Son 10 yılın en iyi 10 yalanı

Aaaaa yalan çok günahhhh.hırsızlık çok günahhh.başını ört sevap.

Uzun uzun yaziyordu oku oku bitmez alllaaah... Ama en azindan dişliydi.

Kanitlayamadiklari halde(bizzat AKP de dahil) hala savunuyorlar. :) cok guluyorum. Insanlarin hayal dunyalari gercekleri gormeyecek kadar sinirli olmamali.

tarafsızlık yemini yapıp yanlı davranan cumhurbaşkanı sorun değilde,köşe yazarı mı sorun,hayret bir şey

Bu yalanlar sadece Tayyip Erdoğan tarafından söylenmedi. Tüm Akp ve cemaat de ortak. Yani Tayyip Erdoğan'ın söylediği yalanlar olarak yazılması doğru bir bilgi değil.

Bu yalanlar yüzünden kaç kişinin canı yandı haberiniz var mı? Akp'nin yalanları ve iftiraları yüzünden haksızlığa uğramış insanları gündeme getirmek mi yanlılık oluyor yoksa Akp'nin utanmadan sıkılmadan nasıl halka yalan söylediği, kendi seçmenini bile kandırdığı hatırlatıldığı için mi yanlılık oluyor? Size göre Akp'yi övmemek yanlılık sanırım, işin ucunda inkar edemeyeceğiniz gerçekler olsa bile.

o zaman akp heyetinin söylediği 10 yılın en büyük yalanları densin bana göre son 10 yılın en büyük yalanı sevmek paylaştıkça çoğalır gibi klişe bir söz ne yapcaz şimdi?

o zaman akp heyetinin söylediği 10 yılın en büyük yalanları densin bana göre son 10 yılın en büyük yalanı sevmek paylaştıkça çoğalır gibi klişe bir söz ne yapcaz şimdi?

ne yapalım biliyor musunuz bir ülkede hükümetin söylediği 10 yalan konuşulurken böyle bir örnek verdiğiniz için sizi KK rekorlar kitabına alalım. Zira başka diyecek bir şey bulamadım, şaka yaptığınızı düşünmek istiyorum.

siz şaka olduğunu düşünün bencede zira gerçek olduğunu idrak edecek beyninizin olduğunu sanmıyorum.

Alenen hakaret edip beyinli ve beyinsiz ayrimi yapabilecek olgunlukta insanlar da varmis.

siz şaka olduğunu düşünün bencede zira gerçek olduğunu idrak edecek beyninizin olduğunu sanmıyorum.

Zahmet edip linke bir tıklasaydınız aşağıdaki ifadeyi görürdünüz;

Bu benim listem. İsterseniz siz de kendinizinkini yapın. Ne yaparsanız yapın, öğünlerden önce, aç karnına şöyle bir bakın. İştahınız kapanır, zihniniz açılır. Sonuç? Sağlıklı bireyler, sağlıklı toplum.

Yazar kendi listesini yaptığını belirtmiş, ona göre son 10 yılın en iyi yalanları bunlar. Bana göre de global çapta söylenmiş, onlarca insanın hayatına mal olmuş, iğrenç iftiralar. Sizin için bunlar büyük yalanlar değilse nasıl bir hayatınız var tahayyül edemedim :)

Bir de "kimse başbakana ya da herhangi birine hakaret edemez, ederse cezasını bulur!!!" diye atıp tutarken arkadaşa beyinsiz demek de gerçekten çok tutarlı bir hareket olmuş, tam sizden beklenecek türden, tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…