O zaman hem ondan hem ondan olsun kuzucum bişe kaybetmezsinBizimki pek çay sevmez, kahve delisidir o nedenle bolca kupam var
Çaydanlık arayışı içerisindeyim şu günlerde, Bernardonun toz pembe çaydanlığı çok güzel görünüyor gözüme ancak demliği avuç içi kadar. Kalbimi dinleyip onu mu alsam yoksa mantığımı dinleyip korkmazınkini mi alsam karar veremedim
Evet bende öyle düşünerek kendime fırsat tanıyorumNede olsa ailemiz kalabalık
Tatlım misafirin için çaydanlığın varsa eğer bernardo da beğendiğini al derim. Sabah kahvaltlarında falan sofrana şıklık katar. Ama eğer ki büyük çaydanlığın yoksa el mahkum Korkmaz
Bir büyük bir normal boyutta almak istiyorum canım misafir geldiğinde ve günlük kullanım için... Bernardoyu günlüğe alabilirim aslında aklımda kalacağına dimiMisafir için de Korkmaz alırım olur biter
Tamam işte gayet güzel zaten çayı çok içen bir eşin olmayacağı için Pembiş çaydanlık size yeterli olacaktırMisafirlerin içinde büyük olanı alırsın gayette güzel olur Misafirine yetmezse bide pembiş çaydanlıkla demlersin tamamdır
Rabbim huzurla,mutlulukla,aşkla kullanmayı nasip etsin inşallahbende nişanlımla 6yıldır beraberim bu aradaaaaa anahtırlığına bayıldııımmmm öyle bir şeyi nerde bulabilirim kiiii:44:
Ben bi bernardoya uğrayım
Kuzum nişanlınla git Bernardo da kaybolursun falan
Haha ilahi
Çok komiksin kuzumO genelde bir yer bulup oturuyor, ben bir süre gelmeyince aramaya başlıyor
Herşeyin cook güzel canım gule gule aşkla sevgi ile kullan hepsini
bende herkes gibi anahtarlıgini cook begendim adresini mesaj atar misin ?
Hayirli gublerde kullanirsin insallah canin hepsi cok guzel
Mutlu günlerde kullan inşllh...Hepsi çok güzeller..
Cok güzel her seyiiin masallah, askla kullanin.ve o anahtarlik bir harika masallah.ben de nerde yaptirdigini ögrenebilir miyiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?