Kontakt Lens solotica hidrocor mel!!!

ceresis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
18
0
kızlar benim gözlerim koyu kahve kendim sarışınım daha önce bir lens deneyimim olmadı doğal durmadığını düşünüyodum çünkü burda soloticalarla karşılaşana kadar a.s bana hidrocor mel gider mi acaba hem yeşil ela dursun istiyorum hem de göz rengimi biraz açsın haresiz tercih etmeye karar verdim doğllık açısından siz ne dersiniz memnun kalır mıyım ki?

sarışınsan cor graphite derim ben bende sarışınlıkdan döneli bi kaç gün oldu ordan biliyorum yani sarıda mavi tonları daha güzel duruyo bende cor ice almıştım albümümde var fotolarım kolay gelsin :)

teşekkürler canım önerin için dikkate alacağım yerimseniben

bende 3gün önce siparis verdim iki hafta içinde gelecek solotica en dogal görünen lens özellikle mel çokçok dogal umarim bana yakisirbilmiyorumkismile

ozaman mel tam aradıgın gibi bi renk
dogallık olarakta cor gercekten dogal duran bi seri yerimseniben

peki göz rengi üzerinde nasıl bi etkisi var acaba yani göz rengini açabiliyo mu mesela bazı lensler kahve gözü çok açmıyor uzaktan kahve gibi görünüyo mel de öyle mi acaba

Ben de merak ediyorum hya, gözleri koyu renk olup da cor mel kullanan varsa nasıl durduğunu, ne kadar açtığını anlatsın bize yerimseniben
Hatta resim de koysa ne şahane olur alkisalkisalkis

aynen bende koyu kahve gözlere sahibim cor mel düşünüyorum..vee almak istiyorummm..bi fotosunu görsekk..vatmanda var fakat çok yakın çekim doğal gözüküyo ama tüm yüz görmediğim için kararsızımmm

youtube daki videolara baktım da koyu kahve gözlerde çok hoş durmuş ela yeşil arası olmuş tam benim istediğim gibi :) daha açık gözlerde sarımtırak durmuş ki o da çok hoş bence merak etmeyin kızlar ben lenslerimi alır almaz resim ekleyeceğim umarım bana da yakışır bu renk opuyorumnanaktan

Çoook iyi olur canım sağol....
Ama yakın bir zamanda mı alıyorsun? Yoksa önümüzdeki aylarda filan mjı?
Çok sabırsızım ben ya, kafaama kodumm mu mutlaka almam gerek...
Şimdi sırf meraktan da almak olmaz ki...

off ben de lensten hiiç hoşlanmayan ben burda soloticaları görünce almaya karar verdim lens manyağı oldum bi anda :)1 haftaya kadar sipariş vericem canım ama şimdi de yeni bi kararsızlık yaşıyorum hidrocor mel mi yoksa nc icemint mi off:s
çabuk karar vermeliyimm

Hımmmm aynı ikilemde ben de kaldım canım...
Cor melin daha çok açacağını düşünüyorum.
Mintin de tatlı bir gri olacağını...
Bilemedim :bbo:

Göz tabanın ne renk?

Hımmmm aynı ikilemde ben de kaldım canım...
Cor melin daha çok açacağını düşünüyorum.
Mintin de tatlı bir gri olacağını...
Bilemedim :bbo:

Göz tabanın ne renk?
koyu kahve canım gözlerim kendim de sarışınım sarışınlarda cor mel soğuk duruyo diye okudum bir de çok sarımsı oluyomuşcor melin yeni serisi..icemint i o yüzden düşünmeye başladım..daha gri yeşil tonlarında duruyor..ama sen koyu saçlıysan sana daha çok gider cor mel belki de daha canlı durur yani..icemint de yakışır ama

Ben de sarışınım tatlım. Bana da mavi-gri renkler daha çok yakışıyor aslında. Ama mel soloticanın en en en doğal rengi diye onu düşündüm ben.. Doğal olsun istiyorum... Mel yeşil diye istedim ama ben.. Yani şöyle Tuba Büyüküstün- Beren Saat arası doğal, hafif, güzel bir yeşil sandım. Yoksa sarı istemem...

Aynen canım sanırım senle tamamen aynı şeyleri aramışız lens konusunda:)ben cor melden başkası olmaz diyodum hem haresiz(çünkü haresizler daha doğal daha bombesiz duruyor resim ve videolarda)hem de renk olarak yeşil ela gibi düşünmüştüm yani tam benim istediğim gibi demiştim hatta..ama yorumlarda hep sarılığından söz edilmiş..ve çok açık olduğundan kedi gözü tabirini bile okudum hatta:1shok: düşündüm de sarı saç sarı göz hani ela olurdu ama sapsarı istemem :umursamaz: o yüzden ben de başka renk arayışına girdim ve icemint yeni gözdem oldu sanırım :)

ben charm mel kullanıyorum çok memnunum.ama cor melin çok doğal olmadığını düşünüyorum.

Sonunda aldım kızlarr hiç aklımda yokken cor ice aldım :)çok doğal duruyo ve çok beğenildi :)mavi gri bi ton resim ekliycem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…