quartzo orta kahve gözümde
off. quartzo. işte bumudur budur. süpera.s.
bugün elime geçecek benimki deopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
quartzo orta kahve gözümde
burcu topazio mu bu...
evet canım topazio o dana gibi olan ama gerçekte çok çok daha canlı bi renk olduğu için alışamadım
quartzo gerçekten çok özel bi renk seninkinide merakla heyecanla bekliyorum valla teşekkür ederim güzel yorumların için :)
gün ışığında cor ice
buda odada flashlı çekim
çok teşekkür ederim kızlar güzel yorumlarınız annem cor ice'dan yana kullanıyo tercihini kendi gözünden farksız diyo hiç anlaşılmıyo lens olduğu diyip duruyo ama yinede benimde en çok beğendiğim quartzo renk tonu olsun bakışdaki anlam olsun inanılmaz güzel bu lensler gerçekten verilen her kuruşa değiyo sanırım bu yüzden bağımlılık yapıyo hepsini alası geliyo insanın :))
okyyyy akannehir akannehir
bunlar harika durmus bayıldım bayıldım bayıldımmmmm
quartzo alicimm :dance:
okycim bak benimkilerle aynı tondalarmış bence bu 3 seride değişme pek olmuyo büyük ihtimalle aynı gelicektir dualarım seninle opuyorumnanaktan
Akitra quartzo gerçekten kendini çok yeniledi nerde eski solgun quartzo nerde bu inanılmaz ton kesinlikle almalısın bence
muhteşem değilmi.
tavsiye ederim canım.
okycim bak benimkilerle aynı tondalarmış bence bu 3 seride değişme pek olmuyo büyük ihtimalle aynı gelicektir dualarım seninle opuyorumnanaktan
Akitra quartzo gerçekten kendini çok yeniledi nerde eski solgun quartzo nerde bu inanılmaz ton kesinlikle almalısın bence
gercekten cok begendim eskiden soluktu simdi daha da bi canlı
2nizdede harika durmus fikrimi sabitledi resmen güle güle kullanın opuyorumnanaktan