Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Egem
yok valla aklım firar edecek yakında buna inanan olduğunu düşünmek istemiyorum, bu hikayeleri uyduranlar diyeceğim zira tümüyle asılsız uydurma bir hikayeden başka hiçbirşey değil, buna inanmak nasıl birşeydir?
Almaya başladı zaten, ülkenin iklimi değişiyor, yarı tropik iklime geçtik, artık hortumlar, aşırı yağışlar sonucu sel baskınları vs olacak, kış yaşanırsa çok sert, yazsa aşırı kurak geçecek, İstanbul gibi şehirlerde nem oranı daha da artacak. Daha ağaç kesmeye devam edersek erozyonda yaşayacağız bol bol, yağışlar az ama aşırı olacak sel olacağından sel şeklindeki yağmur toprağa ve barajlara fayda sağlamaz, akar gider, suya doymayan toprak verimsiz, dolmayan barajlar susuzluk demek.Vardır inanan.
Hatta 1-2 güne bilimsel(!) gerçeklerini falan da sunarlar.Öyle de savunmaya başlarlar.
Tabiat bizden çok kötü bir intikam alacak bir gün.Bu günlere bakınca diyebilirim ki haksız da olmayacak...
bilmiyorum müne ne yapıyorlar.dalga geçer gibi onca ağaç kesildikten sonra durdurma kararı verilmiş.yazık çok yazık maksatları neEgem
yok valla aklım firar edecek yakında buna inanan olduğunu düşünmek istemiyorum, bu hikayeleri uyduranlar diyeceğim zira tümüyle asılsız uydurma bir hikayeden başka hiçbirşey değil, buna inanmak nasıl birşeydir?
Ablacım, az evvel TV'de seyrettim 2 aya kadar konuyla ilgili karar çıkması lazım dedi Sayın Arınç, santral yapılır gibi geliyor bana ve haberde dinlediğim kadarıyle başka bölgelerde de zeytin ağaçları kesilebilir, Gemlik'te depreme dayanıklı konutlar yapılması planlanıyormuş, en uygun alansa zeytinlik alanlarmışbilmiyorum müne ne yapıyorlar.dalga geçer gibi onca ağaç kesildikten sonra durdurma kararı verilmiş.yazık çok yazık maksatları ne
Ooo bu daha ne kiYapmayın bana bunu, ben KK'den öte köy bilmediğimden paylaştıklarınız bana ufo gören masum köylü etkisi yapıyor.
İnanmıyorlardır ya, yok valla inanılası şeyler vardır birde asla inanılmayacak şeyler vardır, bunlar inanılası değil ki
Yapmayın bana bunu, ben KK'den öte köy bilmediğimden paylaştıklarınız bana ufo gören masum köylü etkisi yapıyor.
İnanmıyorlardır ya, yok valla inanılası şeyler vardır birde asla inanılmayacak şeyler vardır, bunlar inanılası değil ki
Eki Görüntüle 1299033
Buna inanan insanlar, zeytin ağacının yahudi ağacı olduğuna mı inanmayacaklar müdürüm..