450 kişinin içeride olduğundan ve üzerlerine küllü su atılacağından bahsediliyor ama eğer böyleyse gerçekten insanlık dışı, vahşet ya.
şu an halk tvde 18 kişi kaldığı söyleniyor içeride,bizi niye böyle saf yerine koyuyolarhesaplayabiliyoruz biz
Alp Gürkan'ın da çok bilgi sahibi olduğuna inanmıyorum ben. Maşa gibi geldi bana.
Umarım 18 doğrudur. :18:
Bence de öyle. O nedenle ortalarda yoktu zaten. Bugüne güzel hazırlamışlar..
muhattap olduğun insanlar bunu sorgulamak istemez maalesef...onlar için görünürde muhafazakâr olmaları yeterli....ben kimseye beddua etmem.
durum net. ortada 300e yakın ölü 450ye yakın kayıp var.
gözü dönmüş bir iktidar var. ve o iktidara toz konmasın diye uğraşan bazı seçmenlerii var.
onlardan mısınız? öyle değilseniz sorun yok.
onlardansanız bu işin vebaline ortaksınız.
bu kadar basit.
karmaşık bir mesele değil bu!
Hüseyin Çelik döktürmüş yine:
tek fotoğraf karesinden tüm gerçeği hüküm tesis etmeniz mümkün değil. Yerkel o kimsenin kendisine saldırdığını, doktordan 7 günlük rapor aldığını açıkladı. Bu olayda yer aldığım için üzüntülerimi dile getiriyorum dedi
yani ne desem. demek ki cenazesi olan adam Yerkel'in ayağına vücudunu atarak onu 7 gün rapor alacak şeklinde darp etmiş.
doktor (?) bu raporu vermiş.
doktor raporu var diye, olayı böyle kabul edip dağılalım. ???
memleket sirke döndü valla.
Dünden beri bunu mu düşünüyomuş ? Tekme atarken ayağı mı incinmiş canımın.
Oh oh maşaallah maşaallah beddua timi kurulmuş, özde müslümanız sözüm ona
Valla yazının ve yorumların tamamını okumadım lakin Soma Holding eeennn yetkili ağızdan açıklama o dur ki: bu facia trafo patlamasından olmamış, trafo patlamamış, baştan öyle sanmışlar ama değilmiş, açıklaması mümkün olmayan bir kazaymış, içerde 18 kişi kalmış, 787 kişi olduğunda ısrarlı Soma Holding, madenciler kart basıyor diye kartları gösterdiler, hesaplıyorum hesaplıyorum 18'e birtürlü ulaşamıyorum.
284 acı kayıp, 84 yaralı, hadi 300 kişi de öyle böyle kurtuldu desek ki 300 kişi kurtuldu lafı dolanıyordu, ona istinaden 300 diyorum, toplayın bacılarım.
284+300+84=668
787-668=119
İçerde 18 kişi varsa diğer 101 kişi nerde?
Ben buralara takılı kaldım daha fazla ilerleyemiyorum.
18 sonucunu çıkaran varsa beni aydınlatsın, belki matematik bilgim zayıftır, belki zekam madencilik ve maden çalışanlarını hesaplamaya yetersizdir.
Beddua, haksızlığa adaletsizliğe karşı içi öfkeyle dolan insanın, şiddet istemeyen insanın çaresizliikteki son noktasıdır. Ayrıca bizzat dini bir kavramdır.
3 aydır yanıyormuş maden ocagının bir kısmı ne trafosu Allasen yanan yere beton dokmusler 3 ay sonra patlamış
grizu patlaması yani
toplam 5000 işçi var üç vardiya varsa 1500 işci olaydan etkilenmiş kaçı şehit belli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?