???
Ben bugün kendi evime götüreceğim kıyafetleri ayıkladım evde kalan bi kaç eşyam vardı onları bi araya topladım yarın kutulara koyucam.. Son 11 gün :)

iyi ggidiyor canim :)) ne guzel bende memleketimi gidiyorum düğün davetiyemi dagitmaya

iyi ggidiyor canim :)) ne guzel bende memleketimi gidiyorum düğün davetiyemi dagitmaya
Girmemistim bi kac gundur kosusturmadan canim..
Son 8 gun kaldi disarda alinacak gezilecek isleri halletim ben de artk bi kac gun ev isleriyle ugrascaz borek sarma falan yapip buzlugu aticaz gelenlere bi de yemek derdimiz olmasin diye.. Nisanlim da carsamba gelicek Allahin izniyle artik stresimi daha da azaltir diye dusunuyorum cunku o geldiginde gezip tozmayi dusunuyoruz :))

Ne guzel canim azkalmis benimde 12 gunum kaldi bugun haric :) bende Allah izin verirse cumartesi gunu evi temizleyecegim annemlerle ..nisanlin gelirse rahatlarsin insAllah hayirlisi canim

ayy azcıkk kalmışş..ne çabuk geçti kii..hayırlısı canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…