üretilmiyor. son versiyon cristal ama icemint bulman mümkün. sitede vetman10 rumuzlu solotica temin eden bir arkadaşımız var. ona mesaj atıp sorabilirsin canım.
solotica lensler gözde batma yapıyormu arkadaslar hangi renklerını tavsıye edersınız gözlerim koyu kahve tavsıyelerınızı beklıyorum
leilaqq harikasın!!! verdiğin sözü tuttun, tebrik ediyorum seni :)) çok beğendim lensleri gözünde. hiç bombeli durmuyor ve açık renk bir lense göre kahverengi gözlerinle güzel kaynaşmış. göz şeklini de beğendim. şimdilik bi şikayetin yok sanırım? başka yorumlarını okumak için burayı takip ediyor olacağım. tekrardan teşekkürler.
leilaqq acaba ten rengin ve saç rengin tam olarak nedir? benim kaşlarım aynen senin gibi koyu ve tenim de koyu buğday gibi. sence bana bu kadar açık renk yakışır mı, çok sırıtmasını da istemiyorum
bunun duruşu mavi mi yeşil mi? bir de daha önce quartzo kullanmışsın galiba. quartzo mu daha güzel bu mu karşılaştırabilir misin renk tonu olarak ne farkı var sence?
çok yakışmış yaa gerçek gibi çok beğendim. ben açık istiyorum ama sırıtmasın yani ayy ne biçim olmuş denmesin istiyorum. sen resmen adriana lima gözlü olmuşsun:)) güle güle kullan
peki sence crystal mı doğal duruyor quartzo mu? quartzonun yapay olduğu belli oluyor mu acaba hangisini tercih edersin
ben teşekkür ederim. epeydir neredeyse her gün kullanıyorum umayuma hiçbir şikayetim yok. merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin.
göz çapım 14.00 olarak ölçüldü, seninki kaçtı? soloticalar 14.2 diye aklımda kalmış.
bir de etrafından aldığın yorumları soracaktım. asıl göz rengini bilenler 'aa ne doğal durmuş, hoş olmuş' diyorlar mı? yadırgayanlar oldu mu yeni halini?
asıl göz rengini bilmeyenler 'gözleriniz lens mi' diye sordular mı mesela. yoksa her gittiğin yerden bol bol iltifat mı alıyorsun
benim göz çapım 14.2 canım. lens ton olarak açık olunca radikal bir değişim yarattı bende ama tanıyanlar yadırgamaktan ziyade şaşırıyor incelemeye alıyorlar. hele ki göz makyajıyla + gözüne 10cm den yakın yaklaşmadıkça sanmıyorum ki önceden sana aşina olmayan biri çözebilsin. haa, şu var; cristalin yanar döner rengi yüzünden gözleriniz muhteşem yeşil? mavi? ne renk diye merak edip yakından bakıp bakıp düşünen oldu mesela. kendim açıkladım. bu şekilde açık verebilirsin
zaten yalnızca özel günler ve gecelerde makyajla kullanabilmek için alacaktım. göz rengin orta kahve miydi? benimki çok koyu kahve. bir de gözümden hafifçe taşacak galiba. lensi takarken dikkat etmiş miydin; renkli kısmı göz akına geldiğinde o bölümü kapatıyor mu yoksa nahoş bir yeşil hare mi oluşuyor. mesela cor mel'de taşma olunca irisin çevresi pek nahoş sarı bir hareye boyanıyormuş. bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi :/ son olarak, tecrübelerin ışında bana bu lensi tavsiye edebilir misin?
bir önceki sayfada kendi göz rengimin fotoğrafı var. göz rengim orta kahve ama bal rengine döndüğünü de söylüyorlar. koyu kahveyi dahi açacağını düşünüyorum. orta kahve gözümde, neredeyse gözümün beyazıyla contrast oluşturmayacak kadar açık duruyor bazen. hidrocor serisinde ise bahsettiğin olayı ben de estetik bulmuyorum. natural colors da hare olduğu için daha az göze batar kayma
;ama yine de konforda sıkıntı yaşarsın. gözünün içinde sürekli hareket eden bir lens konfor sağlamaz. göz çapına bu lensin uyup uymayacağını iyice bir araştır ona göre al derim canım. rengini ise beğendiysen kesinlikle tavsiye ediyorum.
soloticaları doğru solusyonla kullanırsanız batma yapmaz bazı solusyonlarla soloticalar kullanılmaz örneğin aqua fresh le solotica kullanamassınız:)
pardon cevaplamayı unutmuşum saçlarım siyah, buğday tenliyim.
lensin bir fotoğrafını daha ekliyorum senin için.
ne kadar görüntü, o kadar fikir.
Eki Görüntüle 513952