Soma Kömür İşletmeleri: Açıklanamayan bir yangın

450 kişinin içeride olduğundan ve üzerlerine küllü su atılacağından bahsediliyor ama eğer böyleyse gerçekten insanlık dışı, vahşet ya.

şu an halk tvde 18 kişi kaldığı söyleniyor içeride,bizi niye böyle saf yerine koyuyolar hesaplayabiliyoruz biz

bir de cok guzel bir yol bulmuslar. "isi cirkeflige vuralim, biz mahalle kavgasini iyi biliriz zaten; ki vicdanli insanlarin sesini bastiralim. zaten mantikli bir sey soyleyecegimiz yok."

Son düzenleme:
Boyuna sağa sola kafa sallıyorlardı biblo gibi,üzüntü rolünü hiç becerememişler.

Nasıl olsa bu ülkede vicdanlar kararmış,

Acılı insanlar bir de üstüne dayak yiyor ve birileri hala bu düzeni savunuyor?

İşte Firavun nasıl olunuyor gördük. Bu devrin firavunu bu kadar insanın ölmesini değil koltuğunu düşünüyor.

Kendim için bile böyle içten dua etmem ama sorumlular aynı acıları her saniye yaşayıp yıllarca azap çeker dilerim.

Sürünürler,

Hüseyin Çelik döktürmüş yine:

tek fotoğraf karesinden tüm gerçeği hüküm tesis etmeniz mümkün değil. Yerkel o kimsenin kendisine saldırdığını, doktordan 7 günlük rapor aldığını açıkladı. Bu olayda yer aldığım için üzüntülerimi dile getiriyorum dedi

yani ne desem. demek ki cenazesi olan adam Yerkel'in ayağına vücudunu atarak onu 7 gün rapor alacak şeklinde darp etmiş.

doktor (?) bu raporu vermiş.

doktor raporu var diye, olayı böyle kabul edip dağılalım. ???

memleket sirke döndü valla.

muhattap olduğun insanlar bunu sorgulamak istemez maalesef...onlar için görünürde muhafazakâr olmaları yeterli....
Devlet birinci dereceden sorumlu çünkü bu iş devlet adına taseronlastirılmis devlet işveren konumda
Bu maden ocağında 3 aydır yanıyormuş kimsenin aklına kapatmak gelmedi mi
Yoksa gittiği yere kadar diye mi dusündüler

Son düzenleme:
Bakın Hüseyin Çelik ne dedi: Türkiye'de hiç bir maden özel şirketlerin değil bütün madenler devletindir. Özel şirketlere sadece belli süreliğine işletmeleri için verilir.
Bir madende 1 defa yangın çıkıyorsa bu işletmecinin hatasıdır, 2. defa yangın çıkıyorsa ve devlet hala o madeni o işletmenin elinden almıyorsa bu devletin suçudur. Daha önce kaç defa yangın çıkmış burada, ihmali yapan evet şirket ama buna göz yuman devletin sorumluluğunu eleştirmek "her şeyi hükümetten biliyorsunuz" a indirgenebilecek bir şey değildir.

Dünden beri bunu mu düşünüyomuş ? Tekme atarken ayağı mı incinmiş canımın.

Valla yazının ve yorumların tamamını okumadım lakin Soma Holding eeennn yetkili ağızdan açıklama o dur ki: bu facia trafo patlamasından olmamış, trafo patlamamış, baştan öyle sanmışlar ama değilmiş, açıklaması mümkün olmayan bir kazaymış, içerde 18 kişi kalmış, 787 kişi olduğunda ısrarlı Soma Holding, madenciler kart basıyor diye kartları gösterdiler, hesaplıyorum hesaplıyorum 18'e birtürlü ulaşamıyorum.
284 acı kayıp, 84 yaralı, hadi 300 kişi de öyle böyle kurtuldu desek ki 300 kişi kurtuldu lafı dolanıyordu, ona istinaden 300 diyorum, toplayın bacılarım.
284+300+84=668
787-668=119

İçerde 18 kişi varsa diğer 101 kişi nerde?

Ben buralara takılı kaldım daha fazla ilerleyemiyorum.

18 sonucunu çıkaran varsa beni aydınlatsın, belki matematik bilgim zayıftır, belki zekam madencilik ve maden çalışanlarını hesaplamaya yetersizdir.

Dünden beri bunu mu düşünüyomuş ? Tekme atarken ayağı mı incinmiş canımın.

tekme olur mu, o hayali artistik patinaj yaparken, yakınını kaybeden biri kendini onun ayağının altına atarak yaralamış garip özel müdür kalem yardımcısını.

Oh oh maşaallah maşaallah beddua timi kurulmuş, özde müslümanız sözüm ona

Beddua, haksızlığa adaletsizliğe karşı içi öfkeyle dolan insanın, şiddet istemeyen insanın çaresizliikteki son noktasıdır. Ayrıca bizzat dini bir kavramdır.

3 aydır yanıyormuş maden ocagının bir kısmı ne trafosu Allasen yanan yere beton dokmusler 3 ay sonra patlamış
grizu patlaması yani
toplam 5000 işçi var üç vardiya varsa 1500 işci olaydan etkilenmiş kaçı şehit belli degil

Beddua, haksızlığa adaletsizliğe karşı içi öfkeyle dolan insanın, şiddet istemeyen insanın çaresizliikteki son noktasıdır. Ayrıca bizzat dini bir kavramdır.

Peki o bedduları üyelerin birbirine etmesi doğru mudur?

Beddua öyle ağza sürekli pelesenk yapılmaz.

Kuran'da her an beddua edin yazan bir ayet var mı?
Allah'a havale edersiniz.

Pepem dün babama da aynısını söylemiş arkadaşı. Yazamadım,elim varmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…