eski seri cristal'lar mavi-gri imiş ama bayaa uzun süredir gri-yeşil olduğunu söylüyor forumdaki kullanıcılar. tam senin siparişinin hazırlanacağı zaman adamların aklına eser de 'yav şunun içine azıcık mavilik katalım, nostalji olsun.' derlerse bilemiycem :) merakla bekliyoruz efendim.
eski seri gönderirlerse görürsün
ahahah :) üzülme yahu, o teeee ilk çıktığı zamanlarda öyleydi. nerden baksan 3 senedir cristaller yeşil-gri.
sana özel mesaj göndermeyi denedim ama forumlara yazmış olduğum mesaj sayısı yetersiz geldi. kötü bir cristal örneği gördüm. inanılmaz bombeli ve bulanık duruyor
bulanıklık ışıktan veya fotograf makinesinden kaynaklanabilir ama bombe için yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. makyajla kamufle etmeye çalışıcaz bir şekilde. çünkü bombesiz duran lens henüz icad edilmedi. fx eyes bile bombeli duruyor. daha az bir bombeli görünüm elde etmek için opak lenslerden (quartzo, esmeralda, cor serisi vb...) kaçınıp yarı opak lensleri (nc serisi) denememiz gerekiyor.
daha önce cristal kullanan birine sormuştum, cristal nc serisinden daha opakmış. fakat cor serisi ile karşılaştırıldığında daha şeffaf kalıyormuş.
evet, zaten cristal opak olmasa o kadar açamaz gözü. en çok açan renklerden biri. cor serisinde hare olmadığı için bombe olayı hiç yok neredeyse. o açıdan avantajlı buluyorum . ama gördüğüm cristali görseydin umayuma freshlook bombesi gibiydi resmen
18. gün- lenslerden hala ses yok
yurdışından mı aldın?
evet canım. ama anormal oluşu henüz kargoya dahi verilemeyişi.
yoksa bu süre normal.
allah allah, internet sitesinden mi almıştın? nerden aldın, haber ver de alışveriş yapmayalım oradan :/
evet canım internet sitesinden aldım ama benim siparişim numaralı. üreticiden kaynaklanan bir sorun varmış. numarasız alsam hemen kargolanacaktı.
cristal kullanan birileri yok mu :S sipariş vereceğim son karar aşamasındayım
leilaqq bi haber var mı lenslerinden?
icemint hala uretiliyor mu
lenslerim nihayet geldi. birazdan flaşlı-flaşsız-yandan vs. birçok farklı ışıklı ortamda fotoğraf çekip yükleyeceğim fikir edinmeniz açısından. bende duruşu şimdilik çok açık yeşil/gri. yalnız haresi mavi tonlu duruyor. ilk önce quartzo' nun eski açık rengine benzettim rengini; ama ne olursa olsun bu lensin rengi konusunda net bir kanıya varmak imkansız. o kadar yanar döner ki! yarı opak olmasına bağlıyorum bunu.
rahatlık konusunda ilerleyen günlerde daha net konuşurum ama şu an ki hissiyatım ''gözümde yok gibi''. lens gözüme tam oturuyor. nc serisiyle ilgili kayma şikayetlerini biliyoruz. gözümü fırıldak gibi döndürüyorum kayacak mı diye ama yok, hiç kaymıyor. göz rengini açma konusunda ise cor ice la yarışabilir. son olarak, henüz dışarıdan bir yorum alma fırsatım olmadı doğallığı konusunda. benim fikrim, bu derece açık bir renk için oldukça başarılı.
kendi göz rengim/ nc cristal
Eki Görüntüle 500155
flaşlı/ flaşsız
Eki Görüntüle 500156
yandan görünüşü makro
Eki Görüntüle 500161
gün ışığı pencere önü makro
Eki Görüntüle 500164
çalakalem makyajla duruşu
Eki Görüntüle 500173
eski seri cristal'lar mavi-gri imiş ama bayaa uzun süredir gri-yeşil olduğunu söylüyor forumdaki kullanıcılar. tam senin siparişinin hazırlanacağı zaman adamların aklına eser de 'yav şunun içine azıcık mavilik katalım, nostalji olsun.' derlerse bilemiycem :) merakla bekliyoruz efendim.