• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri solitarynin gelinliği

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
kızlar gelinliğimin fotoları bakalım beğenecekmisiniz fotolar biraz kötü ama idare edin artık:9::9: gelinliği tartalansız giydim ama düğünde mutlaka kullanacam birde arkasına klapa eklettirecem:16:
$dbdgsdg.jpg $hjghjgfc.jpg $fbgfdhf.jpg

Son düzenleme:
Çok beğendim, Huzurla giymek nasip olsun inşallah..
Önü de arkası da çok güzel bence. Tarlatan ile hayal edemedim ama çok da kabartma derim :31:

sevmiyorum şu straples gelinlikleri...modası halen geçmedi ona yanıyorum...gelinliğine gelince güzel fakat omuz kısmına dantelli bir askı yaptırırsan..daha güzel olur....

sevmiyorum şu straples gelinlikleri...modası halen geçmedi ona yanıyorum...gelinliğine gelince güzel fakat omuz kısmına dantelli bir askı yaptırırsan..daha güzel olur....

:9::9: valla cnm aslında askılı bu gelinlik ama ben bu fotoyu çekilirken askılarını takmadım aceleci kardeşim hemen çekeyim diye tutturunca omuzuma geçiremedim askıları sadece gelinlik olan fotoda askıya askılarından astım cnm:34: bende ince askı sevmiyorum bakalım kalın dandelden askı yaptırabilirsem öyle kullanacam:16:

Gamzeciiiiim nede yakışır o gelinlik senin güzelliğine prense gibi olucan Allah ın izniyle :) Gelinliği çok begendim nereden aldınız? birde tarlatana bile gerek yok bnce sadece straplez giyme derim :)

mutlulukla giy gamzecim ama askı kullanırsan çok şık olur gelinliğinin altı pırıl pırıl parlıyor çok şık canım :16:

Back