Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski meller cok güzeldi ama yok artık malesef yaGecen arkadasıma eski meller gibi koyu diyerek sattılar iğrenc asırı acık bi yesil cıktı benimki gibi, eskiler yok artık malesef
Eski meller cok güzeldi ama yok artık malesef yaGecen arkadasıma eski meller gibi koyu diyerek sattılar iğrenc asırı acık bi yesil cıktı benimki gibi, eskiler yok artık malesef
Olabilir evet,ama ben solotica kullanmayı zaten bıraktım son aldığım soloticalar rahat değillerdi materyal berbattı bir de kuruluk yapıyor.soloticalardan memnun kalmadm renk olarak da cok acıktı.Sophistic alacağım artık solotica fda onayı olmayan bir marka cünkü.
Merhabalar..2012 yılında Solotica hidrocor mel lens aldım.lensim koyu seriydi.çok doğal duruyordu.gözümde batma yaptığı için kullanamıyorum..lensoptikten lens siparişi verdim.şok şok şok.gelen lens Çiğ yeşil zombi gibi..lens üzerine öyle çizim yapılmış ki çok damarlı.resmen uzaktan ben lensim diye bağırıyor.eski seri koyu seri elinde olanlar yazabilirmi dilan_89, Bugün 15:06K.İ.B. Cevapla
arkadaşlar ya bugün natural colours graphite aldım ama gözüm koyu olduğu için epey koyu durdu bir çözüm arayışındayım isteyen olursa bana özelden ulaşabilir mi?