arkadaş beddua etmeyi , yas tutma olarak zannediyor...
bana da başına gelsinde gör demişti, yani bir maden faciası daha olsunda senin yakının da olsun da gör diyor, insafff yaaa ..
Peki yıllar önce bir çocuğun okulda üstüne lavabo düşerek rahmetli olmuştu hatırlar mısınız? O durumda aile o lavaboyu oraya takan ustaya mı kızdı yoksa denetimini tam yapmayan okul yönetimine mi?
Ya o betona gömme yalan olsun lütfen. Ben bakana inanmak istiyorum. 18 kişi kaldı dedi doğru olsun lütfen. Lütfen..
Açıklanamayan yangında, ihmallerinin olmadıklarına çok eminler. Ben de bu kafayı anlamadım
arkadaş beddua etmeyi , yas tutma olarak zannediyor...
bana da başına gelsinde gör demişti, yani bir maden faciası daha olsunda senin yakının da olsun da gör diyor, insafff yaaa ..
Onu ben de hiç anlamadım zaten kaynağını bulamadık ama ihmalimiz yok diyor adam nasıl oluyorsa o. 2012 den bu yana 4 kere kaza olmuş 3'ü kömür yanmasından o yüzden uzmanlar yine kömür yanması olabilir fakat bu sefer farkedilmemiş olabilir diyorlar.
işin en acıklı tarafı şu ki, oralılar diyor ki biz akp'ye oy verdik iş sözleşmeleri ona göre yapıldı.
ve biz bu akp'ye oy veren insanların ölümleriyle kavrulup hesap sormaya çalışırken, oydaşları olayı hala göremiyor.
yakında biz cenaze sahibini tvye çıkarıp size ne, öldüyse benim yakınım öldü bu kaderdir dedirttirmelerinden korkuyorum.
Açıklanamayan yangında, ihmallerinin olmadıklarına çok eminler. Ben de bu kafayı anlamadım
ihmal: kesinlikle yok.
neden: bilinmiyor
sorumlular: cezalandirilacak.
sorumlu kim? kedi olabilir, faiz lobisi, robot lobisi, israil dolleri, merkel, komur lobisi, alsace lorraine iscileri soyut veya yargilanamayacak seyler... asla ve asla maden sahibinin ve hukumetin bir sucu yok. nedeni bilmiyoruz ama ihmal yok.
keşke doğru olsa ama değil internetten çeşitli kanallardan takip edin orda akrabası olan birini dinledim bugün, anlattıkları korkunç korkunç şeyler.
katillere ve katil yandaslarina lanet ediyorum evet. sana insaf sana! basina gelmeden empati yapamayacaksin demek ki. isine gelen yorumlarima cevap veriyorsun sadece zaten guzel ogrenmissin bu isi.
sana göre işine gelmemek bana göre ise anlamı farklı söylemiyim çok kaba olur...
sana insaf git beddualarını başka yerde yap... inşallah senin başına gelir inşallah ters teper bedduaların... oldumu şimdi bak senle aynı dilden konuştum.. hadi naşşşş şimdi...
bak şu yaptıgında bir etiklik yok ne demek ölümlerinden hesap sormaya çalışıyoruz burada cigeri yanan bir sen misin ya da senin gibi düşünenler mi ?
o zaman daha düne kadar twit köşelerinde bu insanlara beddua ediliyordu ya tuttuysa ?
senin yazdıgına göre ben de böyle bir mantık kursam nereye varacagız ?
Valla alp gürkan dinledim. ben oraya 3 yıldır gitmiyorum. Mühendisim ve genel müdürüm ihmal olmadığını söylüyor şimdilik inanmak durumundayım tarzı konuştu. Ben başbakan ve bakanlardan da böyle bir konuşma bekliyordum. Ama körü körüne savunuyorlar sanki kendi başlarındaymış gibi. Hal böyle olunca benim midem bulanıyor bu işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?