Gelinlik Modelleri solitarynin gelinliği

mutlulukla giy gamzecim ama askı kullanırsan çok şık olur gelinliğinin altı pırıl pırıl parlıyor çok şık canım

çok teşekkür ederim cnm askı ile kullanıcam zaten cnm askılı ve tarlatanlı fotoyuda koyacam ama gelinliği bir daha üstüme geçirmek fırsat olmadı işten çok geç dönüyorum malesef

çok beğendim güle güle giy canım bu arada arkadaşlara katılıyorum çok kabarık olmayan bir tarlatanla çok daha güzel durur gelinliğin:)

cnm çok teşekkür ederim tarlatanı üç kasnaklı ve çok kabarık değil zaten

Gamzeciiiiim nede yakışır o gelinlik senin güzelliğine prense gibi olucan Allah ın izniyle :) Gelinliği çok begendim nereden aldınız? birde tarlatana bile gerek yok bnce sadece straplez giyme derim :)

çok teşekkür ederim gözdecim allahım daha güzellerini sana nasip etsin inş valla tarlatansız çok ağır gelinlik altında kat kat tül var bide düğün yapmaya karar verdik salonda imkanı yok taşıyamam gelinliği tarlatan kaldırıyor biraz

Kesinlikle böyle daha zarif duruyor çok begendim şekerimmmm Allah nazarlardan korusun

وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ

"Ve in yekâdullezîne keferû le yuzlikûneke bi ebsârihim lemmâ semîûz zikra ve yekûlûne innehu le mecnûn(mecnûnun)."

"Ve inkâr edenler, zikri (Kur'ân'ı) işittikleri zaman gerçekten seni, neredeyse gözleri ile devirirler. Ve: “Muhakkak ki o, gerçekten mecnundur (delidir).” derler. Nazar Ayeti (Kalem Suresi 51-52)

Maşallah
Canım çok güzel

teşekkür ederim cnm daha güzelleri senin olur inş

ilk hali daha çok hoşuma gitti. özellikle straptez oluşu felan :)

teşekkür ederim cnm inan böyle daha rahat kullanıcam çünkü çok ağır bir gelinlik straplez kullanırsam taşımam daha zor olacaktı böylesi içime daha çok siniyor

cnm benim gözdecim allahım senide nazarlardan korusun inş çok teşekkür ederim

solitary mutlulukla giyin cok güzelmişş

amin cnm hepimize allah gelinliklerimizi mutlulukla giymemizi nasip etsin inş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…