- 21 Ocak 2010
- 36
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar lensleri gündüz kullandığımda herkes mavi diyor.akşam kullandığım da da aaaa yeşermişsin diye tepkiler alıyorum ama çok doğal durduğuna garanti veririm.en azından tepkiler öyle ki kocam çok kıldır renkli lens konusunda.baaak cırt durursaa öyle gözünde ben burdayım diye bağırırsa çöpe atarım diye tehdit bile etti ama inanın resimden çoook daha doğal duruyooor SAAOOLL VETMAN ABLAAAA
normal zamanda yani gün ışığında da böyle duruyorsa bence inanılmaz doğal tabi sol gözündeki (bize göre sağ gözündeki) kaymayı saymazsak =/ gerçi forumda okuduğuma göre bu tür kayma problemleri yaşayanların zamanla yani lensi taktıkça problemin geçebileceğini söylüyorlar ama yine de sen bilirisin.. bence gayet güzel =)
Gün ışığında hiç deneme fırsatım olmadı, ben evde yokken gelmiş, eve gelince denedim akşam ışığında çektim fotoğrafıda. kayma çok fena hiç sorma, ve bulanık görüyorum, çok rahatsız etti. charme mellerim daha iyi gibi
gerçekten çok üzüldüm yaa =( hayal kırıklığı kötü birşey =( inşallah senden alcak olan arkadaşta böyle bir sorun olmaz ve yeni lenslerin içine siner tabi eğer almayı düşünürsen =)
sizce mel mi grafitte mi
cnm bence bu resimlerde mel çok hoş durmuş sende daha doğal buldum..
canım bende mel var aslında, onu kullanıyorum batsada kaşınsada, rengi benim gözüme en uyan renk. melden şaşmicam artık :)