- 27 Eylül 2010
- 1.525
- 1.913
- 44
-
- Konu Sahibi Duka Tesla
Uzun uzun yaziyordu oku oku bitmez alllaaah... Ama en azindan dişliydi.Yaa ben weiss ' ı ozledim.Cidden diyorum ama.En son bize cok yakinda hersey gun yuzune cikacak.Montajlarin sadece "hissettim bunlar montaj"dan ibaret olmadigi ispatlanacak hic merak etmeyin demisti.Senesi geldi gecti bisey yok.Seviyordum tartisayim onunla Tam secim oncesi yazsa yine almanyadan olma mi?
Uzun uzun yaziyordu oku oku bitmez alllaaah... Ama en azindan dişliydi.
tarafsızlık yemini yapıp yanlı davranan cumhurbaşkanı sorun değilde,köşe yazarı mı sorun,hayret bir şey
o 400 milletvekilini alıp anonim şirket gibi yönetecekmiş Türkiye'yi.Namusu ve şerefi üzerine etti o yemini bide meydanlarda şimdi bağırıyor 400 milletvekili istiyorum diye...
Uzun uzun yaziyordu oku oku bitmez alllaaah... Ama en azindan dişliydi.
anisini :))) yasatmak adina :))) kullanmaliyiz bence :))) ne dersin :)))Bide sunu :))) unutmayalim hanimlar. Ay ne kadar gicik olurdum ona. Bide çok büyük bir noktaya deginmis gibi :))) yemin ederim o smileyden çok sinir oluyordum
anisini :))) yasatmak adina :))) kullanmaliyiz bence :))) ne dersin :)))
köşe yazısı olması yancı yazıldığı gerçeğini değiştirmez...
konunun başlığı tayyip erdoğan ın söylediği 10 yalan olsaydı sıkıntı yoktu....
ama bir genelleme var....
neye göre kime göre en iyi yalan?
o zaman akp heyetinin söylediği 10 yılın en büyük yalanları densin bana göre son 10 yılın en büyük yalanı sevmek paylaştıkça çoğalır gibi klişe bir söz ne yapcaz şimdi?Bu yalanlar sadece Tayyip Erdoğan tarafından söylenmedi. Tüm Akp ve cemaat de ortak. Yani Tayyip Erdoğan'ın söylediği yalanlar olarak yazılması doğru bir bilgi değil.
Bu yalanlar yüzünden kaç kişinin canı yandı haberiniz var mı? Akp'nin yalanları ve iftiraları yüzünden haksızlığa uğramış insanları gündeme getirmek mi yanlılık oluyor yoksa Akp'nin utanmadan sıkılmadan nasıl halka yalan söylediği, kendi seçmenini bile kandırdığı hatırlatıldığı için mi yanlılık oluyor? Size göre Akp'yi övmemek yanlılık sanırım, işin ucunda inkar edemeyeceğiniz gerçekler olsa bile.
o zaman akp heyetinin söylediği 10 yılın en büyük yalanları densin bana göre son 10 yılın en büyük yalanı sevmek paylaştıkça çoğalır gibi klişe bir söz ne yapcaz şimdi?
siz şaka olduğunu düşünün bencede zira gerçek olduğunu idrak edecek beyninizin olduğunu sanmıyorum.ne yapalım biliyor musunuz bir ülkede hükümetin söylediği 10 yalan konuşulurken böyle bir örnek verdiğiniz için sizi KK rekorlar kitabına alalım. Zira başka diyecek bir şey bulamadım, şaka yaptığınızı düşünmek istiyorum.
o zaman akp heyetinin söylediği 10 yılın en büyük yalanları densin bana göre son 10 yılın en büyük yalanı sevmek paylaştıkça çoğalır gibi klişe bir söz ne yapcaz şimdi?
siz şaka olduğunu düşünün bencede zira gerçek olduğunu idrak edecek beyninizin olduğunu sanmıyorum.