Solgar Female Multiple Kullanan Oldu mu?

marjinalfaydali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
2.535
68
163
Ankara
Merhaba,

kadınlar için özel günlük bir vitamin takviyesi almayı düşünüyorum. Malum sonbahar, çok da abartmadan, hepsi bir arada bir ürün kullanmak istiyorum. Solgarın Female Multiple ürününü gördüm, fiyatı da epey var. 70 küsür lira sanırım.

Kullanan var mı daha önce? Kendinde yan etkisini ya da somut fiziksel sonuçlarını gören oldu mu?

eşim dün aldı fiyatı 55 TL. bugün başladım sabah tok karnına gün de 1 tane olmak üzere kullanmamız gerekliymiş:)

Bu konu ile ilgili şunu söyleyebilirim
çok ağır bir diyet yapıyorum ve yaklaşık 3 ay oldu başlayalı. tabi bu durumda vucut yorgun düştü ve grip oldum. boğazımın ağrısı vitaminsizlikten tam bir ay geçmedi. o kadar çok antibiyotik aldım ki anlatamam. en son doktor 3. kuşak bir antibiyotik yazıcam geçmesi lazım artık dedi ve buna rağmen geçmedi. artık korkmaya başladım. sonra vitaminsizlikten geçmediğini düşünüp solgar female multiple aldım. hiç abartmıyorum aldığımın ertesi günü geçti boğaz ağrım. gerçekten vitamin desteği oldukça fazlaymış

Bende yaklaşık 3 ay kullandım. Kullandığım süre boyunca halsizlik, yorgunluk büyük ölçüde azaldı. İşin güzel tarafı tırnaklarım hep kırılıp hiç uzamazken müthiş bir şekilde uzamaya başladı ve güçlendi. Saçlarımdaki dökülmede azaldı. Ben çok memnun kaldım. Birtek karaciğere böbreklere zarar vereceğinden korktuğum için bir süre ara verdim.

Bu vitamini ben de kullandim. Saclarimi kesinlikle oldukca fazla besledi ve kirpiklerim bu vitamin sayesinde cok gurlesmedi ama daha saglamlastilar ve uzadilar.
Yalniz kizlar dikkat etmeniz gereken bir nokta var, ben bu vitaminden bir kutu bitirdigimde bir takim testler icin kan verdim ve b12 vitaminim normalin uzerinde cikti. Doktorum da her gun alma, gun asiri alman yeterli dedi. Onun haricinde hersey yolundaydi. Herseyin fazlasi zarar tabi.

idrar yolu enfeksiyonum çok uzun süredir ara ara merhaba ben burdayım diyodu. İki defa antibiyotik kullanmış olmama rağmen bir gün az su içeyim direkt kendini belli ediyodu.10 gündür bu desteği alıyorum ve 1 haftadır hiç sıkıntım yok ben kesinlikle öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…