- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
Hoooşgeldin büşra aramıza
Maşallah herbişeycigin çok güzeel
Hoş buldummmmmm
Çok teşekkür ederimm Ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoooşgeldin büşra aramıza
Maşallah herbişeycigin çok güzeel
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Herşeyin çok güzel.
Ama ben anahtarlığınıza ba-yıl-dım
Canım MaşaAllahhh dolu dolu bir çeyiz.Rabbim hayırla mutlulukla kullanmayı nasip eylesin.Bende diğer arkadaşlar gibi anahtarlığı ayrı bir beğendimmmm
Sağolasın kuzumm
Daha çok eksiğim var ya ama yavaş yavaş alıcam o yüzden kendimi zor tutuyorum. Daha 1 yıl var düğünümüze Allah nasip ederse 2015 gelini olacağım
Anahtarlığım tam bir olay oldu zaten Benim tasarımım Aldığım yerde de satışlar epey bir artmış mail üstüne mail geliyor diyorlardı
Bende 2015 gelini olacağım inşaAllah :)) alışveriş tutkusu zor durduruluyor
Hepsi birbirinden güzel güle güle kullanın.
Hoş buldummmm
Evet canım Korkmaz aldım Güzel dileklerin için çok teşekkür ederimm aminnnnnnnnnnnnn
Daha iyileri sizlere olsun inşallah
rica ederim canım aminnnnnnnnnnnn inşallah hepimizin olsunnn :)
Maşallah her şey çok güzel, güle güle kullanmak da nasip olur inşallah Anahtarlıkla ilgili bana mesaj atabilirsen çok sevinirim canım. Nice güzel 6 hatta 66 yıllarınız olsun inşallah
Aminnnn çok teşekkür ederimm
Sizlerde almak isterseniz özelden msj atabilirim nerden almanız gerektiğinizi Bende bayıldım ve almadan da duramadım
hayırlı olsun herşeyin çok güzel ve tatlım o anahtar için bana da mesaj atarsan çok sevinirim bayıldımmm... :))
Mutlulukla kullan canim herseyini:)