soluk,renksiz ciltler kızlar?

cigdem026

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
81
0
kızlar mrb ben buğday tenliyim saçlarımda kumral hafta içi sürekli makyaj yaptığımdan mıdır bilmiyorum makyaj yapmadığım zaman çok soluk ve renksiz hissediyorum aynaya bakınca???
cildim karma o kdar da problemli bi cildim yok esasında ama solgunum işte????
bnm gb olan var mı acaba??

Var. Ben.
Bunun cozumu var midir ki? Gerci hergun keciboynuzu pekmezi icmek iyidir diye duydum ama ben yurtdisinda nerden bulacagim onu bilmem.

bende de aynı dert var maalesef canım ve bunu bi çok kişi söylüyor bana. üniversitedeyken her yemekten önce ve sonra keçiboynuzu pekmezi içiyordum 1 kaşık bir haftada yüzüme renk geldi. şimdi de devam etsem keşke ama üşengeçlik işte :97:

Son düzenleme:
Canım benimde saçlarım kızıl tenim beyaz. Eskiden hergün makyaj yapardım işim nedeniyle,yapmadığım zamanlar herkes hasta mısın diye soruyordu. Daha sonra makyaj yapmamaya başladım,baktım ki cildim daha bi güzelleşti Şimdi arada bir yapıyorum değişiklik olsun diye Yani bu göz alışkanlığı ile ilgili bişey olabilir. Ya da şundan dolayı olabilir; Ten rengin ve saç rengin aynıdır ya da saç rengin tenine göre açıktır bu yüzden soluk durabilirsin cnm Saç rengini ten rengine göre koyu bi renk boyatırsan belki biraz daha canlı durabilir:44:

Aynı durum bende de var maalesef doktora gittim demir eksikliği anemisi dedi kansızmışım o yüzden renk yokmuş yüzümde

kızlar tşk ederim verdiğinz cevplar için.
saçlarım röfleliydi ama son a5 aydr yaptırmıorum baya uzadı kendi saçlarım.şimdi eskisine göre daha canlı gözüküyorum ama keçiboynuzu pekmezni bi deniim bakalım.ayy o da çok koyudur ya insann içini bayar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…