- 30 Haziran 2009
- 1.086
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol akitracım
koyu kaverengi gözümde quarzo resimleri flashsız
vetmancım bu quartzo eski seri olan mı
şimdi daha önce quartzo eklediğin resim daha soluk duruyor
hatta resimdeki eski eklediğin resimlere göre topazia gibi durmuş
bu iki linkte var mesela canım
acaba ışıkla mı alakalı
CANIM ESMERALDALAR opak bir seri olduğu için haliylede dikkat çeken bir renk olduğu için insanların lensmi diye sorması normal.Ben bile dün ne yaptım???:))Bir alışveriş merkezine girerken güvenlik görevilisi kız çantamı kontrol etti.Gözlerine baktım inanılmaz güzel bir mavii allahım megan fox un gözlerinden bin kat daha güzel nasıl parlak açık bir mavi anlatamam:)O kadar güzel ve belirginki kesin lens diyerek geri dönüş yapıp kıza afedersiniz hangi lensi kullanıyorsunuz diye soracakken iyice yaklaşıp bakınca anladımki meger gözleri kendi gözleriymiş:))Ama ilk anda ben bile bu kadar işi bilen kişiyim lensmi diye sorabiliyorum ve sordum zaten oda kendi gözlerim dedi:))Anlatmak istediğim artık lense biz toplum olarak o kadar alışmısızki doğal gözleri bile lens zannediyoruzzzkaydirigubbakcemile3aaa ne hoş kız lens kullanıyor ve lens oldugunu anlamıyor
demekki cok cok dogal bnm esmeraldalar da renk müthiş dogal bi durusu var
ama lens oldugunu cogu kişi anlıyor
vetmancım acaba bende bu seriyemi kaysam
Kartal yuvası canım evet haklısın bariz renk tonu var öncelikle koyu olan quartzolar geçen seneki renkler boyama değişti haliyle biraz daha farklı.Birde hem fotoğraf makinesi farklı hemde o fotoğraf kışın kapalı bulutlu bir havada çekilmişti.Yeni fotoğraflar ise yazın güneşli bir havada çekildi.. fotoğraf makinemde şimdi daha net çekim yapıyor oda etkili:)
CANIM ESMERALDALAR opak bir seri olduğu için haliylede dikkat çeken bir renk olduğu için insanların lensmi diye sorması normal.Ben bile dün ne yaptım???:))Bir alışveriş merkezine girerken güvenlik görevilisi kız çantamı kontrol etti.Gözlerine baktım inanılmaz güzel bir mavii allahım megan fox un gözlerinden bin kat daha güzel nasıl parlak açık bir mavi anlatamam:)O kadar güzel ve belirginki kesin lens diyerek geri dönüş yapıp kıza afedersiniz hangi lensi kullanıyorsunuz diye soracakken iyice yaklaşıp bakınca anladımki meger gözleri kendi gözleriymiş:))Ama ilk anda ben bile bu kadar işi bilen kişiyim lensmi diye sorabiliyorum ve sordum zaten oda kendi gözlerim dedi:))Anlatmak istediğim artık lense biz toplum olarak o kadar alışmısızki doğal gözleri bile lens zannediyoruzzzkaydirigubbakcemile3
Ama kızlar ben hayatımda o kadar güzel bir göz daha görmedim:):))
Kızlar verde marine nasıl bir renk? Hiç kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? Kuzenim istiyor dafisfisfis
Canım zaten yeni seriler öyle okypetenin gözü açık renk olduğu için öyle durmuş olabilir.Senin doğal göz rengin nedir kartal yuvası?anladım canım teşekkür ederim
o zaman eski seriden alsam da farketmiyor öyle mi sorun fotoğraf makinesi ve bulutlu havada :)
öyle mi canım
şimdi şöyle ben yeşil ağırlıklı seviyorum yeni seri okypete de mavi ağırlıklı durmuştu pek hoşlanmadım
açıkçası o yukarda resmini eklediğim rengi beğendim güneş ışığında çektiğin varya o..
sence ne yapmalıyım
şimcik kızlar:)))) başlıyorum ben daha önce lens kullanmadım alsam nasıl bişey almalıyım.?gözlerim koyu kahve şu kullandığınız quarts marine nedir çözemedim henüz:)
Bayan şeyma canım sen hangi renkleri begendin ?saç rengin ten rengin göz rengin nasıl?