Kontakt Lens Solotıca Adore lenslerin ''resimli paylaşım'' alanı

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
sadece netten bulduğumuz yada kendi lensli resimlerimizi eklediğimiz bir konu olsun ,resimler üzerine yorumları diğer başlıkta yapalım..
fikir almamızda bize bir arşiv niteliğinde olsun bu topik..
resimlerle dolu olması bizim için iyi olur..
yorumlarımız burada yer almasın mümkünse..:KK34:

solotıca nc cristal koyu gözde

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

cristalh.jpg

açık kahve gözde cor ıce

30hwide.jpg

koyu gözde cor mel

koyu gözde nc ıce

0829101240.jpg
1023100023.jpg

koyu gözde quartzo
gold34.jpg

kahve gözde charm ıce

hidrocharmebrancamacro.jpg

açık yeşil gözde cor ıce

ice20contacts.jpg

koyu gözde charm ıce
image71z.jpg

image76y.jpg

koyu gözde charm mel ve ıce

image151b.jpg

koyu gözde esmeralda
imagem9233abzb0.jpg

imagem9213no9.jpg

koyu gözde cor verde marine

img86181.jpg

koyu gözde quartzo

solotica20quartzo.jpg

koyu gözde topazio
solotica20natural20colo.jpg

koyu gözde charm mel

solotica20hidrocharme20.jpg

koyu gözde cristal
http://img694.imageshack.us/img694/8053/solotica20cristal20in20.jpg
solotica20cristal.jpg

solotica20cristal20in20.jpg

koyu gözde quartzo
http://img339.imageshack.us/img339/6661/s6303173.jpg
s6303173.jpg

çok koyu gözde charm grafite ve nc mel (kendi kulandığım lenslerimden )

koyu gözde charm ocre

321.JPG

freshlook pure hazel koyu gözde

lensler.jpg

adore lens ve renkleri siyah gözde (yeni çıkan -çıkacak olacak seri renkleri imiş)
videodan printscreen ile kopyaladım,nette yok bu resimler..
ve bir kısım iddiaya göre bu lesnler adore değil -solotica diye iddia edenler mevcut..
bilgisi olan ve kullananlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim..

adore blue (azul)
http://img227.imageshack.us/img227/7879/adoreblueazul.png

adoreblueazul.png

adore white(blanca)
http://img24.imageshack.us/img24/4015/adorewhiteblanca.png

adorewhiteblanca.png

adore yellow
http://img141.imageshack.us/img141/3282/adoreyellow2.png
adoreyellow2.png

adore aqua
http://img716.imageshack.us/img716/6941/adoreaqua.png
adoreaqua.png

adore grey (gris)
http://img502.imageshack.us/img502/9965/adoregrey.png
adoregrey.png

adore white(blanca) yakından siyah gözde duruşu
http://img689.imageshack.us/img689/9919/adoreblancawhite.png

adoreblancawhite.png

adore yellow
http://img839.imageshack.us/img839/4617/adoreyellow.png
adoreyellow.png

ay bayıldım adore white a nerde bulabilirimki bunu türkiyede satan site var mı?

adore lense bayılıyorum ya . özellikle aqua ve yellow müthiş duruor. konya saat in sitesinde var adore lens. 75 tl yazıo. çiftimi tekimi acaba. bide aylıkmış bunlar o kötü işte :95::KK58:

adore lense bayılıyorum ya . özellikle aqua ve yellow müthiş duruor. konya saat in sitesinde var adore lens. 75 tl yazıo. çiftimi tekimi acaba. bide aylıkmış bunlar o kötü işte :95::KK58:

aaa aylımıymış o kötü gerçekten:KK59:ben demet evgarın göz rengne bayılıyorm ama siyah gözde o renk durcak renge hiç rastlamadım $150994-demet-1.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Bunlarda benim adorelerim...
Ben geçen sene 50 ye almıştım 3 aylıktı 75 mi olmuş.

ay bayıldım adore white a nerde bulabilirimki bunu türkiyede satan site var mı?

satılıyor adoreler optikçilerde ama yeni seri hk. bilgim yok ..whitw blanca var mı ,piyassaya sürüldü mü bilmiyorum..

evet aylık ve 80 tl civarındalar ,eğer böyle ise cidden denemeye değer sonuçta...

aaa aylımıymış o kötü gerçekten:KK59:ben demet evgarın göz rengne bayılıyorm ama siyah gözde o renk durcak renge hiç rastlamadım Eki Görüntüle 127881

bu renk solotica cristal ile kısmende olsa yakalanabilir,ama birebir değil ton olarak

Bunlarda benim adorelerim...
Ben geçen sene 50 ye almıştım 3 aylıktı 75 mi olmuş.

düş ,çok tşk ederim öncelikle çok merak ediyordum adoreleri ..
bu hangi rengi ve serisi hatırlıyormusun,tam adı? ve dokusu nasıldı lensin ,boyaması vs damarlı bir lens mi idi?
ve gerçekten resimdekiler kadar naturel mi ? senin ki eski seri adore sanırım ,yeni seriler artık fazlasıyla opak olduğu yönünde söylentiler var ,ki yukarıdaki bayan siyah gözlü,ve ne kadar açtığı orta da? ama onlar gerçekten adore marka mı işte o kısım muamma:KK76:

bu arada çok hoş olmuş ve inanılmaz naturel duruyor güzel gözlerinde..

Son düzenleme:
satılıyor adoreler optikçilerde ama yeni seri hk. bilgim yok ..whitw blanca var mı ,piyassaya sürüldü mü bilmiyorum..

evet aylık ve 80 tl civarındalar ,eğer böyle ise cidden denemeye değer sonuçta...

bu renk solotica cristal ile kısmende olsa yakalanabilir,ama birebir değil ton olarak

bu hangi rengi ve serisi hatırlıyormusun,tam adı? ve dokusu nasıldı lensin ,boyaması vs damarlı bir lens mi idi?
ve gerçekten resimdekiler kadar naturel mi ? senin ki eski seri adore sanırım ,yeni seriler artık fazlasıyla opak olduğu yönünde söylentiler var ,ki yukarıdaki bayan siyah gözlü,ve ne kadar açtığı orta da? ama onlar gerçekten adore marka mı işte o kısım muamma:KK76:

peki hangi optikçilerde var bilgisi olan var mı? ben istanbulda oturuorum. renkli lens istediğimde hep freshlook çıkartıyolar önüme . adore lense daha rastlamadım :KK43::KK58:

deci bebeğim ben daha önce bi yerde daha yazmıştım ama hatırlamıorum ben satan firmayla görüştüm burda telefonla buyrun gelin deneyin dediler ama bi türlü fırsat bulamadım yalnız şöyle söyleyeyim özellikle sana söylüyorum (nil ) koyu gözleri açmaz dedi bana adam eğer gözleriniz koyuysa düşünmeyin bile diyebilirim hiç belli olmaz dedi ..boyamasıda oldukça azmış yani pupilleri çok geniş dedi dürüstçe ..

deci bebeğim ben daha önce bi yerde daha yazmıştım ama hatırlamıorum ben satan firmayla görüştüm burda telefonla buyrun gelin deneyin dediler ama bi türlü fırsat bulamadım yalnız şöyle söyleyeyim özellikle sana söylüyorum (nil ) koyu gözleri açmaz dedi bana adam eğer gözleriniz koyuysa düşünmeyin bile diyebilirim hiç belli olmaz dedi ..boyamasıda oldukça azmış yani pupilleri çok geniş dedi dürüstçe ..

hmm nerde cnm peki orası istanbulda mı? sonuçta aylık lense 80 lira vermek mantıkmı şuan düşünmeye başladım. benim gözlerim ela ya yakın kahve öle koyu değil ama. bide alırım koyu durur acırım verdiğim paraya. denemeden almamak lazım. orayı hatırlıyosan cnm bana söylersen gidebileceğim biyerse mutlaka gidip denemek istiyorum cnm. içimde kaldı walla :KK1::KK1:

canım ben antalya dayım ama bi araştır avm.lerde vardır mutlaka sophistic falan varda adoremi olmayacak sormak lazım canım.aylık için hiçde ucuz değil bence benim gözlerimde açık kahve ama adam daha çok renkli gözler için üretilmiş gibi dedi boyamasıda az deyince cezbediciliği pek kalmadı benim için diyebilirim.

canım ben antalya dayım ama bi araştır avm.lerde vardır mutlaka sophistic falan varda adoremi olmayacak sormak lazım canım.aylık için hiçde ucuz değil bence benim gözlerimde açık kahve ama adam daha çok renkli gözler için üretilmiş gibi dedi boyamasıda az deyince cezbediciliği pek kalmadı benim için diyebilirim.

hmm saol cnm denemek lazım işte. hiçte ucuz bi lens değil aldın mı değmesi lazım dimi cnm. poff kararsız kaldım iyimi :44::KK61:

O fotoda biraz daha koyu çıkmış işte bu olduğu gibi görünen foto...
Kahverengi gözde ela yeşil arası bir renk duruyor.
Ve inanılmaz doğal.damarlanma falan hiç yok.
Normalde gözlerim kahverengi ama bazen rengi açılıp garip bi hal alıyor ve böyle olduğu içinde kimse lens taktığımı anlamıyordu
bunlar yeni serimi eski serimi bilmiyorum ama rengi yellow.

düş eski seri bunlar bi ton yellow sendeki çok yakışmış :nazar: ona lafım yok ama kendi gözününde açık olması etken doğallıkta dediğim gibi de boyamaları çok az arkadaşlar dikkatli bakarlarsa farkederler daha çok kahverengi olan kendi gözün görünüyo buda aqua gibi bi renk aldığında hiçde hoş görünmemesi demek tabi nacizane fikrim adamın anlatmaya çalıştığı da buydu bana koyu gözde hoş durmaz diye dürüstçe söyledi gerçi benimde gözüm açık ben arkadaşlar hataya düşmesin diye söyledim canım ama sende çok beğendim :nazar:

O fotoda biraz daha koyu çıkmış işte bu olduğu gibi görünen foto...
Kahverengi gözde ela yeşil arası bir renk duruyor.
Ve inanılmaz doğal.damarlanma falan hiç yok.
Normalde gözlerim kahverengi ama bazen rengi açılıp garip bi hal alıyor ve böyle olduğu içinde kimse lens taktığımı anlamıyordu
bunlar yeni serimi eski serimi bilmiyorum ama rengi yellow.

ay çok beğendim cnm ya. çok doal durmuş. nerden aldın peki. ? ben daha çok turkuaz gibi renkleri seviorum. aqua galiba bu markada benzer. ama göze alamıyorum işte. denemeden almak çok riskli pofff . ucuzda deilki aylık lense okadar para verip bide güzel olmazsa :KK43:

tşk ederim arkadaşlar bilgilendirmeleriniz için ...
eski serinin koyu gözleri açmayacağı aşikar ama yeni seri eski seriye kıyasla çok daha opak ve pıpili daralmış video ve adore resimleri baz alırsak..dolayısyla yeni seri piyasa da mı değil mi ,çıktı mı çıkmadı mı bilemiyoruz ..ama kahve ve açık gözlerdeki duruşu ve doğallığı bence tartışılmaz bknz düş...

X