Kontakt Lens Solotica cor mu charme mel mi?

Ozgebym

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
326
23
Arkadaşlar herkese merhaba,koyu kahverengi gözlerim var mel rengi almak istiyorum ama hareli mi olmalı haresiz mi olmalı karar veremedim,tavsiyelerinize ihtiyacım var bir de resim yüklerseniz çook sevinirim :KK16:

ltfen cvp verir misiniz bende aynı durumdayım gözlerim koyu kahve karar veremedim hidrocor mel mi hidrocharme mel mi daha doğal durur?herkese çok tşkler

solotica cor daha doğaldır çünkü hareleri belirgin değildir ama siz önce hangi renk istedğinize karar vermelisiniz? ela mı mavımı? renge göre değişiyor görüntü neticede ben cor mel alacaktım vazgectım cunku göz rengım zaten acık onun yerıne ıce ye döndüm

Son düzenleme:
elimde hiç kullanmadığım nc mellerim var arkadaşlar..ilgilenen olursa özel mesaj atsın..

solotica cor daha doğaldır çünkü hareleri belirgin değildir ama siz önce hangi renk istedğinize karar vermelisiniz? ela mı mavımı? renge göre değişiyor görüntü neticede ben cor mel alacaktım vazgectım cunku göz rengım zaten acık onun yerıne ıce ye döndüm

zaten mele karar verdim canım öyle açtım konuyu da :) kararsız kaldım ya bazen hareli bazen haresiz hoş görünüyo gözüme

hidrocor mel özelliklede gözleriniz açık yada orta kahve tonlarındaysa gün ışığı gözünüze vursa bile sizi ele vermiyor çok güzel ve doğal bir renk geçişi oluyor :) ve kesinlikle bombe sorunu olmuyor. balık gözü efekti solotica dışında bütün hareli lenslerde var nc ve hidrocharm serileride hareli olsada diğer lenslerle kıyaslanamaz bile çok doğallar

ayrıcada ela gözde cor ice ın duruşunu çok beğeniyorum keşke benimde gözlerim biraz açık bir ton olsaydı kesinlikle ice düşünürdüm

ayrıcada ela gözde cor ice ın duruşunu çok beğeniyorum keşke benimde gözlerim biraz açık bir ton olsaydı kesinlikle ice düşünürdüm

benim gözlerim elaya yakın bi açık kahve ama ne yazık ki cor ice bende hiç güzel durmadı çünkü göz tabanı açık olunca lens de iyice açık duruyor. kurt gözü gibi beyaz bi renk oldu resmen, bir kez taktım ve bir daha kullanamadım:KK4:

Kızlarrrr solotıca charme mel lenslerımı satıyorum aldım 1 kere taktım capı buyuk oldugu ıcın gerı cıkarttım faturası solusyonu herseyı ıcınde almak ısteyenler bana maılden ulassın fıyatı 180 lıra cıftı:KK49:

Arkadaşlar bende ilk kez solotica lens aldım göz çapı büyük geldi hiç kullanamadım malesef.Hidrocor ocre rengi 100 liraya satabilirim kutusu ve solüsyonuyla :KK43:

X