nnada Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Mart 2010 35 3 4 Mart 2015 Konu Sahibi nnada #1 Solüsyon vb. yöntem biliyor musunuz?
D daisy34_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2013 112 107 14 Mart 2015 Konu Sahibi nnada #2 Benimde yeni aldığım ocrelerim eskisine gore çok açık renkli ve yapay duruyor bende koyu olsun istiyorum siz hangi seriden satın aldınız acaba
Benimde yeni aldığım ocrelerim eskisine gore çok açık renkli ve yapay duruyor bende koyu olsun istiyorum siz hangi seriden satın aldınız acaba
nnada Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Mart 2010 35 3 14 Mart 2015 Konu Sahibi nnada #3 ben en son seriden aldım, pupil boşluğu küçük ve boyama çok yoğun. ayrıca lens materyali de eskilerine göre oldukça kalın.
ben en son seriden aldım, pupil boşluğu küçük ve boyama çok yoğun. ayrıca lens materyali de eskilerine göre oldukça kalın.
nnada Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Mart 2010 35 3 14 Mart 2015 Konu Sahibi nnada #4 solüsyonlardan opti free koyulaştırıyor, all in night açıyor diye biliyorum ama daha denemedim.
D daisy34_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2013 112 107 15 Mart 2015 Konu Sahibi nnada #5 Evet haklisiniz
D daisy34_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2013 112 107 15 Mart 2015 Konu Sahibi nnada #6 E nnada .!.: ben en son seriden aldım, pupil boşluğu küçük ve boyama çok yoğun. ayrıca lens materyali de eskilerine göre oldukça kalın. Genişletmek için tıkla... Son seri dediğimiz hangi renk acaba renkleri tekrar mi koyulttular acaba
E nnada .!.: ben en son seriden aldım, pupil boşluğu küçük ve boyama çok yoğun. ayrıca lens materyali de eskilerine göre oldukça kalın. Genişletmek için tıkla... Son seri dediğimiz hangi renk acaba renkleri tekrar mi koyulttular acaba
nnada Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Mart 2010 35 3 16 Mart 2015 Konu Sahibi nnada #7 daisy34_ .!.: E Son seri dediğimiz hangi renk acaba renkleri tekrar mi koyulttular acaba Genişletmek için tıkla... hidrocor topazio ve natural colors cristal aldım. koyuluk değil de daha yoğun boyanmış diyebilirim eski serilere göre.
daisy34_ .!.: E Son seri dediğimiz hangi renk acaba renkleri tekrar mi koyulttular acaba Genişletmek için tıkla... hidrocor topazio ve natural colors cristal aldım. koyuluk değil de daha yoğun boyanmış diyebilirim eski serilere göre.