Kontakt Lens Solotica icemint cyrstal kullananlar.

üretilmiyor. son versiyon cristal ama icemint bulman mümkün. sitede vetman10 rumuzlu solotica temin eden bir arkadaşımız var. ona mesaj atıp sorabilirsin canım.

canım icemint üretiliyor biz hala numaralısını bile temin edebiliyoruz demekki üretiliyor ıcemint farklı cristal farklı bir lens şişelerinde ıcemint yazar icemintlerin cristallerinde cristal ..

solotica lensler gözde batma yapıyormu arkadaslar hangi renklerını tavsıye edersınız gözlerim koyu kahve tavsıyelerınızı beklıyorum

soloticaları doğru solusyonla kullanırsanız batma yapmaz bazı solusyonlarla soloticalar kullanılmaz örneğin aqua fresh le solotica kullanamassınız:)

muhteşem olmuş gözlerin!!! güle güle kullan nazar değmesin o kdr doğal duruyo ki

ben de crystal ve quartzo arasında kaldım aynen. diğer konuda vetmanla konuşmuştuk o zaman ice alıcam diyordum ama şimdi tamamen fikrim değişti quartzo koyu renk gözler için özellikle üretilmiş diye ilgimi çekti ve de çok doğal duruyor anladığım kadarıyla!! yüzlerce lens resmine baktım yaa kafayı yicem:)

ben teşekkür ederim. epeydir neredeyse her gün kullanıyorum umayuma hiçbir şikayetim yok. merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin.

leilaqq acaba ten rengin ve saç rengin tam olarak nedir? benim kaşlarım aynen senin gibi koyu ve tenim de koyu buğday gibi. sence bana bu kadar açık renk yakışır mı, çok sırıtmasını da istemiyorum

bunun duruşu mavi mi yeşil mi? bir de daha önce quartzo kullanmışsın galiba. quartzo mu daha güzel bu mu karşılaştırabilir misin renk tonu olarak ne farkı var sence?

koyu renk saç/açık ya da bronz ten kombinasyonuna bence özellikle açık renkler yakışıyor. şayet açık renk istemiyorsan cristal den uzak durmalısın. solotica' nın cor ice' dan sonra en açık rengi. genel duruşu oldukça açık bir yeşil. makyaja ve ışığa göre(özellikle akşamları) maviye dönük yeşil ya da gri olabiliyor. ayrıca solotica haricinde bir çok lens kullandım ; cristal, benim solotica' da ilk lensim. quartzo ve mel'i kullanan arkadaşlarım var. onlardan tecrübeliyim sadece.

pardon cevaplamayı unutmuşum saçlarım siyah, buğday tenliyim.
lensin bir fotoğrafını daha ekliyorum senin için.
ne kadar görüntü, o kadar fikir.

çok yakışmış yaa gerçek gibi çok beğendim. ben açık istiyorum ama sırıtmasın yani ayy ne biçim olmuş denmesin istiyorum. sen resmen adriana lima gözlü olmuşsun:)) güle güle kullan

peki sence crystal mı doğal duruyor quartzo mu? quartzonun yapay olduğu belli oluyor mu acaba hangisini tercih edersin

çok yakışmış yaa muhteşem olmuşsun!!! kesinlikle çok doğal duruyor saçınla filan da sırıtmamış. keşke bana da bu kadar yakışsa. güle güle kullan

sence quartzo mu daha doğal bir lens , yoksa crystal mı?

ikisi de iddialı renkler. ton olarak açık, renk olarak canlı. (gerçi yeni quartzoların değişime uğradığını tonun koyulduğunu ve mavileştiğini söylüyorlar. yeni serilere bir bakman lazım) şundan eminim; quartzo, aynı seriden olmalarına rağmen cristal dan daha opak. yani göz rengini, doğal rengin koyu dahi olsa tamamen değiştiriyor. rengi elde etmen konusunda cristal' e göre daha risksiz bu anlamda ve benim de çok beğendiğim bir lens. doğallık konusunda ise cristal bir tık önde gibi.

dün de arkadaşımla netten indirdiğim topazio ve quartzo resimleine baktık o da bende quartzonun daha doğal duracağını düşünüyor.
senin önceki sayfada gözüne baktım benden biraz daha açık gözün. crystal bende daha koyu durur o zaman. en iyisi quartzoyu alayım, doğallıgından memnun kalmazsam crystal a fln dönerim. doğallıgından aşırı derecede memnun kalırsam da topazio yu denerim. evet son kararım sanırım:)

ben teşekkür ederim. epeydir neredeyse her gün kullanıyorum umayuma hiçbir şikayetim yok. merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin.

göz çapım 14.00 olarak ölçüldü, seninki kaçtı? soloticalar 14.2 diye aklımda kalmış.
bir de etrafından aldığın yorumları soracaktım. asıl göz rengini bilenler 'aa ne doğal durmuş, hoş olmuş' diyorlar mı? yadırgayanlar oldu mu yeni halini?
asıl göz rengini bilmeyenler 'gözleriniz lens mi' diye sordular mı mesela. yoksa her gittiğin yerden bol bol iltifat mı alıyorsun

benim göz çapım 14.2 canım. lens ton olarak açık olunca radikal bir değişim yarattı bende ama tanıyanlar yadırgamaktan ziyade şaşırıyor incelemeye alıyorlar. hele ki göz makyajıyla + gözüne 10cm den yakın yaklaşmadıkça sanmıyorum ki önceden sana aşina olmayan biri çözebilsin. haa, şu var; cristalin yanar döner rengi yüzünden gözleriniz muhteşem yeşil? mavi? ne renk diye merak edip yakından bakıp bakıp düşünen oldu mesela. kendim açıkladım. bu şekilde açık verebilirsin

zaten yalnızca özel günler ve gecelerde makyajla kullanabilmek için alacaktım. göz rengin orta kahve miydi? benimki çok koyu kahve. bir de gözümden hafifçe taşacak galiba. lensi takarken dikkat etmiş miydin; renkli kısmı göz akına geldiğinde o bölümü kapatıyor mu yoksa nahoş bir yeşil hare mi oluşuyor. mesela cor mel'de taşma olunca irisin çevresi pek nahoş sarı bir hareye boyanıyormuş. bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi :/ son olarak, tecrübelerin ışında bana bu lensi tavsiye edebilir misin?

bir önceki sayfada kendi göz rengimin fotoğrafı var. göz rengim orta kahve ama bal rengine döndüğünü de söylüyorlar. koyu kahveyi dahi açacağını düşünüyorum. orta kahve gözümde, neredeyse gözümün beyazıyla contrast oluşturmayacak kadar açık duruyor bazen. hidrocor serisinde ise bahsettiğin olayı ben de estetik bulmuyorum. natural colors da hare olduğu için daha az göze batar kayma
;ama yine de konforda sıkıntı yaşarsın. gözünün içinde sürekli hareket eden bir lens konfor sağlamaz. göz çapına bu lensin uyup uymayacağını iyice bir araştır ona göre al derim canım. rengini ise beğendiysen kesinlikle tavsiye ediyorum.

açmak açısından değil, açacağından eminim de cristal ve icemint daha çok orta-açık kahve gözlerle iyi karışıyormuş. hani pupil boşluğundan gözüken koyu kahve iris çok mu saçma durur onu kestirmeye çalışıyorum.
lensin göze oturup oturmayacağını göz eğrisi belirliyor, onu da ölçtürdüm 8.7 çıktı, yani sorun yok. lens gözüme tam oturacak ama iris kenarlarından göz akına biraz taşma yapacak. bunu göze alıp alamayacağıma karar vermeye uğraşıyorum şu anda
ama sen şanslısın, tek denemede en uygun lensi buldun. umarım aynı şey benim de başıma gelir.

Kaslarimin kusurunu ve kotu makyajimi gormezden gelin lutfen. Duz kas sevdasina bir suredir kaslarima ellemiyorum ve makyaji cok aceleyle yaptim.
Aralik ayinda aldigim icemintler. Gun isiginda, arabanin on koltugunda, koyu kahverengi gozumde :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…