Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar fotodaki quartzoyu isteyen olursa gönderebilirim. Bende belli bile olmuyor. Kimse de ne anladı ne beğendi.Üzgünüm henüz eski quartzoyu bulamadım Daha kaç kez deneyeceğim bilmiyorum
Vetmancım teşekkürler..Ben Sophistic in mavisini kullanıyorum.Onun kadar doğal dururmu Quartzo? Crystalin olmasını isterdim..Sophisticten farkı nedir crystal renginin? ve numaralı almak istiyodum 2 sindende :) tavsiyen varmı?bambara hoşgeldin canım daha dar olanı quartzodur crystalin pupili daha geniştir:)
Bambaracım :) sophistikden bile doğal soloticalar ondan emin olabilirsin:)bu lenslerin farkı sophistikden damarsız olmaları numaralı alman daha mantıklı tabiki lens kullanırken en azından numaranıda kullanırsın daha iyi olur canımVetmancım teşekkürler..Ben Sophistic in mavisini kullanıyorum.Onun kadar doğal dururmu Quartzo? Crystalin olmasını isterdim..Sophisticten farkı nedir crystal renginin? ve numaralı almak istiyodum 2 sindende :) tavsiyen varmı?
bambam canımcım şimdide cor ıce.a sardım maymun iştahlı oldum bu ara sen kullandığın için en iyi sen bilirsin nasıl doğalmı soran oluomu lensmi diye ?? sence alayımmı canım ? tam olarak ne renk durur ayy çok soru sordum gene
SLM arkadaşlar solotica quartzo siparişi vercemde yardımnıza ihtiyacım var..forumdakı butun yorumları ve resimleri inceledim..sanırım quartz nun yeni serisinde renk farklılığı oluyormuş..ama ben eski serideki yeşil duran quartzoyu daha çok begendım..yanı okypte nın aldıgı yenı seriyi begenmedım duruşunu rengıde mavı griye çalıor gbı...sizce eskı seri siparişini hangı sıteden verebılırım ..tşklerr:82::82::82:
bambam canım sağol yorumların için ben zaten cristal kullanıorum şu an cor ıce bi tık daha açık ve doğal olur diye istiyorum kafam çok karışık valla makyajsız kullanılmaz diyende var :18:
canım muthıs durmus topazıolar. senın kendı goz rengın nasıl? acık kahvemı bıde topazıo yogun mavımı durdu yenı serıden aldın sanırım demı?