• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket soluk benizli bir kadın güzel midir?

soluk benizli kadın güzel midir?

• evet

OY: 13 59,1%
  • hayır

OY: 9 40,9%

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
ben şahsen soluk benizli olduum içn öle olanları güzel bulamıorm rengi kanlı canlı olanlar daha güzl gelio:1:

Bende kansızlık olduğu için yüzüm haddiden fazla soluk!
Bazen sapsarı oluyorum bazen de bembeyaz...
Hele işe başladıktan sonra kan değerlerim daha da düştü..
Ben pek beğenmem kendi yüz rengimi..
O yüzden mecburum sabahları en azından kalem sürmeye...

bakımlı olduktan sonra güzel olurki
ama soluk benizli olması sağlık nedenlerinden kaynaklıysa ona göre önlem alması gerekir örn kansızlık
allık gerekebiliyor
benimde yüzüm soldu bu günlerde kiloluyken iyidide

bakımlı olduktan sonra güzel olurki
ama soluk benizli olması sağlık nedenlerinden kaynaklıysa ona göre önlem alması gerekir örn kansızlık
allık gerekebiliyor
benimde yüzüm soldu bu günlerde kiloluyken iyidide
evet her zaman makyaj yapmak gerekiyor kansızlıktan kaynaklansa daha iyi aslında tedavi olunca düzelir en azından

bence hic onemli bir sey degil bu.
2 makyaj yapilir aninda yuze renk gelir.
cozumu cok kolay yani:31:

Burada soluk benizden kastedilen tam olarak nedir? Beyaz, açık ten rengi kastediliyorsa evet güzeldir, yani soluk beniz derken bunu mu demek istedin shygirl? Ama tabi ki hasta gibi duran rengi atmış sapsarı bir surat çirkindir. Mesela esmer biri de soluk benizli olabilir örneğin hastaysa, yorgunsa v.s. Soluk beniz bir ten rengi değil ki.

inanırmısınız daha bugün keşke bembeyaz olsaydım dedim o işin abartısı tabi de bende beyaz kadınları beğeniyorum

benim soluk dediğim şu ne beyazsın ne esmersin ne sarısın...3ünün karışımı.yani ben böleyim
hatta bi arkadaşm ya ezgi ben anlamıorm sen esmer misin kumral mısın sarı mısın demişti:17:
hiç hoşnut değilim bu durumdan:50:

benim soluk dediğim şu ne beyazsın ne esmersin ne sarısın...3ünün karışımı.yani ben böleyim
hatta bi arkadaşm ya ezgi ben anlamıorm sen esmer misin kumral mısın sarı mısın demişti:17:
hiç hoşnut değilim bu durumdan:50:
aynen bende yaaa:(
bende sevemiorum tenimi soluk olduğu için..
soluk olduğundan dolayı zaten hasta gibi görünüorum, makyaj yapmadan çıkıncada o psikolojiye tamamen giriorum..
garip bişey soluk tenli olmak :26:

eger acik rengi kastediyorsan evet ben begenirim herkese yakismiyo tabi o ayri..
ama bide kirec gibi olanlar var hasta gibi gozukuyolar, onlari guzel bulmuyorum...

ben şöle yanakları al al olanı canlı yüzlü olanı çok beğeniyorum hiç makyaja gerek yok valla ben allıksız dışarı çıkamaz oldum yüzüm yeşile döndü nerdeyse

vala kireç gibi olsam onuda beencem.sarımtırak resmen benim rengim.ne ruj yakışıo ne bşi:( allık sürünce güzel oluo ama. üşüdüümde yağmurda daha sarı oluorm bde:/ kışın daha beyaz filan:D

soluk beniz varsa mükemmel kozmetikler var:12:şaka bi yana bence hiç bir kadın çirkin değildir,soluk benizli olupta çok güzel olanlar vardır:29:

vala kireç gibi olsam onuda beencem.sarımtırak resmen benim rengim.ne ruj yakışıo ne bşi:( allık sürünce güzel oluo ama. üşüdüümde yağmurda daha sarı oluorm bde:/ kışın daha beyaz filan:D

ne guzel iste Kameleon gibi renk degistirion:9::9:

Back