sarışınsan cor graphite derim ben bende sarışınlıkdan döneli bi kaç gün oldu ordan biliyorum yani sarıda mavi tonları daha güzel duruyo bende cor ice almıştım albümümde var fotolarım kolay gelsin :)
youtube daki videolara baktım da koyu kahve gözlerde çok hoş durmuş ela yeşil arası olmuş tam benim istediğim gibi :) daha açık gözlerde sarımtırak durmuş ki o da çok hoş bence merak etmeyin kızlar ben lenslerimi alır almaz resim ekleyeceğim umarım bana da yakışır bu renk opuyorumnanaktan
off ben de lensten hiiç hoşlanmayan ben burda soloticaları görünce almaya karar verdim lens manyağı oldum bi anda :)1 haftaya kadar sipariş vericem canım ama şimdi de yeni bi kararsızlık yaşıyorum hidrocor mel mi yoksa nc icemint mi off:s
çabuk karar vermeliyimm
koyu kahve canım gözlerim kendim de sarışınım sarışınlarda cor mel soğuk duruyo diye okudum bir de çok sarımsı oluyomuşcor melin yeni serisi..icemint i o yüzden düşünmeye başladım..daha gri yeşil tonlarında duruyor..ama sen koyu saçlıysan sana daha çok gider cor mel belki de daha canlı durur yani..icemint de yakışır amaHımmmm aynı ikilemde ben de kaldım canım...
Cor melin daha çok açacağını düşünüyorum.
Mintin de tatlı bir gri olacağını...
Bilemedim :bbo:
Göz tabanın ne renk?
koyu kahve canım gözlerim kendim de sarışınım sarışınlarda cor mel soğuk duruyo diye okudum bir de çok sarımsı oluyomuşcor melin yeni serisi..icemint i o yüzden düşünmeye başladım..daha gri yeşil tonlarında duruyor..ama sen koyu saçlıysan sana daha çok gider cor mel belki de daha canlı durur yani..icemint de yakışır ama