• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaşlar merhaba, fikir vermesi açısından geçen hafta Arzu Hn. dan aldığım Yeni NC Cristallerimin fotosunu paylaşmak istedim, Cristallerin rengi geçen seneki seriye göre biraz daha beyaz ve biraz daha opak, aslında ben eski yarı geçirgen şeffaf görünümü çok seviyordum, doğallığa daha yakındı, yeni seri pupil kenarındaki yoğun beyaz noktalar nedeniyle yoğun ışıkta farkedilebiliyor. Yine de Soloticada favorim hep ama hep Cristal..
Eki Görüntüle 1449432 Eki Görüntüle 1449433 Eki Görüntüle 1449434
dogal duruyo quartzolardaki gibi disinda o cercevsi varmi
sanirim hidrocorlarda yoktu oyüzden onlar daha dogal duruyo

xruyax canım evet dışında çerçevesi (haresi) var belki bu fotolar da fikir verebilir, aslında benim gördüğüm tüm orj. renkli gözlerde hare var bu nedenle çok merak etsem de hidrocor alamıyorum bir türlü :) Bu arada cristalin hidrocor tarafını taktım NC tarafında hare çok daha keskin ve belirgin duruyor.
criscris.webp
criscris.webp
sdfsdf.webp

Eklentiler

• crisdasd.webp
    crisdasd.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 313
xruyax canım evet dışında çerçevesi (haresi) var belki bu fotolar da fikir verebilir, aslında benim gördüğüm tüm orj. renkli gözlerde hare var bu nedenle çok merak etsem de hidrocor alamıyorum bir türlü :) Bu arada cristalin hidrocor tarafını taktım NC tarafında hare çok daha keskin ve belirgin duruyor.Eki Görüntüle 1449448 Eki Görüntüle 1449448 Eki Görüntüle 1449450
evet cok iyi bi fikir oldu sagolasin : )
haklisin orjinal renkli gözlülerde o hare vr
ama nette buldugum su resimde aklima karistrmiyo degil biri cristal biri quartzo bunlar da dogal duruyo kafam cok karisik kendi lenslerime bakyiorum suan ve o cerceve sanki cok yapay gelmeye basladi bilemedim valla
ama sende cok dogal durmus begendim
sanirim benim cercevesi koyu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 313
  • image.webp
    image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 318
xruyax quartzo renk olarak fotoğraflarda çok güzel görünsede 100% opak boyanması sebebiyle reelde malesef doğal durmuyor , gözü bombeli gösteriyor, Cristal öyle değil , kendi göz rengin ile gerçekten çok güzel kaynaşıyor çok daha şeffaf bir yapısı var quartzodan buna rağmen göz rengini açıyor, Sende hangi renk var ?

xruyax canım evet dışında çerçevesi (haresi) var belki bu fotolar da fikir verebilir, aslında benim gördüğüm tüm orj. renkli gözlerde hare var bu nedenle çok merak etsem de hidrocor alamıyorum bir türlü :) Bu arada cristalin hidrocor tarafını taktım NC tarafında hare çok daha keskin ve belirgin duruyor.Eki Görüntüle 1449448 Eki Görüntüle 1449448 Eki Görüntüle 1449450
Gerçekten çok hoş ve kesinlikle quartzodan çok çok daha dogal duruyor rahatlıgı nasıl peki kalın ve rahatsız edicimi bazı arkadaşlar kalınlıgndan şikayetçiler

DrAwer bende hafif kuruma yapıyor sadece ama 8 saatin üzerinde kullanıyorum her gün bu da çok normal, eski seriler ile arada belirgin bir fark yok bence, yalnızca boyamada renk azıcık daha opaklaşmış belki bu durum kullanıcıları rahatsız ediyor olabilir. Ama diğer lens markaları ile malesef kıyaslayamam bile onların yanında bunlar küçücük şikayetler. Kalın ya da rahatsız edici diyebileceğim kadar büyük bir fark hissetmedim ben.

DrAwer bende hafif kuruma yapıyor sadece ama 8 saatin üzerinde kullanıyorum her gün bu da çok normal, eski seriler ile arada belirgin bir fark yok bence, yalnızca boyamada renk azıcık daha opaklaşmış belki bu durum kullanıcıları rahatsız ediyor olabilir. Ama diğer lens markaları ile malesef kıyaslayamam bile onların yanında bunlar küçücük şikayetler. Kalın ya da rahatsız edici diyebileceğim kadar büyük bir fark hissetmedim ben.
Bütün lensler zamanla gözde kuruluk yapıyor zaten o çok problem degil aslında ben gözyaşı alıyorum eczaneden çok rahatsız oldugumda kullanıyorum hıdrocor serisini düşünüyorum aslında bende ama henüz yeni çıktıgı için numaralı üretilmiyormuş quartzonun hıdrocor olanınıda begendim aslında ama ondada numaralı yok n.c biraz gözümde taşma yapabilecegini düşündügümden istemiyorum bilmiyorum ama renk olara iyi bi fikir oldu cristal benim için paylaştıgın için teşekkürler:KK9:

Merhaba daha bugün fxeyes rihana lenslerim geldi az önce bir kere takip çıkardım çok doğal gerçek göz gibi aynı rihannanin gözü gibi isteyen olursa bana ulaşabilir resimleri atarım :)

Mesaj atamıyorum fotoğrafları nasıl görebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar haresiz mi solflexin ocresi var miydi bilenler yardımcı olabilirler mi acaba :)
Bunlar natural colors cristal, iki taraflı takılabiliyor. bir tarafı belirgin hareli, diğer tarafı resimdeki gibi hafif belli belirsiz hareli. seriden seriye çok değişkenlik gösterse de soloticanın en güzel rengidir.

Ama ocre demişti bayan
evet pardon :) başka forum sayfası ile karıştırmışım. Bunlar ocre haklısınız. hiç kullanmadım bu rengi bi fikrim yok dolayısıyla ama soflex ocre var ve kullananlar hiç memnun değil. kahve gözde hiç bir renk değişimi olmuyormuş bildiğim kadarıyla.

Bunlar haresiz mi solflexin ocresi var miydi bilenler yardımcı olabilirler mi acaba :)
Arkadaşlar solflex ocre lenslerim lensoptikten aldım.Pazartesi günü elime ulaştı.taktım resim çektim.Bir daha da takmam heralde.Bundan doğalı yok derken de lensle alay ettim.Rezalet renk değişimi hiç olmadı.Hareli lens ama benim gözlerime büyük geldi hareler gözlerimin beyaz bölümüne geldiğinden haresiz gibi durdu.

Eklentiler

• 2015-03-14 11.29.20.webp
    2015-03-14 11.29.20.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 138
  • 2015-03-14 11.29.50.webp
    2015-03-14 11.29.50.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 133
Arkadaşlar solflex ocre lenslerim lensoptikten aldım.Pazartesi günü elime ulaştı.taktım resim çektim.Bir daha da takmam heralde.Bundan doğalı yok derken de lensle alay ettim.Rezalet renk değişimi hiç olmadı.Hareli lens ama benim gözlerime büyük geldi hareler gözlerimin beyaz bölümüne geldiğinden haresiz gibi durdu.
hadi ya paran cöpe gitti ozaman canım üzüldüm:(bende nc ocre düsünüyordum vazgectim simdi

Ocre merakım işte.Keşke yine mel alsaydım.Eki Görüntüle 1454625
bayağı yesil duruyor canım resimde koyu ama güzel gibi ben hidrocor mel aldım en son bende hic kullanamadım hic olmadı yılan gibi yaptı acık renk olduğu icin oyüzden ocreyi merak etmistim.ocre daha koyu olduğu icin daha doğal durur belki kullan bari arada cöpe gitmesin:(:(

Back
X