canım güle güle kullan çeyizlerini mutlulukla inşallah bu arada hepsi süper yalnız anahtarlığa hayran kaldım
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan canım anahtarlığa bayldım
Beğenmene çok sevindim canım
Daha güzelleri sizlerin olsunAnahtarlığım bir harika zaten sevmeyen yok Nazar deydirmeyin ama tamam mı :26: [/QUO
nazar yok bizde :) nerde yaptırdın peki ögrenelimde bir bakalım
Beğenmene çok sevindim canım
Daha güzelleri sizlerin olsunAnahtarlığım bir harika zaten sevmeyen yok Nazar deydirmeyin ama tamam mı :26: [/QUO
nazar yok bizde :) nerde yaptırdın peki ögrenelimde bir bakalım
Özel mesaj atıyorum canım
Kıslaarrr merhaba
Gürallar çay setini yılbaşında kaçırdığım için çok üzülmüştüm sürekli takip ediyordum tekrar gelir diye. Dün iş çıkışı soluğu A101 de aldım ama bir baktım ki resmen yağmalamışlar çay seti kalmamış
Nasıl üzüldüm anlatamam. Nişanlımda bulamazsan bana haber ver dedi. Ona söyledim ama oda trafikteydi. (İstanbul'da yaşayanlar bilir Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçmek çokta kolay olmaz akşam saatlerinde) Aradığımda da saat 8 di. Yetişemez diye ümidimi kesmiştim ve saat 9 da telefonum çaldı. Ta taammm Nişanlımmm Mutluluğummm
Bana tam 2 takım çay seti almışKurban olurum ben ona Nasıl yetiştin dedim o trafikte. Konu sen olunca her türlü yetişirim dedi
Veee işte karşısınızda çay setimiz
Eki Görüntüle 977360
Ne güzel tatlımmmmÇok sevindim senin adına aşkla kullan yeni cicilerini bakalım bende kalpli masaörtüsünden istiyorum dün bitanesinde kalmamıştı bugün annemi mahalledekine baktırtcam ben işteyimde :))
Kıslaarrr merhaba
Gürallar çay setini yılbaşında kaçırdığım için çok üzülmüştüm sürekli takip ediyordum tekrar gelir diye. Dün iş çıkışı soluğu A101 de aldım ama bir baktım ki resmen yağmalamışlar çay seti kalmamış
Nasıl üzüldüm anlatamam. Nişanlımda bulamazsan bana haber ver dedi. Ona söyledim ama oda trafikteydi. (İstanbul'da yaşayanlar bilir Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçmek çokta kolay olmaz akşam saatlerinde) Aradığımda da saat 8 di. Yetişemez diye ümidimi kesmiştim ve saat 9 da telefonum çaldı. Ta taammm Nişanlımmm Mutluluğummm
Bana tam 2 takım çay seti almışKurban olurum ben ona Nasıl yetiştin dedim o trafikte. Konu sen olunca her türlü yetişirim dedi
Veee işte karşısınızda çay setimiz
Eki Görüntüle 977360
Kuzumun çay setine kurban olun. yesinler. aşkla mutlulukla kullan canımmm
kuzuuummmmmmmm hepsi çoooook güzel. güle güle kullan. maşallahben de özelden anahtarlık adresini istiyorum yaa çok heves ettim. ben de haftasonu bi dökeyim neyim var neyim yok. bakıp ekleyim senin çay setinden arkadaşım da almış dün. ben kaçırdım ama daha sıkı takip edicem artık.. :)
Teşekkür ederim canımmmmmİnşallah herkese güzel günlerde aşkla kullanmak nasip olur
Anahtarlık için özelden yazıyorum birazdan canım
Kuzusu bu çay setlerini genelde özel günlerde veriyolar. Bundan sonra 8 mart Kadınlar Günü var. O zamanda çıkabilir. Gözün kulağın her bişeyin A101 de olsun
Ben öyle yaptım ve artık o cicişler benimmmmm
Büşracım aldıklarına tek tek baktım çok zevkli seçimler hepsi bayıldımRabbim mutlulukla huzurla kullanmayı nasip etsin kuzucum
Kuzumun çay setine kurban olun. yesinler. aşkla mutlulukla kullan canımmm
Adaşım ne kadar güzel mutluluklar bunlar böyleİnsan nasılda mutlu oluyor değil mi, benimde böyle benimkine aldırdığım şeyler var
Çok güzel bu seri de, bende de romans serisi var onu tamamlamayı düşünüyorum insallah
Anahtarlığınız çok ciciymiş canım güle güle kullanın
Evet harika bir duygu düşünülmek, sevmek, sevilmek, sevildiğini hissetmek
Romans serisini almayı çok istedim ama kaçırdım :26: Bu seride gelince bunuda çok sevdim çok şirinlerBunuda kaçırmak istemedim
Ama yinede takipteyim Romans serisinde de bir takım alabilirimMalum aile kalabalık Ve tam bir çay tiryakileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?