3 aydır yanıyormuş maden ocagının bir kısmı ne trafosu Allasen yanan yere beton dokmusler 3 ay sonra patlamış
grizu patlaması yani
toplam 5000 işçi var üç vardiya varsa 1500 işci olaydan etkilenmiş kaçı şehit belli degil
offf inanamıyorum yaa bu doğru olamaz....umarım trollerin uydurduğu bişeydir bu ..lütfen allah ım doğru olmasın..
hesap kapatılmış
düşünün ki babanızın veya oğlunuzun ne dirisi var ortada ne ölüsü. yetkiliden açıklama ise: gaip.
Bu mesele birkaç gün içinde kapanacak.Ama öyle ama böyle.
Bu vahşeti de nasıl kaldıracağız bilmiyorum.
bu kaldırılabilir bir şey değil. konu bu zaten. şimdilik buralarda yazıp bekliyor insanlar. şimdilik öfkesini bastırıyor. ben mesela şimdi soma'daki çocuklar babam nerde diye ağlarken, hiç bir şey yok gibi oğlumu okula nasıl bırakacağım?
bu elektirik kesilince oy çalınmasını sindirmeye benzemez ki.
Gel de devleti suçlama şimdi. Kaza kaza, devlet napsın deyip duruyorlar iki gündür. Be kardeşim kazadan devleti sorumlu tutan kim bizim derdimiz kaza sonrası o işçilerin oradan sağ çıkarılamaması bırakın sağı ölüsünün bile çıkarılamaması. Bunun sebebi önceden yapılması gereken tahliye yolları, havalandırma boruları, yaşam odaları vs değil mi? Şimdi de üstlerini kapatıyorlarmış, ne demeliyiz daha ne olmalı?
Aklımın almadığı 19 kişi soruldu diyor Bakan.Bu kadar mı matematikten bi haber bu adam ?
Alp Gürkan'a soruşturma açılmış.Ne gerek vardı,ihmal falan yok ki...
niye kapanmış acaba?
işçiler de aynı şeyi söylediler ya dün. 500 küsür kişi kart basmadı diyordu birisi. of of of.
gaip diyerek bu mesele kapanamaz ki.
1. Göstermelik
2. Biri birini günah keçisi yapacak
Bakalım hangisi doğru olacak.
Kader.
Mukadderat.
Takdir-i ilahi.
Ecel.
Seç,beğen,al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?